Нова влада

rfvgy

Ukrainian
А коли йому Петя.А українське громадянство давав - багато Міхо "бумажки збирав" ??
Навіщо ? У президента України є право надання громадянства . Від Кравчука до Порошенка всі цим правом користувались .
Сам факт позбавлення громадянства схоже на фейк але метод "я тебе пропдив, я тебе й вб'ю" - ??
Цікаво б подивитись на такий закон !
 

d324co

Well-Known Member
Колишній очільник Одещини вказав недостовірні дані в анкеті.

Колишній президент Грузії та екс-очільник Одещини Михеїл Саакашвілі втратив українське громадянство. Інформацію, яку раніше розповсюдили у Мережі, ТСН підтвердили поінформовані джерела.

Як пояснили ТСН, Саакашвілі втрачає громадянство на основі п.2 ст.19 Закону "Про громадянство", а саме – на підставі неправдивих даних, вказаних в анкеті. У документах, які заповнював колишній голова Одеської ОДА було вказано, що він не перебуває під слідством в Україні чи за її межами, проте відомо, що на території Грузії Саакашвілі було заочно заарештовано.

З приводу громадянства Саакашвілі запит до ГПУ надіслав нардеп Андрій Лозовой, прокуратура звернулась до міграційної служби. За запитом Комісія з питань громадянства ухвалила відповідне рішення.
Більше читайте тут:
Знов фейк??
 

goool

Well-Known Member

·
Всі ресурси Ахметова кинуті у бій!

Мосійчук по 112 каналу заявляє, що «грузинський пересувний цирк» збирається восени робити дестабілізацію в Києві.

Як це так виходить, що всі корупціонери, вимагачі і вуличні бандити бояться нас, як чорти ладану?

Восени ми не дестабілізацію будемо робити, Штаби Спільних дій будуть закінчувати бардак і наводити порядок. Давно пора!

Все ресурсы Ахметова брошены в бой!

Мосийчук по 112 каналу заявляет, что «грузинский передвижной цирк» собирается осенью делать дестабилизацию в Киеве.

Как это так получается, что все коррупционеры, вымогатели и уличные бандиты боятся нас, как черти ладана?

Осенью мы не дестабилизацию будем делать, Штабы Общих действий будут заканчивать бардак и наводить порядок. Давно пора!
 

d324co

Well-Known Member
более менее официально:
В Государственной миграционной службе разъяснили ситуацию с лишением гражданства Саакашвили
Cьогодні о 18:26 Слово і Діло
В Государственной миграционной службе заявили, что Комиссия по вопросам гражданства при Президенте Украины рассмотрела вопрос о лишении гражданства Саакашвили, но остаточ решение должен принять Петр Порошенко.
Об этом говорится в сообщении на сайте ДМС, передает «Слово и Дело».
«Материалы в отношении Саакашвили, предоставленные Генеральной прокуратурой Украины, проработаны Государственной миграционной службой Украины, направленные на рассмотрение Комиссии по вопросам гражданства при Президенте Украины, и в установленном порядке рассмотрены на заседании Комиссии. По Конституции Украины, Президент Украины принимает решение об утрате гражданства Украины на основании выводов Комиссии по вопросам гражданства », - отмечают в ДМС.
Или Михо перестанет критиковать нашего гаранта, или "одно из двух"
 

d324co

Well-Known Member
ДМС про втрату громадянства Саакашвілі: президент видав указ

Комісія з питань громадянства при президентові України розглянула питання щодо громадянства Міхеїла Саакашвілі, заявляють у Державній міграційній службі.

«Матеріали стосовно Міхеїла Саакашвілі надані Генеральною прокуратурою України, які отримані від грузинської сторони, опрацьовані Державною міграційною службою України, направлені на розгляд Комісії з питань громадянства при Президентові України, та у встановленому порядку розглянуті на засіданні Комісії», – йдеться у на сайті відомства.

Також там зазначається, що президент видав указ про втрату громадянства. Між тим, текст побудовано таким чином, що прямо не вказується, чийого саме громадянства, а на уточнювальне запитання Радіо Свобода у прес-службі ДМС відповідати відмовились.

На сайті президента також наразі не вміщено ніяких указів щодо громадянства Саакашвілі. Станом на 19:07 останній документ стосується призначення нового керівника Державної прикордонної служби.

Про те, що колишнього голову адміністрації Одеської області Міхеїла Саакашвілі позбавили українського громадянства, колишній речник голови СБУ, а нині – редактор інтернет-видання ОРД Станіслав Речинський та депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук.
 

d324co

Well-Known Member
А вот и предмет торга:
Прокуратура Грузії не видасть Україні колишнього мера Києва Черновецького
You must be registered for see images


26.07.2017 19:38
Грузія відмовилася видавати Україні екс-мера Києва Леоніда Черновецького, якого українські правоохоронці обвинувачують у злісному використанні службового становища
Про це повідомляє « » з посиланням на Головну прокуратуру Грузії.
 

rfvgy

Ukrainian
26.07.17 19:09
Прес-секретар Держміграції Гунько спростував інформацію про позбавлення Саакашвілі громадянства

Глава прес-служби Державної міграційної служби (ДМС) Сергій Гунько спростував інформацію про позбавлення глави партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі українського громадянства
Як повідомляє , про це він заявив в коментарі .
Чиновник підкреслив, що не надавав таку інформацію ЗМІ "і навряд чи хтось із співробітників ГМС її давав також".

Також читайте:

У "Русі нових сил" неофіційно повідомили, що інформація про позбавлення Саакашвілі українського громадянства не відповідає дійсності.
Нагадаємо, раніше народний депутат Ігор Мосійчук (фракція Радикальної партії) заявив про позбавлення Саакашвілі українського громадянства.

 

d324co

Well-Known Member
Вентилятор крутится, гавно набрасывают лопатами))
Бывший губернатор Одесской области Михаил Саакашвили, лишенный украинского гражданства, не сможет вернуться в Киев из США, потому как его задержат по прилете и экстрадируют в Грузию. Об этом в среду, 26 июля, написал на своей странице в депутат Верховной Рады Сергей Лещенко.

«Сценарий [президента Украины Петра] Порошенко в отношении Саакашвили: аннулировать его украинское гражданство, пока он находится в США. Таким образом, Саакашвили даже физически не сможет вернуться на Украину — его задержат в Борисполе по прилете и первым рейсом экстрадируют в Грузию», — высказал мнение Лещенко.

По словам парламентария, бывшего президента Грузии невозможно будет физически защитить от экстрадиции. «Фактически Саакашвили заставляют брать убежище в Америке и забыть об украинской политике. (...) Все это специально сделали летом, пока активность граждан крайне низкая. [Виктор] Янукович изолировал своих конкурентов в тюрьмах, Порошенко — за границей», — заключил нардеп.
У прес-службі Саакашвілі прокоментували ситуацію з позбавленням громадянства
26 липня 2017 - 21:08 356
Раніше у Державній міграційній службі повідомили про те, що матеріали щодо Саакашвілі були розглянуті на засіданні Комісії з питань громадянства при президентові України
За словами прес-секретарки Міхеїла Саакашвілі Дарини Чиж, він зараз знаходиться у Сполучених Штатах.

«Для нас це стало такою ж несподіванкою, як і для журналістів. Ми від вас про все це дізналися і разом з вами все це досліджуємо», — сказала Дарина Чиж.

Вона повідомила, що так само дзвонила в міграційну службу, щоб підтвердити інформацію про позбавлення Саакашвілі громадянства.

«Речник Міграційної служби спростував цю інформацію. За 10 хвилин після того, як я до нього зателефонувала, я побачила у них на сайті інформацію про те, що вони все це підтвердили. Але справа в тому, що указ вони отримали, але президент його не підписав, наскільки мені зрозуміло з цієї інформації», — заявила прес-секретарка Саакашвілі.

«У мене є інформація про те, що о 20:00 хтось з адміністрації президента мав підтвердити чи спростувати цю інформацію. Ми чекаємо досі. Це все, що в нас є наразі», — додала вона.
 
Останнє редагування:

goool

Well-Known Member
Небоженко: США крайне негативно отнесутся к лишению Саакашвили украинского гражданства. Это опасная игра для Порошенко
Президент Украины Петр Порошенко хочет переизбраться на второй срок, поэтому ему не нужно, чтобы лидер партии "Рух нових сил" Михаил Саакашвили оставался в стране, заявил в комментарии изданию политолог, директор социологической службы "Украинский барометр" Виктор Небоженко.

Сегодня 19.00 |
You must be registered for see images

Небоженко: Где гарантии, что лишенный украинского паспорта Саакашвили не окажется в лапах ФСБ?
Фото: Виктор Небоженко / Facebook
Во время визита в Грузию президент Украины Петр Порошенко пытался выяснить, как официальный Тбилиси отнесется к возможной депортации лидера партии "Рух нових сил", экс-президента Грузии Михаила Саакашвили. Об этом изданию заявил политолог, директор социологической службы "Украинский барометр" Виктор Небоженко, комментируя .

"Саакашвили стал не нужен Порошенко, поэтому он и лишил его гражданства. Глава государства не случайно ездил в Грузию – там он прощупывал почву, как Тбилиси отнесется к возможной депортации Саакашвили. Там его ждут большие неприятности. Это будет большая проблема и для Украины, и для Грузии. Саакашвили – проамериканский политик. Его возможная депортация будет очень смелым шагом. Ведь она приведет к серьезным последствиям. Где гарантии, что лишенный украинского паспорта Саакашвили не окажется в лапах ФСБ? А угроза такая вполне реальна", – отметил политолог.

Он акцентировал внимание на том, что лишение гражданства Саакашвили вызовет негативную реакцию Вашингтона.

"США крайне негативно отнесутся к лишению Саакашвили украинского гражданства. Это опасная игра для Порошенко. И это не просто разрешение личного конфликта между Порошенко и Саакашвили – последствия будут на порядок серьезнее. Учитывая, что Порошенко очень хочет переизбраться на второй срок, Саакашвили ему тут явно не нужен", – подчеркнул Небоженко.

В мае 2017 года , что Порошенко намерен лишить его гражданства Украины, которое он получил в мае 2015 года, когда . 7 ноября 2016 года он объявил, что подает в отставку. Саакашвили, в частности, .

подчеркнули, что .

Сам Саакашвили заявил, что .
 

d324co

Well-Known Member
Народный депутат от "Блока Петра Порошенко" Сергей Лещенко считает, следующим кандидатом на лишение украинского гражданства является первый заместитель директора Национального антикоррупционного бюро Гизо Углава .
"Следующий, кого Порошенко будет лишать гражданства - это первый заместитель главы НАБУ Гизо Углава. Человек непубличный, но очень влиятельный. Таким образом, Банковая будет продолжать сценарий уничтожения НАБУ", – написал Лещенко на своей странице в Facebook вечером в среду, 26 июля.
По словам политика, эти действия являются подготовкой Порошенко ко втором президентскому сроку.
Напомним, 26 июля в Государственной миграционной службе Украины сообщили, что президент Украины Петр Порошенко подписал указ о лишении Михеила Саакашвили гражданства . Поводом для решения стало то, что экс-президент Грузии не упомянул в анкете, что находится в розыске на родине.
Напомним, 24 мая стало известно, что сотрудники Генеральной прокуратуры Украины начали расследование в отношении первого заместителя директора Национального антикоррупционного бюро Гизо Углавы по подозрению в сокрытии гражданства Грузии при приеме на работу и уклонении от уплаты налогов.
 
Зверху