rfvgy
Ukrainian
Заспокойся , ніхто Тебе з росіян в Українці ,,перехрещувати ,, незбираєтьсяОпять приснилось что то, где я говорил о богоизбранности Путина? У Тебя также мнение о майдане и о процессах на нем, сложилось из зомбоящика, при чем очень однобокое, одни факты полностью игнорируются (или вообще с ним не знаком), а другие запоминаются и судя по всему тиражируются в мозгу до безконечности
Я Тебе пытался донести огромный фактический матерьял , (кстати основанный на фактах из книг) о том что фундамент украинофильства очень зыбкий, но ты слышишь только себя...
Вот пара фактов из очень многих:
1.
Цитаты из книги «Науковый сборник, издавемый литературным обществом Галицко-Русской Матицы. Год издания четвертый. 1868. Выпуск 1 и 2. Во Львове. В книгопечатне Ставропигийского института»
51 страница: «Все народонаселение города Станиславова (ныне Ивано-Франковск) по народности составляют: Русские, Поляки., Армяне, Немцы, Евреи.»
214 страница: «Народонаселение Ярославля состовляют Русские, Поляки, Немцы, Жиды.»
194 страница - характеристика города Яворова: « За исключением евреев и не многих языком различающихся иноплеменников, здешний народ коренно- русский»
А где же «украинцы»???
2.
А знаете ли Вы что более ста лет назад в Австро-Венгерской Галиции было 4 миллиона русинов и обмаль «украинцев» (тех кто считал себя таковыми), а сейчас стало наоборот – стало несколько миллионов «украинцев» и обмаль русинов там. Куда же они – русины все делись, как исчезли? Как так случилось что народ поменял свое имя? Что же такое произошло за 100 лет?
Почему произошла такая метаморфоза, ответ те кто ни будь?
В австро-венгерской армии термин "Русин", по немецки "Рутенен" был заменен на "Украинер" только в 1916 году!!!!
У нас не заборонено співати частушкі , грати на балалайці , та їсти щі . Навіть мову корінного народу можеш не вчити якщо безграмотний
Що стосується Австро Угорщини та поняття ,,русин,, (рутен) . Поцікався краще якою мовою вони спілкувались ... Те що ідентифікується як русин - не є тотожним з росіянином .
Тут є тема з історії та псевдо історії - свій брєд краще викладуй туди
А чому замість русин почали Українці ідентифікувати себе Українцями я Тобі казав ... і ще нагадаю :
You must be registered for see links
читати повністю .Тепер про Майдан . Зрозумій ми Українці не терпимо над собою царів . Можна обдурити , завоювати , але це не вічно .......З приходом російських військ у Галичину й на Буковину окупаційна влада (як військова, так і цивільна) розпочала ліквідацію «українського сепаратизму». У Росії галасливі «антисепаратистські» пропагандистські акції задовго до війни проводило «Галицко-русское благотворительное общество», засноване 1902 р. у Санкт-Петербурзі (у 1908—1917 рр. очолював граф В. Бобринський). Ідеологічна платформа об’єднання була подібна до поглядів партії російських націоналістів — «Всероссийского национального союза». У 1910 р. створено відділення товариства в Києві (голова — М. Стороженко), а в 1911 р. — в Одесі (голова — професор П. Казанський). На 1914 р. товариство налічувало до 700 членів (київське відділення — майже 200).
З початком бойових дій москвофіли-емігранти з Галичини, які роками демонстрували відданість царському режиму, створили в Києві «Карпаторусский освободительный комитет». Суть його діяльності ілюструє брошура «Современная Галичина. Этнографическое и культурно-политическое состояние, в связи с национально-общественными настроениями» з грифом «Доверительно. Для широкого ознакомления гг. офицеров Действующей армии», яку підготував на основі доповідної записки російської контррозвідки капітан Наркевич, а розтиражувала друкарня штабу Київського військового округу. Фактично офіцери та чиновники одержали методичку для орієнтації в галицькому суспільстві й боротьби з «мазепинством» за принципом «свої — чужі».
Населення окупованої російськими військами Галичини потрапило в жорна репресій, які мали національні та релігійні ознаки. Органом, покликаним залучити на бік Росії населення Галичини та Буковини і встановити російські порядки, стало Галицьке генерал-губернаторство. До його складу входили Львівська, Тернопільська, Чернівецька та Перемишльська губернії. Показово, що термін «окупація» постійно застосовували в документах канцелярії генерал-губернаторства.
Генерал-губернатором було призначено генерал-лейтенанта, графа Георгія Бобринського, троюрідного брата Володимира Бобринського (пропагандиста «російського елементу» на українських землях Австро-Угорщини). Сутність російської політики в краї Г. Бобринський окреслив у виступі перед львівським дворянством (10 вересня 1914 р.): «Восточная Галиция и Лемковщина — исконно коренная часть единой великой Руси. В этих землях коренное население всегда было русским, устройство их посему должно быть основано на русских началах. Я буду вводить здесь русский язык, закон и устройство».
Розпочалось оперативне формування місцевих адміністрацій «виписаними» з Росії чиновниками. Однак порівняно з австрійськими управлінцями, які здебільшого були з вищою освітою, тільки 6 новоприбулих мали середню, решта початкову. Вважалося, що поліцейський апарат утворений із «покидьків поліції» Росії. Поступово змін зазнала й судова система, яка вибудовувалась на принципах панування російської мови і впровадження російських законів.....
You must be registered for see links
...Я єсть народ, якого Правди сила
ніким звойована ще не була.
Яка біда мене, яка чума косила! —
а сила знову розцвіла.
Фашистська гидь, тремти! Я розвертаюсь!
Тобі ж кладу я дошку гробову.
Я стверджуюсь, я утверждаюсь,
бо я живу.