Украинская музыка! Ваше отношение к ней + аплоад

  • Автор теми MARADER
  • Дата створення
Ответ: Украинская музыка!!!!!!

Honey сказав(ла):
я никак не могу найти песню скрябина. Н епомню как называется, но слова в припеве такие НЕ ТРЕБА БУЛО ЙТИ ДАЛЕО, НЕ ТРЕБА БУЛО ЙТИ ТАК ДОВГО, ЗЕМЛЯ ДЕ БІГАВ ТИ МАЛЕНЬКИМ Є ТВОЇМ ДОМОМ
 

Honey

New Member
Ответ: Украинская музыка!!!!!!

спасибо, но это не она :(
 

Fanat-SS

White Power 88
Ответ: Украинская музыка!!!!!!

Дуже рульна ще одна українська панкова група "Сокира Перуна" . Слава Українській білій нації!!! Особливо патріотична пісня "Український патріот".
 

Slayer

Member
Ответ: Украинская музыка!!!!!!

Да, прикольная группка бритоголовых.
Вот инфо про нее:
Жанр:pagan, White Power. Киев. Раньше было название "Бульдог"
Current line-up
Arseniy - voice
Alexandr H. - rhythm, lead guitars
Andrey - rhythm, lead guitars
Alexandr S. - bass
Denis - guitars, keys
Grygoriy - drums
Former/past member(s)
Olexandr S. - bass,
Dmytko - drums.
Цитата:
Продовжуючи тему. У «Сокири», якщо інформація має місце, свого часу навіть відбувся конфлікт зі львівськими скінами, причиною чому стало невмотивоване використання російськомовних текстів першими під час виступу у «Ляльці» 1998 року. Власне, обурює словосполучення «украинские шовинисты», вжите по тому вокалістом «Сокири» у інтерв’ю російському інтернет-виданню. Прокоментуй, будь-ласка, скоріше тенденцію, ніж просто ситуацію.

Я не чув цього особисто. Тому стверджувати не буду. У „Сокири” і дійсно є російськомовні пісні, так само як і англомовмовні. Можна уявити як прозвучали ці російськомовні пісні у Львові. Але, я думаю, однією з цілей було прагнення примирити лвів’ян з ідеєю, що росіяни — це не вороги, а брати. Щодо їх інтерв’ю, так вони справді проти білого шовінізму, як ненависті до інших арійських народів. І цього не ховають. Але це була сильна образа для всіх національно свідомих бритоголових. Серед скінів їхня позиція щодо цього питання дуже погана. Всі ці їх потяги до Росії сприймаються вкрай негативно. Правда, вони останнім часом з загалом скінів не сильно спілкуються. Тому всі їхні слова треба сприймати тільки як їхні слова, і ні в якому разі не ототожнювати їх з усім рухом.
Про стиль музыки:
В яких стилях, переважно, працюють відомі українські гурти, кажуть, коефіцієнт варіації достатньо великий, «Нахтігаль», на приклад, грає ska, а «Сокира» — близько до death?

Це не ska і не death. Те, що вони близькі, це інша справа. Скінівська музика наскільки має цілісність змісту і музики, що порівнювати її якимись стилями неможливо. Тому, приблизно скінівська музика поділяється на White Power, оі! і фольк. White Power в собі уособлює декілька стилів—спід метал, треш метал, навіть місцями і дез, але головною його особливістю є нацтексти.

Стиль же ska пішов від ямайської музики, в цьому стилі поряд з гітарами використовують різні духові інструменти, також усілякі перкусії. Це абсолютно не оі!. Оі! — один з найбільш радикальних різновидів пост-панка, що зародився на рубежі 70-80-х у Британії, схожий на американський хардкор. Стилістично оі! виник на основі пізнього панка, паб-рока і хэви-метал. Оі-музиканти не грали «чисто», їхня музика була розхлябаніша і неохайніша, ніж у панків. Головним для них було викрикнути «слоган» (типу «tell us the truth!»), якому могли б підкричати фанати. Однак, на відміну від хардкоровців, що, хоч і нападали на уряд, у цілому були хлопцями демократичними, представники оі! пропагували расизм. Та й вигляд у них був відповідний: суворі обличчя, шкіряні куртки, короткі стрижки. Кожний гурт розуміє стиль по своєму і грають доволі різноманітну музику. Але хочу ще раз наголосити, скін-музика цілісна, і поділ на стилі умовний.
 

Вкладення

mi][a

Человеку нужен человек
Ответ: Украинская музыка!!!!!!

Fanat-SS сказав(ла):
Дуже рульна ще одна українська панкова група "Сокира Перуна" . Слава Українській білій нації!!! Особливо патріотична пісня "Український патріот".
фашисты рульные? и не надо их с панком путать ...
учасники этой группы были замечены в нападении на рок-клуб в киеве...
п*здили толпой без разбору людей возле клуба...
:bur2:
 

mi][a

Человеку нужен человек
Ответ: Украинская музыка!!!!!!

2Slayer
откуда инфу брал?....наверно с сайта "сокири перуна".?
не пропогандировали Ой- групы фашизм ........так как скинхэды изначально не были фашистами...

зы: бонхэды маст дай
 
Ответ: Украинская музыка!!!!!!

Крихітка Цахес, Тартак, ТНМК, Фактично Самі - рулзззззззз :bis:
 

Fanat-SS

White Power 88
Ответ: Украинская музыка!!!!!!

Незважаючи ні на що, вже багато років найвідомішим скінхед гуртом в Україні є "Сокира Перуна". Так вже повелося, що скінхеди не мають стійких організацій, тому ідеологія зберігається виключно у головах самих бритоголових та у піснях скін-гуртів. Ось таким певним зберігачем традицій скінхедів у Киеві виступали і ще по сей день є "Сокира Перуна". Самі особистості музикантів, якщо вони приходили на якусь певну акцію, додавали цій акції більшого значення.
Також музика цього гурту слугувала довгий час майже єдиною пропагандою скінхед руху в Україні і закордоном. Під час спілкування з скінхедами з усіх кутків світу (по інтернету або за пляшкою пива), єдине що вони знали про українських скінів - були пісні "Сокири". І дійсно пісні цього гурта просякнуті міцним патріотизмом та сильним духом. Вражаюча глибина текстів гармонійно доповнена незлою якістю музичним матеріалом, що у поєднанні створює потужну пропагандивну машину, покликану розбурхати глибини душ слухачів, нагадати їм героїчні події нашої історії, не дати забути про гордість приналежності до Української Нації. Недарма їхні пісні: "Незгасне полум'я слави героїв УПА", "Українська вендета" та багато їнших лунають на акціях.
Гурт виник у 1998 на базі київських нац -панк гуртів "Скорбота" та "ZDV 66/1" та одпочатку носив назву "Бульдог". Ідея створення належала Дем"янові, котрий барабанив у "Скорботі" й тепер робив то саме у "Бульдог". Було проведено кілька концертів й навіть награно демо касету, але з"ясувалося, що вокаліст та басист гурту наркозалежні й з ними довелося розпрощатися. Оскільки назва гурту було таким чином скомпроментовано, змінили на "Сокира Перуна", хоча вигнанці так не визнали права "Сокири" бути продовженням "Бульдог", й ще певний час продовжували спроби відродити останню. Протягом 1998-99 "Сокира" награла два альбоми: "Очі, сповнені гніву" й "Європейська єдність". Якість запису була досить слабка, але це не завадило гурту здобути популярність у правих колах, оскільки аналогів в Україн не існувало. Певною мірою творчому зросту "Сокири" перешкоджали постійн конфлікти що до складу й лідерства у групі, тому досить довго нових матеріалів не з"являлося. У 2002 ВН Укра на видало збірку найкращих творів "Сокира Перуна", до якої увійшли усе тіж твори з альбомів 1998-99. У результат чергового конфлікту з гурту пішов вокаліст й співати почав гітарист. Тільки наприкінц 2002 почалася робота над третім альбомом, в цей час з гурту йде його засновник, котрий вважався обличчям "Сокири".Запис відбувся вже без нього й альбом з"явився на касетах у середин 2003 під назвою "or All We Have And Are".
Шоправда останнім часом відбувся помітний розкол у середовищі скінхедів. У відверту конфронтацію вступили B&H Україна
 

Fanat-SS

White Power 88
Ответ: Украинская музыка!!!!!!

До адмінів - текст не є пропагандою нацизму, а приведений лише в інформаційних цілях.
 
Зверху