Нова влада

d324co

Well-Known Member
КВАРТИРНІ ЛІЧИЛЬНИКИ ВОДИ І ТЕПЛА ТЕПЕР МОЖНА СПОКІЙНО ВИКИНУТИ 01 СЕРПНЯ, 17:05 •
За словами директора «Інституту міста», Олександра Сергієнка, «влада у черговий раз залізла до кишень громадян і всі свої негаразди вирішує за рахунок тих самих громадян».

Так він прокоментував підписання президентом закону України "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання", який визначає правові, економічні та організаційні основи забезпечення комерційного, зокрема розподільного, обліку послуг з постачання теплової енергії, гарячої води і централізованого водопостачання.

«Всі хто встановив собі квартирні лічильники води чи тепла може спокійно їх викинути, від цього по суті нічого не поміняється. Тому що тепер ці квартирні прилади обліку визнані цим законом не комерційними, по них не будуть проводитися розрахунки, а вони називаються «розподільчими». А комерційними, за якими людям будуть виставляти плату за холодну і гарячу воду, і тепло - називаються лише «загальнобудинкові». Це означає, що люди, які сумлінно сплачують, економлять будуть також доплачувати за ті втрати в мережі, за всі крадіжки, за тих, хто не платить якусь певну суму», - сказав Сергієнко під час прес-конференції у Києві, передає INTV.



Це перемога!! (хазяїв+депутатів над народом)
Слава Україні! Порошенку слава!!
 

kompa

Active Member
сказали бы яныку шо для перемоги нада бакс по 26, самую низкую зп в европе и тарифы х7. Он бы сделал.
Запросто
 

kompa

Active Member
Да и еще сказали бы ему чтобы заблочил половину интернета для покращення)
 

rfvgy

Ukrainian
сказали бы яныку шо для перемоги нада бакс по 26, самую низкую зп в европе и тарифы х7. Он бы сделал.
Адкель сказалі , бьі ? ПраФФесар токма па кацапскі и на фєнє ботал , а пахан коротьішка Окурок про єто ни гу-гу !! Невпісьівалось єнто у Куйла в ево наполеоновскиє планьі .
 

goool

Well-Known Member
В сети рассказали, как человек Порошенко устроил скандал на международном форуме из-за упреков в коррупции
Четверг, 21 сентября 2017, 16:03




Дмитрий Шимкив, заместитель руководителя Администрации Президента Украины, обвинил Францию, Турцию и Финляндию в коррупционности на международном форуме Ukrainian Financial Forum 2017.

Об этом сообщил экс-нардеп Тарас Козак на своей странице в Facebook.

В зале форума проходила дискуссия представителей международных институций, которые назвали коррупцию и отсутствие верховенства права в Украине главными проблемами страны.

В этот момент в зале поднялся Дмитрий Шимкив и сказал: "Вы говорите о коррупции в Украине. А как у вас? В Франции за последнее время 15 случаев коррупционных схем, в Турции тоже процветает коррупция. Даже в Финляндии мы слышим про коррупцию".
 

kompa

Active Member

Отак со всеми соседями посрацца. Скоро начнут пуйла цитировать что нацики при власти.
 
Зверху