Російська інтервенція в україну. березень 2014.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 12:44
Посол США, посол Канади та посол Великої Британії залишили Москву

Про це повідомив у опозиціонер Михайло Касьянов

«США та Канада припинили взаємодію з РФ у рамках G8, їх посли залишили Москву. Обама розпочав консультації в НАТО. Самоізоляція РФ почалась», - написав він.

Як раніше повідомляли ЗМІ, посла Великої Британії відкликали після початку російської агресії у Криму. Посла Канади офіційно відкликали
 

Felix

Well-Known Member
Эти олигархи сейчас наверное единственный способ поставить на место сепаратистов в Одессе, Донецке, Луганске. Если Раися провернет свой коварный план - бизнес у них просто отберут. Они сейчас все будут делать чтобы этого не произошло. Будут россияне ехать обратно в россию с флагами в *опе.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 13:01
До загальної мобілізації залишилося п’ять днів, поки що можна займатися обороною району та допомагати формувати списки призовників

Про це повідомляє із посиланням на добровольців, які пішли до Оболонського військкомату.

За їх словами, працівники військкомату запропонували або почекати 5 днів до офіційної мобілізації і тоді поїхати в певну військову частину, або вже зараз займатися обороною району і допомагати формувати призов.

Нагадаємо, РНБО 1 березня щодо приведення в повну бойову й проведенні навчальних зборів із військовозобов'язаними в необхідній кількості. Поки що мобілізація – військкомату визивають лише деяких військовозобов'язаних.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 13:08
За словами в.о. Президента України Олександра Турчинова ВР прийняла три постанови

Про це він сказав на брифінгу у ВР, передає кореспондент

За словами Турчинова, засідання ВР було закритим, щоб униктнути демонстрації емоцій та зайвого піара. На засіданні ухвалено три постанови. Перша стосується того, що ВР підтримує усі дії ЗСУ, підтримує рішення РНБО про приведення ЗСУ у найвищу бойову готовність, а також доручення Кабміну забеспечити армію усім необхідним. Усі рішення підтримали понад 300 депутатів.

Крім того, Рада звернулася до країнгарантів за Будапештським меморандумом.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 13:14
В.о. президента України Олександр Турчинов провів розмову з головою Держдуми Росії Сергієм Наришкіним

Як повідомляє кореспондент , про це Турчинов розповів на брифінгу після засідання Верховної Ради.

За його словами, ситуація в Криму дуже напружена, російські війська блокують українськи військові частини.

«Більше того вночі керівник збройних сил Росії зокрема керівник Південно-Кавказського округу зробив ультиматум українським військовим з тим, щоб вони роззброїлись і залишили місця дислокації до 5 ранку», - заявив Турчинов.

Цієї ночі я говорив з російським керівництвом. На жаль не зміг зв’язати з президентом Путіним та прем’єром Медведєвим. Я говорив з головою Держдуми Наришкіним, де чітко акцентував на агресивних погрозах російських військових і сказав, що українські війська діють у відповідності до законів і Конституції України і будуть обороняти українську землю. Будь яка спроба атак – це пряма військова агресія проти нашої країни, за що керівники Росії будуть нести повну відповідальність», - розповів Турчинов.

За словами в.о. президента, о 5:00 ранку штурм не розпочався, але ситуація залишається дуже напруженою.
 

Koks_777

Плавали! Знаем!
Скоро нова влада со своим "не піддаватись на провокації" останется с одним Киевом,с пару центральными и западными областями.Почему молчат?Вот так просто проглотят и будут бездействовать пока на востоке триколоры будут вешать?
При всё уважении, но к сожалению у новой власти нет другого выбора - казна пуста, армия возможно и подготовлена, но явно недостаточно что бы противостоять Росийским войскам, в народе моральный и боевой дух мягко говоря слаб. Стоит начать реальные военные действия, это даст так ожидаемы сейчас Росией "основания" для ответного удара, и сметут Украину под чистую.
Вы уважаемый просто не представляете того, что реально происходит в населённом пункте когда туда входят окупационные войска... - масса мягко говоря непотребных вещей с населением. Я не говорю про смерть родных и близких людей.
В данный момент фактически война ведётся информационная, и как мне кажется (возможно мне просто хочется в это верить) Украина эту войну выигрывает. Чем дольше Росийские войска находятся в Крыму и при этом нет начала открытого военного противостояния тем лучше для Украины и тем глубже Путин загоняет себя в неприятное для себя положение (этим и объясняются постоянные провокационные попытки доброжедательных людей в военной форме с АК - всё что им нужно это хотя бы один выстрел в их сторону. А дальше всё понесётся по накатанной).
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 13:24
Ситуація на Україні консолідує все російське громадянське суспільство

Про це заявив голова комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків із співвітчизниками Леонід Слуцький, передає з посиланням на " ".

"Ситуація на Україні консолідує все російське громадянське суспільство. Всі однозначно виступають за те , щоб захистити наших на Україні, за те , щоб не допустити витіснення російської мови і росіян за територію України", - сказав Слуцький журналістам у неділю.

Він зазначив, що цю цивілізаційну сутичку з Заходом Росія програти не має права. "Це також великий фактор для ще більшого зміцнення авторитету президента РФ, який приймає мужнє і своєчасне рішення", - сказав Слуцький.
Ось так там це преподносять. Диванні війська готові проливати чиюсь кров "щоб не допустити витіснення російської мови і росіян за територію України"
 

valery_ua

Well-Known Member
Со слов знакомого, который проживает в Севастополе (служит в Севастопольском ЗМО (загін морської охорони) в Балаклаве (тот самый который пытались захватить, слава богу у них сейчас все немного стабилизировалось) всю эту возню затеяли местные, донецкие и в какой-то степени российские олигархи, которые (с его слов захватили уже полностью весь берег). Они просто побоялись что с приходом в регион новой власти начнется передал собственности. Сейчас, с его слов, простому смертному просто нет доступа к морю.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

2 БЕРЕЗНЯ 2014 13:42
Близько 10 тисяч жителів Миколаєва вийшли до скверу «Ради Європи» на мітинг проти вторгнення військ Росії на територію України

Аналогічна акція проходить по всій країні - від Луганська до Ужгорода, передають .

На мітингу також присутні ректори миколаївських університетів, директори шкіл, депутати міської та обласної рад, керівництво комерційних та комунальних підприємств.

Заступник голови Миколаївської обласної ради Олександр Смирнов закликав усі політичні сили відкинути амбіції, забути образи заради об'єднання народу і збереження територіальної цілісності та суверенітету України.

2 БЕРЕЗНЯ 2014 13:47
В Одесі сьогодні відбуваються багатотисячні акції протесту проти вторгнення в Україну російських військ

Про це повідомляє кореспондент з місця подій.

За словами кореспондента, також в Одесі прийнято рішення терміново зібрати сесію облради, на якій прийняти звернення щодо територіальної цілісності України. Скоріше за все таке засідання відбудеться завтра.

Також сьогодні о 15:00 в Одесі буде засідання координаційної ради Облдержадміністрації по виконанню указу в.о. президента Олександра Турчинова щодо приведення збройних сил у повну боєготовність.

Військомати міста уже почали збирати військовослужбовців запасу на воєнні збори.

2 БЕРЕЗНЯ 2014 13:49
You must be registered for see images

У Дніпропетровську учасники 10-тисячного Народного віче, яке проходить на площі перед облдержадміністрацією, скандують "Путіна геть!" і "Україна – єдина, неподільна!"

Про це з посиланням на УНІАН повідомляє .

Учасники віче тримають державні прапори України, плакати «Ні війні!». Подекуди такі плакати, написані на фоні кольорів російського прапору. Партійної символіки на зібранні немає. На Віче прийшли люди різного віку, багато - з дітьми.

Також мітингувальники тримають плакати: «Я русский и не нуждаюсь в защите Путина», «Путин, я русскоязычная, со мной все ок. Давай, до свиданья!», «Россия ты сошла с ума», «Русский друг, если прикажут, ты будешь стрелять?». Є плакати англійською мовою, які перекладаються «Путін геть з України!».

На віче виступили активісти місцевого Євромайдану, депутати міської ради Дніпропетровська, прості люди. Зокрема, жителька Кримського півострова заявила, що Росія своїми нинішніми діями залякує народ Криму. Виступаючі закликають Росію вивести війська з Криму і не допустити війни. Вони також, заявляють, що готові захищати Україну.

У зачитаній і підтриманій на Віче заяві, міститься заклик до депутатів Дніпропетровської облради терміново скликати сесію і засудити агресію по відношенню до України. Присутні зустріли оплесками повідомлення про призначення головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації бізнесмена Ігоря Коломойського.
Сподобалось: «Путин, я русскоязычная, со мной все ок. Давай, до свиданья!»

Ну і в Сумах теж не мало народу було, згодом мабуть щось буде в новинах.
 

Felix

Well-Known Member
При всё уважении, но к сожалению у новой власти нет другого выбора - казна пуста, армия возможно и подготовлена, но явно недостаточно что бы противостоять Росийским войскам, в народе моральный и боевой дух мягко говоря слаб. Стоит начать реальные военные действия, это даст так ожидаемы сейчас Росией "основания" для ответного удара, и сметут Украину под чистую.
Вы уважаемый просто не представляете того, что реально происходит в населённом пункте когда туда входят окупационные войска... - масса мягко говоря непотребных вещей с населением. Я не говорю про смерть родных и близких людей.
В данный момент фактически война ведётся информационная, и как мне кажется (возможно мне просто хочется в это верить) Украина эту войну выигрывает. Чем дольше Росийские войска находятся в Крыму и при этом нет начала открытого военного противостояния тем лучше для Украины и тем глубже Путин загоняет себя в неприятное для себя положение (этим и объясняются постоянные провокационные попытки доброжедательных людей в военной форме с АК - всё что им нужно это хотя бы один выстрел в их сторону. А дальше всё понесётся по накатанной).
И добавить то нечего. Россия в открытую провоцирует конфликт и только дурак этого не понимает. Воевать Украине с Россией лоб в лоб глупо. Они последние лет 10-15 усиленно наращивали военную мощь, в то время как Украина ее сливала. Только партизанская война. А пока информационная. Если сейчас получится все спустить на тормозах и не будет пролита ничья кровь - Россие придется отвечать перед всем миром. Сейчас очень важно чтобы в кратчайшие сроки в Крыму появились люди из ООН и ОБСЕ. Пока Пуден ничего не сделал провокационного. То, что он спокойно может взрывать своих людей - ни для кого не секрет. И то как он спокойно пускает людей насмерть - тоже поражает.
 
Зверху