Нова влада

d324co

Well-Known Member
Екс-глава Одеської ОДА вважає, що його хочуть змусити отримати статус біженця.

Колишній голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі виступив з відеозверненням з приводу позбавлення його громадянства України.

Саакашвілі заявив, що "відчуває себе простим українцем" і зазначив, що живе в Україні більше 13 років. Колишній голова Одеської ОДА заявив, що він володіє лише одним громадянством - українським.

"Зараз мене хочуть змусити отримати статус біженця. Цього не буде! Я не збираюся ніде залишатися і отримувати ніякого статусу! Я буду домагатися законного права повернутися в Україну!", - заявив Саакашвілі.

При цьому він не сказав, де зараз перебуває і коли збирається повернутися в Україну.
Більше читайте тут:
 

rfvgy

Ukrainian
У Порошенка підтвердили підписання указу про позбавлення Саакашвілі громадянства
Міхеіла Саакашвілі позбавили українського громадянства через подання недостовірної інформації, зазначили в адміністрації президента України. Там підтвердили підписання Петром Порошенком відповідного указу.




Президент України Петро Порошенко підписав указ про позбавлення колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської обласної держадміністрації Міхеіла Саакашвілі українського громадянства. Цю інформацію в четвер, 27 липня, підтвердили в адміністрації президента України інформагенції "Інтерфакс-Україна".

You must be registered for see images


У прес-службі Порошенка повідомили, що Державна міграційна служба надала "переконливі факти про подання недостовірної інформації" під час оформлення заяви Саакашвілі на отримання українського громадянства. З огляду на це, Комісія з питань громадянства при президентові України "вирішила підтримати клопотання про припинення громадянства України Міхеіла Саакашвілі" та "рекомендувала" президенту прийняти відповідне рішення, йдеться у відповіді на запит агентства.

Саме на основі цих рекомендацій президент підписав відповідний указ, зазначили в прес-службі Порошенка. Сам указ не оприлюднюватимуть, оскільки він "містить конфіденційну інформацію, зокрема персональні дані", додали в прес-службі.

Нагадаємо, в оприлюдненому кількома година раніше своєму відеозверненні Міхеіл Саакашвілі запевнив, що

Інформація про позбавлення Саакашвілі українського громадянства Державної міграційної служби.



You must be registered for see medias

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 

d324co

Well-Known Member
Единственная заметная фигура на политическом горизонте устранена.
Теперь на выборах нам предложат альтернативу : или Петя.А или Юля.В
Или вернуть легитимного.
 

d324co

Well-Known Member
цирк продолжается
Екс-президент Грузії та колишній керівник Одеської області Міхеіл Саакашвілі стверджує, що в опублікованій анкеті на отримання ним в 2015 році громадянства України міститься не його підпис.
"Я в шоці! Щойно подивився копію анкети, яку опублікував з подачі адміністрації президента один з лідерів його фракції. На підставі ось цього документу президент позбавив мене громадянства. Так ось, я з повною відповідальністю стверджую, що це не мій підпис і не мною заповнена анкета!" - написав пан Саакашвілі у Facebook.

Він додав, що вимагає негайно провести графічну експертизу. Саакашвілі наголошує, що у ситуації з можливою підробкою його підпису можуть бути ознаки кримінального злочину.
У суботу документ, схожий на копію анкети пана Саакашвілі для отримання громадянства України, опублікував член парламенту від БПП Володимир Ар'єв.
 

d324co

Well-Known Member
следующий артист на арене цирка
Народний депутат України Володимир Ар’єв (фракція «Блоку Петра Порошенка») заявив, що оприлюднений ним раніше аркуш анкети на набуття громадянства України з підписом Міхеїла Саакашвілі, який той назвав не своїм, є у справі Державної міграційної служби, на підставі якої колишньому голові Одеської облдержадміністрації, а перед тим колишньому президентові Грузії надали українське громадянство.
«Я почав цікавитися. Виявилося, анкету в Міграційну службу (з якої матеріали пішли в адміністрацію президента) в 2015 році готували і подавали його помічники, а не він сам. Ще й заднім числом оформлювали», – заявив Ар’єв у суботу ввечері.
«І якщо підпис не Саакашвілі, то постає нове, ще актуальніше питання – громадянство було надано на підставі фальшивих документів? А це вже значно серйозніше, ніж просто брехня в анкеті», – додав депутат у фейсбуці.
При цьому Ар’єв не пояснив, на яких підставах він роздобув і оприлюднив частину анкети, на якій, зокрема, наведені адреса і телефон Саакашвілі.
 

d324co

Well-Known Member
31.07.17 12:45
У прокурора Миленина есть 10 квартир и 9 паркомест в самых дорогих домах Киева, 3 больших жилых дома, 2 автомобиля за 3,6 млн и путешествия по всему миру, - PROSUD.
Почти сразу после Революции Достоинства украинское общество стало требовать немедленного очищения и реформирования правоохранительных органов, которые во времена Майдана дискредитировали себя беспринципностью и полной зависимостью от политической элиты. Впрочем, если результаты очистки и реформирования "старой" милиции в "новую" полицию хотя бы частично видно, то результаты любых изменений в украинской прокуратуре просто отсутствуют. В ней продолжают работать прокуроры, к которым много вопросов.
Как сообщает , об этом говорится в материале проекта .

Знакомьтесь, прокурор Киевской местной прокуратуры № 6 - Павел Александрович Миленин.
You must be registered for see images

Откуда деньги на все это имущество - неизвестно, ведь никаких успешных бизнесов, о которых было бы что-то известно, никто из членов семьи не имел. Возможно, такие крупные состояния приносили должности главы ГАИ и ГУ МВД Украины в г. Киеве отцу Павла Александровича, а ныне - и должность прокурора самом Павлу Миленину. Все собранные факты будут переданы в соответствующие правоохранительные органы, которые проверят соответствие образа жизни Миленина Павла Александровича его доходам", - заключают авторы публикации.
Источник:
"Борьба с коррупцией" на деле а не на бумаге...
 

d324co

Well-Known Member
Чмиря підозрюють у приховуванні паспорта, підробці та використанні підроблених офіційних документів, а також у декларуванні недостовірних відомостей.

«Встановлено, що підозрюваний на підставі заяви про нібито втрату паспорта отримав новий документ, що посвідчує особу. У подальшому він використовував так званий втрачений паспорт для вчинення юридично значущих нотаріальних дій. Окрім того, депутат не вніс у декларацію власну доньку, хоча у ході слідства зібрано достатньо доказів того, що вони проживали та проживають разом. Зокрема, в декларації не зазначено 9 квартир та 3 паркомісця у столиці, дохід від продажу нерухомості та корпоративні права двох товариств з обмеженою відповідальністю, що належать 20-річній непрацюючій доньці», - нагадали в прокуратурі.

Дії колишнього високопосадовця кваліфіковано за ч. 1 ст. 357 (умисне приховування офіційного документа), ч.ч.1, 4 ст. 358 (підроблення та використання завідомо підробленого документа) та ст. 3661 (декларування недостовірної інформації) КК України. Санкція найтяжчої статті передбачає позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
Зверху