Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 16:34
Мала академія наук закликала українців за допомогою мобільного зв'язку донести до росіян об'єктивну інформацію про події в Україні

Із таким закликом виступив колектив академії, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на

"Українці можуть самостійно за допомогою мобільного зв'язку донести об'єктивну інформацію росіянам, які сьогодні знаходяться в рамках жорсткої антиукраїнської пропаганди. Необхідно у всіх ЗМІ звернутися до народу України із закликом подзвонити в ці дні своїм родичам, друзям, товаришам по службі в Росію і роз'яснити об'єктивну ситуацію, яка склалася в Україні. Українські оператори мобільного зв'язку можуть посприяти цьому, впровадивши нульовий тариф для дзвінків у Росію - по 15-20 хвилин кожному абоненту щодня до завершення конфлікту. Необхідно відповідне звернення від Майдану, від народу до мобільних операторів", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, сьогодні близько 40 осіб за підтримку України.
До речі, це дуже слушна думка. Зв'язуйтесь зі своїми друзями в Росії, пояснюйте їм, що тут нема "фошистів", Янукович не президент, ми будемо захищатись від агресії зі зброєю, а кров, яка проллється буде не лише на руках їхньої влади, а й на руках тих, хто цю владу обирав і продовжує підтримувати.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 16:59
Учасники мітингу під Луганською облдержадміністрацією захопили будівлю, коли депутати облради відмовились просити Путіна ввести війська

Як повідомляє видання , сьогодні проходила сесія облради з порядком денним «Про суспільно-політичну ситуацію в країні». Сесію проводили у зв’язку із зверненням учасників мітингу «Російська весна», який відбувся 1 березня в Луганську.

Біля будівлі облради зібралося близько 400 осіб, які тримають в руках прапори з російським триколором, а також прапори «Русского единства». Мітингувальники прийняли резолюцію про проведення 10 березня регіонального референдуму про від'єднання Донбасу.

Також серед присутніх під облрадою поширюються чутки про те, що нібито Арсеній Яценюк планує захопити Луганщину. Навколо будівлі невідомі пошкодили машини - були проколоті шини, розбите скло.

Мітингувальники склали звернення до Володимира Путіна, в якому просять ввести війська в Луганськ, а також вимагають визнати нову владу нелегітимною та передали її депутатам. Коли ті вирішили не підписувати резолюцію мітингувальників, останні почали штурм будівлі.

Люди в масках з російськими прапорами і з щитами зламали ворота та двері в будівлі і прорвалися до облради. Депутати залишили будівлю через чорний хід.

Як повідомляє у соцмережах активістка правозахисного центру «Поступ» на даху ОДА встановили російський прапор, а учасники мітингу 1 березня в Луганську під час мітингу за пам'ятником Шевченка ділили сумку і пакет з грошима.
Щось мені здається з такими розкладами незабаром і Луганськ стане "бендеровським".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 17:18
Озброєні люди атакували приміщення Регіонального управління державної прикордонної служби і загін прикордонної охорони у Сімферополі

Про це повідомив народний депутат від "УДАРу" Віктор Чумак, передає з посиланням на прес-службу партії “УДАР”.

"Озброєні люди на трьох КАМАЗах атакували прикордонників у Сімферополі. Заходили з трьох сторін, заблокували людей у загонах та почали бійку. Вимагають віддати зброю, однак прикордонники тримають оборону і не віддають зброю нападникам", - розповів народний депутат.

За інформацією Чумака, нападники вимагають від прикордонників "перейти під юрисдикцію Криму".

"Командир загону відмовився виконувати вимоги нападників і заявив, що жоден прикордонник не виконає їхні вимоги і працюватиме виключно з центральним урядом України", - зазначив "ударівець".

Чумак повідомив, що за його інформацією на території приміщення прикордонників зі зброї знаходяться лише пістолети офіцерського складу. Заблоковані у приміщенні прикордонники встигли знищити усі оперативні документи та шифри, які є державною таємницею.

Українські військові повідомляють про те, що до них приходять представники "нової влади Криму" разом з генералами ФСБ і вимагають присягнути на вірність Росії.

Нагадаємо, озброєні люди, які наразі контролюють увесь Крим, не мають розпізнавальних знаків. Російські ЗМІ переконують, що це загони самооборони російськомовного населення. Проте, за даними свідків, більшість з них є російськими військовими, які цього майже не приховують
 

valmi09

Active Member
Вступили бы мы в НАТО Россия даже не пикнула бы.Кричало быдло "НЕТ НАТУ!!!А теперь приедет в Сумы очередной Щербань из донецких а при полном пи*деце не исключено что и жирная российская мразь из Единой России и будет тут "порядок" наводить.
А ты бы хотел в Тьоткино и Грабовском ПРО Patriot поставить? Эге?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Кравчук - старый хитрый пердун.
Надо было мозгами думать, когда сдавал ядерное оружие.
А теперь он советы дает - идиот.
Были бы ядерные ракеты, как у Сев.Кореи или Пакистана, никто бы и пикнуть о Крыме не посмел.
Штаты и НАТО нам не помогут - вспомните Грузию и др.
Надежда только на дедушку Ковпака !!!
І що б нам дала ядерна зброя у цьому випадку? Куди ракети кидати? З тим самим успіхом ми зараз можемо АЕС підірвати.
 

Vic_51

Миссионер
1. Пропаганда країни, яка оголосила війну України.
2. Обговорювання дій модератора у невідповідній темі.
Хм, войну никто не объявлял, находящийся там ЧФ в Крыму и в ЗУ, например, воспринимают диаметрально противоположно, это не секрет. Выложенные мною фото только подтверждают неоднозначность ситуации - головами пора крепко думать а не накручивать истерику. Кстати, это не пропаганда а реалии сегодняшнего дня, опровергающие поток односторонней подачи информации.

Действия Ваши я не обсуждал в этой теме.

PS Миру мир!
 
Зверху