Російська інтервенція в україну. березень 2014.

а ось і пояснення:
Называющий себя премьер-министром Крыма Сергей Аксенов заявил, что украинские военные на полуострове "в массовом порядке" начинают поддерживать его власть автономии, других же ожидает уголовная ответственность. Об этом сообщает .

"Хочу предупредить командиров, которые толкают своих солдат на противоправные действия, что в отношении них будут предприниматься действия, определенные законами. Все, кто не подчиниться, будут отвечать по всей строгости закона в уголовном порядке. Солдаты и офицеры, четко воспринимайте свои обязанности по защите интересов граждан автономии!" - говорится в обращении Аксенова.

Напомним, 1 марта Сергей Аксенов попытался переподчинить себе силовые структуры на полуострове и обратился за помощью к президенту России Владимиру Путину. Кроме того, он заявил, что Виктор Янукович является законным президентом и крымская власть будет выполнять его поручения.
 

21h

Вернулся
You must be registered for see images

Спикер Рады Крыма признал, что Россия солгала о жертвах среди своих граждан на полуострове
Киев, Март 02 (Новый Регион, Константин Зельфанов) – Спикер Верховной Рады Крыма Владимир Константинов признал, что ему ничего не известно о жертвах среди граждан России в Крыму.

«Я такой информацией (о жертвах среди граждан России) не обладаю. У нас есть информация – мы знаем имена погибших крымчан, в настоящий момент мы почтили минутой молчания их. В понедельник уполномоченная группа встретится с родственниками и определится с помощью, которая им будет оказана. На эту минуту такой информации не имею. Я думаю, что таких погибших нет», – цитирует Константинова investigator.org.ua.

Подпишитесь на новости «Новый Регион – Киев» в Facebook

Напомним, председатель Совета Федерации РФ Валентина Матвиенко заявила, что в Крыму есть жертвы среди граждан России. Это было одним из оснований для принятия решения о вводе российских войск на территорию Украины.

Как заявил член Совета по правам человека при президенте России, эксперт Московской Хельсинкской группы Андрей Юров, постановление Совета Федерации, позволяющее президенту РФ использовать войска на территории Украины, принималось на основании неподтвержденной информации о жертвах среди граждан России в Крыму.

При этом известно, что 26 февраля в результате противостояния у здания Верховной Рады Крыма скончались двое граждан Украины – мужчина умер от сердечного приступа, а женщина умерла от полученных травм во время драки.
NR2.ru:


А теперь двоешникам и остальным гопникам напомню, как 3й Рейх развязал 2-ю Мировую войну:
 

21h

Вернулся
Из-за неспособности организовать управление войсками в экстремальных условиях, решением и.о. министра обороны Украины контр-адмирал Березовский Д.В. отстранен от исполнения обязанностей командующего ВМС ВС Украины
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
а ось і пояснення:
По прокоментували.
Березовский почав надавати накази не чинити опір. Командувачі військових частин звернулись до міністра оборони. Вранці Березовского усунули з посади. Аксьонов проголосив себе головнокомандуючім Криму. Березовский присягнув сепаратистам.
Командування українських військових підрозділів забило на нього болт і ніхто за ним не пішов.


02 березня 2014, 19:16
Командувач ВМС України Денис Березовський склав присягу на вірність "мешканцям АР Крим та міста Севастополя"

Про це Березовський, призначений напередодні Турчиновим командувачем ВМС України, заявив перед численними камерами переважно російських телеканалів.

"Клянуся виконувати накази верховного головнокомандувача АР Крим та Севастополя…. мужньо захищати життя та свободу мешканців АР Крим та Севастополя",- зазначив Березовський.

Перед цим самопризначений прем'єр-міністр АР КРима Сергій Аксьонов зачитав власний наказ: "Наказую усім військовослужбовцям ВМС Криму, які несуть службу на території Севастополя, вважати такими, що не підлягають виконанню будь-які рішення, накази та розпорядження самопроголошених органів та урядових осіб України, у т.ч. і незаконно призначеного міністра оборони Тенюха І.І.".

"Не приймати до виконання будь-яких наказів про використання зброї до отримання моїх власних розпоряджень. Забезпечити обов'язкове виконання моїх наказів як верховного головнокомандувача АР Крим та Севастополя", - зачитав Аксьонов.

Українська правда спробувала отримати офіційний коментар у Міноборони, однак офіційної інформації отримати не вдалося.

Разом з тим у регіональному медіа-центрі Міноборони у Сімферополі заявили, що "зараз проводяться переговори, а до їх завершення жодних коментарів не буде".

Як повідомив Українській правді представник центру, підполковник Владислав Селезньов на території 1-го батальйону морської піхоти ВМС Україні проходять переговори за участю представників української та російської сторін.

За його словами, згідно з попередньою домовленістю, переговори мали проводитися у присутності представників ЗМІ, однак пізніше росіяни відмовилися допустити пресу на зустріч. Як стверджує Селезньов, інформації про хід переговорів поки що немає.

При цьому в мережі з'явилося повідомлення про те, що останнім наказом Березовського був наказ українським морським піхотинцям здаватися росіянам.

"Наказ проігнорований - морпіхи будуть стояти. Наказ Березовського скасував міністр оборони Тенюх", - йдеться у повідомленні.

You must be registered for see images
далі буде

02 березня 2014, 19:28 доповнено
Командувач ВМС України Денис Березовський був відсторонений від займаної посади Ігорем Тенюхом ще вранці 2 березня - за наказ українським військовим частинам у Криму не чинити опору військам РФ і скласти зброю у разі блокування в/ч та містечок.

Про це в ефірі Hromadske TV заявив нардеп від Свободи Юрій Сиротюк.

"Щойно отримав інформацію від глави Міноборони Тенюха - інформація про те, що Березовський зрадив українську державу (як че почали масово поширювати російські ЗМІ) не відповідає дійсності. Ще сьогодні зранку (2 березня)він був відсторонений від займаної посади та обов"язків після одного дня перебування на посаді", - зазначив Сиротюк.

"На його місце був призначений в.о. – контр-адмірал Гайдук Сергій Анатолійович, який і керує ВМС України", - додав нардеп.

За його словами,відсторонений Березовський був за те,щозранку 2 березнядав наказкомандирам частин, які знаходяться у Криму у випадку їх блокади та ізоляції з боку російський військових "не чинити жодного опору та віддавати зброю, амуніцію та все інше росіянам".

"Низка частин відмовилася це зробити, та повідомили про цей наказ особисто Тенюха, і він віддав наказ ще до обіду відсторонити Березовського", – додав Сиротюк.

Також він зазначив, що "сьогодні ведеться жорстка інформаційна війна": "Запевняю, жоден підрозділ, що знаходиться в Криму, жоден підрозділ ВМС не здався російським військам і не перейшов на бік нападника".
 

21h

Вернулся

Інформаційна війна, вона така....
Я думаю, що зараз нам необхідно як ніколи об"єднатися для створення самоорганізованої протидії інформаційній окупації нашого інфопростору "братским наротом". Необхідно будь-якими засобами знешкоджувати троллів на головних форумах обласних центрів, проводити роз"яснення в інфо-стрічках та інших массмедіа.
 
Зверху