Нова влада

d324co

Well-Known Member
ПЕЧЕРСКИЙ СУД ВЕРНУЛ ДОЛЖНОСТЬ ГЕНЕРАЛУ ПОЛИЦИИ БУДНИКУ, ПОЙМАННОМУ НА ВЗЯТКЕ И СО СЛИТКАМИ ЗОЛОТА
Апелляционный суд Киева восстановил в должности начальника департамента полиции охраны Сергея Будника, задержанного при получении 96 тыс. гривен взятки.

Об этом говорится в материалах суда.
 
  • Like
Реакції: Aiir

rfvgy

Ukrainian
12.10.17 10:20
Затримання заступника міністра Павловського. Список підозрюваних і деталі підозри
Підозри пред'явлені або можуть бути пред'явлені шести громадянам.
Про це повідомляють джерела
1. Ігор Павловський - заступник міністра оборони, відповідальний за розподілом обов'язків за державні закупівлі, який давав вказівки підписати договір.
2. Володимир Гулевич - директор департаменту закупівель МО - безпосередньо підписував договори.
3. Борис Малюк - начальник відділу організації постачання паливно-мастильних матеріалів департаменту закупівель.
4. Ігор Шемовньов - співробітник внутрішнього аудиту МО, погодив договори.
5. Володимир Гаркавий - комерційний директор групи компаній "Трейд Коммодіті".
6. Вадим Майко - засновник компанії "Трейд Коммодіті"


Суть справи така. У травні 2016 року Міноборони оголосило тендер на закупівлю різних видів палива для армії, на ці цілі було асигновано 1 мільярд 245 мільйонів 556 тисяч гривень. Кращі умови запропонувала нікому тоді невідома компанія "Трейд Коммодіті" зі статутним фондом у 7400 гривень, зареєстрована в містечку Кам'янське Дніпропетровської області. Ця фірма перемогла всіх гігантів паливного ринку. І уклала 13 травня 2016 року 14 договорів на поставку палива, зобов'язуючись поставити 70100 тонн.
Однак вже 15 червня угоду було переглянуто й укладено першу додаткову угоду до договору. А потім ще і ще. Згідно з 22 додатковими угодами, в період з 15 червня по 11 серпня 2016, ціна поставки палива була переглянута і, таким чином, Міноборони погодилося отримати на 8555 тонн менше.
Ціна поставки в середньому була завищена на 12,2%. Цю різницю на суму 149 мільйонів 339 тисяч гривень НАБУ і САП вважають прямим збитком державі.


Раніше повідомляв, що 11 жовтня 2017 р детективи Бюро під процесуальним керівництвом прокурорів САП провели низку обшуків, унаслідок яких за підозрою в причетності до злочину затримали двох осіб: заступника міністра оборони України (МОУ) і директора Департаменту державних закупівель та поставок матеріальних ресурсів Міністерства. Пізніше стало відомо, що

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив журналістам на брифінгу, що в справі про корупційні схеми із закупівлею палива для армії , включаючи Павловського, а також директора Департаменту держзакупівель Міноборони Володимира Гулевича.

Холодницький також повідомив, що для затриманих прокурори проситимуть запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із заставою в розмірі третини суми збитку, який становить 149 млн грн.


Статтю Юрія Бутусова з подробицями справи очікуйте найближчим часом на

 

iGarikus

хостинг сайтов в NL
100500 лет сюда в раздел не заходил)))

Коллеги, а все же.. есть ли реальные достижения и успехи у новой власти по исходу 3 лет с момента окончания революции достоинства?
Казалось бы, такой простой вопрос. Дерево познается по плодам.. Успехи, которые можно пощупать, а не нечто эфемерное... Многие говорят, что революция сплотила людей (стали более злые и недоверчивые, как по мне, больше негатива и ненависти), а реформы где? хоть какие-нибудь.. или может они будут завтра, а сегодня пока надо ещё немного подождать?) (как в анекдоте про "брошу пить завтра, а сегодня ещё можно"). У Ющенко были все шансы изменить страну, в мирное-то время.. но тогда помешали люби друзи, а сейчас Путин и война? а завтра ещё что-то помешает.. вам серьёзно не кажется, что это просто замануха для слива и никто ничего делать не будет кроме как грабить награбленное синих, которые те в свою очередь украли у страны?) власть сменяется и постоянно идет дележка..

только не надо говорить плз, что я агент Пэ, раз задаю такие вопросы - это слишком простой слив в сторону будет, при отсутствии аргументов по прямой методичке ))
много раз уже говорил, что я не поддерживаю ни тех, ни других
и как гражданин страны - я имею право желать реформ (хоть каких-нибудь), желать, не требовать, но не слушать про "во всем путин виноват" на каждую банальную осечку..
 
  • Like
Реакції: Aiir

rfvgy

Ukrainian
Коллеги, а все же.. есть ли реальные достижения и успехи у новой власти по исходу 3 лет с момента окончания революции достоинства?
Казалось бы, такой простой вопрос. Дерево познается по плодам..
Якщо Вам цікаво , коллєга ...
Почну з дерев . Якщо саджанець ялинка , приміром - то яблук з неї ви не отримаєте . Є вегетативне щеплення одних порід на інші ... але мабуть не це малось на увазі .
Тепер про ,,нову владу ,, та ,, революцію гідності ,, . А у нас що щось кардинально змінилось після олігархації Кучми середини 90-тих ? Кака бьіло - так і залишилось !
Нових облич у ,, новій владі ,, теж небагато , ті самі ригоАнали перефарбовані , для яких все одно що КПСС , що КПУ , що партія Ригоригів , головне аби красти не заважали .
Там вище про Ющенка згадувалось .
Не знаю чи було у нього бажання змінювати стан речей , а от ЗАСОБІВ до того він НЕ МАВ , це точно ! Принаймні таких які були у Кучми до того .
 

iGarikus

хостинг сайтов в NL
Ну..
Сравнивать с эпохой Кучмы, думаю, некорректно. Пик эпохи мафиози - с этими "сборами" малолеток, передеребанами, отключениями электроэнергии и т.п. (да кому вообще легко в 90ые пришлось?) Да и в любом государстве (возьмите любое из стран Южной или Лат.Америки), при смене режима так как это было после СССР - происходит то же самое, ... (причины кризиса у нас похожие - приватизация и временная перепривязка всего к баксу на фоне отсутствия собственной стабильной денежной единицы на тот момент).
Да, грабили ужос. Но по крайней мере не разрушали промышленность на металлолом.

Но если взять чуть позже - а вспомните, кто начал, к примеру, закрывать крупные сахарные заводы, работающие у нас в области - с.Грязном (Чернетчине, Красноп.район) и др?
Не Юля ли? Когда сюда сунулись "Райсы" и прочие конторы западные, скупающие у крестьян землю за бесценок, целыми поселками, вытесняющие местных фермеров?
Я что-то очень хорошо помню...
Когда пошел особый отток и сокращение в промышленности и науке?
При Кучме?????
Ещё пока все кое-как, но работало. Они конечно перестарались с ворьем, карманы у народа реально потрясли, но "штаны" все же смогли удерживать кое-как.. Ну то такое.

А сейчас что?)
Тож самое было и год назад, когда я сюда заходил. Когда задавал этот вопрос.
Саженец елочки (аля экономика или хотя бы проекты реформ.. проекты!!! ) уже должен заметно подрасти (сажал - знаю))), а он на месте стоит, если вообще не вниз пошел.
Ничего не поменялось! Вообще. Только матом Путина кроют, большинство законов принимается касательно АТО и около этого, а какие там проекты реформ..
Ну народ перестал видеть свет в конце туннеля. Все ждут пока уйдет Путин и какой-то дядька потом осыпет казну подарками, спишет долги... ))
Теперь многие боятся вообще смотреть вперед.. Уезжают или переходят на аутсорс. С нашими ЗП и курсом.. работать внутри страны - себя не уважать. Это беспросветное рабство. И патриотизм, при всем уважении, тут не причем. Потерпеть.. Это что? Жизнь одна. По крайней мере в этом теле одна ;)
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
а от ЗАСОБІВ до того він НЕ МАВ , це точно
Брехня. Ющ мав реальну народну підтримку, якої не буде ні в кого з нинішніх українських політиків.
Його привели до влади люди, спраючись на людей він міг зламати олігархічну систему, міг, але не схотів.
Бо він не Лех Валенса, навіть не Лаура Ковесі. Він зрадив тих, хто привів його до влади, прищепив людям недовіру до можливості змінити щось в цій країні.
Він захотів спокійного життя. Для себе. Налідки ми зараз бачимо.
здесь, знаешь ли, приходится бежать со всех ног, чтобы только остаться на том же месте, а чтобы попасть в другое место, нужно бежать вдвое быстрее.
 

rfvgy

Ukrainian
Брехня. Ющ мав реальну народну підтримку, якої не буде ні в кого з нинішніх українських політиків.
Його привели до влади люди, спраючись на людей він міг зламати олігархічну систему, міг, але не схотів.
Бо він не Лех Валенса, навіть не Лаура Ковесі. Він зрадив тих, хто привів його до влади, прищепив людям недовіру до можливості змінити щось в цій країні.
Він захотів спокійного життя. Для себе. Налідки ми зараз бачимо.
Я не адвокат Юща . Можливо Ви праві .
Але фактом залишається ЗМІНА В КОНСТИТУЦІЇ - Україна стала ПАРЛАМЕНТСЬКО - президентською на самому початку каденції Ющенка , з півроковим переходом .
 

d324co

Well-Known Member
Та то не важливо.
Зразу опісля перемоги, Ющ мав реальну підтримку українців.
Він міг очолити боротьбу з олігархічними кланами Кучмівського режиму.
Люди б роздерли на шматки кожного, на кого він би вказав.
Але маємо те, що маємо.
Діти тих, хто вірив в Майдан, зараз їдуть з цієї країни...
 
  • Like
Реакції: Aiir
Зверху