Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Со слов знакомого, который проживает в Севастополе (служит в Севастопольском ЗМО (загін морської охорони) в Балаклаве (тот самый который пытались захватить, слава богу у них сейчас все немного стабилизировалось) всю эту возню затеяли местные, донецкие и в какой-то степени российские олигархи, которые (с его слов захватили уже полностью весь берег). Они просто побоялись что с приходом в регион новой власти начнется передал собственности. Сейчас, с его слов, простому смертному просто нет доступа к морю.
Ну, біля у витоків цього безладу саме вказані люді і стояли. Ще додати ту частину беркуту, якій справді є за що відповідати перед законом. Але ж керується все це однозначно з Москви. В Росії олігархи накази військам не віддають.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 13:59
В.о. президента України Олександр Турчинов підписав указ про введення в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України»

Текст указу оприлюднений на офіційному сайті глави держави.

Рішення РНБО передбачає невідкладно «привести Збройні Сили України та відповідні військові формування у бойову готовність ПОВНА згідно з уточненими планами приведення військ (сил) у бойову готовність».

Міноборони доручено організувати і провести «навчальні збори з військовозобов'язаними в необхідних обсягах у час і строки, визначені Генеральним штабом Збройних Сил України».

Кабінету міністрів доручено «невідкладно виділити необхідні фінансові, матеріально-технічні та інші ресурси для належного забезпечення безпеки, прав та інтересів громадян України, суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності державних кордонів України».

Міністерству закордонних справ доручено «невідкладно звернутися до зовнішньополітичних відомств окремих держав - підписантів Меморандуму про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 5 грудня 1994 року (Сполучених Штатів Америки, Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії), із закликом забезпечити безпеку України та провести відповідні консультації офіційних осіб в місті Києві».

МВС повинно «забезпечити посилену охорону об'єктів енергетики та критичної інфраструктури».

Також має бути утворений Оперативний штаб з питань реагування на ситуацію в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі на чолі з секретарем РНБО, із включенням до складу штабу представників Кабміну, Міноборони, МВС, Адміністрації Державної прикордонної служби, інших центральних органів виконавчої влади, СБУ, Генштабу ЗСУ, а також Генпрокуратури (за згодою), Ради міністрів Автономної Республіки Крим та Севастопольської міськдержадміністрації.
Ну от. Не так вже і довго все узгоджували, не треба дорікати.
 

rfvgy

Ukrainian






Сподобалось: «Путин, я русскоязычная, со мной все ок. Давай, до свиданья!»

.
You must be registered for see images

You must be registered for see images


Пуден навіть дружині не потрібен ;)
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 14:11
You must be registered for see images


Українську військову базу в Перевальному щільно оточили російські військовики

Про це повідомляє у своєму журналіст BBC Деніел Сенфорд.

"Перевальне зараз. Українська військова база в оточенні російських військ", - написав він під фото.
 

Felix

Well-Known Member
Откуда тогда у всех аналфаер по поводу того что в 41м на западе встречали немцев. Ничего не напоминает?
Вы же понимаете что все так тихо и спокойно пока не начали стрелять?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 14:23
Президенти Литви і Польщі вважають, що дії Росії ставлять під загрозу безпеку всієї Європи і закликають провести консультації НАТО з 4-ої статті договору

Про це йшлося під час телефонної бесіди президента Литви Далі Грібаускайте та президента Польщі Броніслава Коморовського, передає .

Четверта стаття договору НАТО передбачає проведення консультацій союзників по НАТО, якщо хоча б один з них вважає, що виникла загроза його територіальній цілісності, політичній незалежності або безпеці.

Керівники обох країн висловили стурбованість у зв'язку з приведенням у бойову готовність російських військових підрозділів на кордоні з НАТО.

Грібаускайте підкреслила, що територіальна цілісність України є важливою умовою міжнародної безпеки.

За словами президента Литви, всі сторони зобов'язані поважати міжнародні договори і шукати вихід з положення, тільки шляхом мирного діалогу.

Сьогодні у зв'язку з ситуацією в Криму Генеральний секретар НАТО скликає позачергову нараду послів усіх 28 країн-членів блоку. У понеділок у Брюсселі відбудеться зустріч міністрів закордонних справ країн-членів Європейського союзу.
Четверта стаття договору НАТО передбачає проведення консультацій союзників по НАТО, якщо хоча б один з них вважає, що виникла загроза його територіальній цілісності, політичній незалежності або безпеці.
Іншими словами Польща і Литва ініціюють збір і розгортання військ НАТО на своїх кордонах. Що це означає треба пояснювати? Це вони теж в себе такий невеличкий Майдан зібрались влаштувати. Поки що мирний.
 

Koks_777

Плавали! Знаем!
Кто нибудь знает, есть ли реальные сроки на реализацию Путиным полученного от Совета Федерации разрешения на ввод войск?
Это я вот к чему
Путин слетел с катушек. Утром могут начаться бомбардировки Украины, - Олег Соскин
2 марта 2014
В Крым введено тысячи военнослужащих Российской Федерации, в окружении пребывают украинские военные части, расположенные на территории полуострова. Теперь Путину осталось только поставить свою подпись под указом и начать вторжение.
С момента решения Госдумы уже истекли первые сутки, на протяжении вторых суток Путин должен принять соответствующее решение. Понятно, что ночью начинать полномасштабное военное вторжение несподручно, обычно такие операции начинаются на рассвете. Окруженные украинские части могут вообще бомбардировать, тогда у них нет шансов выжить. Дальше российским войскам, сосредоточенным в Крыму остается главная задача — во чтобы то ни стало вырваться с полуострова на материковую Украину.
Поэтому Вооруженные силы Украины должны выдвигать все свои силы на перешеек, который связывает Крым с Украиной, нельзя выпустить российские войска с Крыма. Также они могут десантироваться в районе Николаева, Херсона и Одессы. В то же время сухопутные силы РФ могут пойти на прорыв в районе Харькова, Донецка, Луганска и Сум, наносить там кинжальные удары.
Надо готовится к тому, что к утру Путин начнет наступление. Война уже фактически началась, в Крыму их войска уже стоят, часть суверенной территории Украины уже оккупирована. Поэтому украинским городам стоит готовится к худшему, учитывая медленную реакцию США и НАТО, ведь Шестой американский флот до сих пор не зашел в Черное море и не нацелился на Черноморский флот РФ.
Олег Соскин, директор Института трансформации общества

Если это реально так, то завтрашнее утро всё покажет. И если не будет открытого военного вторжения со стрельбой и т.д., Путин потеряет лицо (обо....тся), и весь этот театр с введением войск не более чем игра мускулами в надежде на реализацию провокации и дальнейшую раскрутку военного сценария событий.
 

abyrvalg

Well-Known Member
Гебельс ТВ "Тысячи крымчан пронесли по улицам Симферополя флаг России"
 

Вкладення

  • 70.2 КБ Перегляди: 283

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Откуда тогда у всех аналфаер по поводу того что в 41м на западе встречали немцев. Ничего не напоминает?
Вы же понимаете что все так тихо и спокойно пока не начали стрелять?
Сподіваюсь їм свої ж пізніше за зірваний курортний сезон подякують.
 
Зверху