hed1n.ru
стебанутый
Хотя бы вынуть язык из жопы и сказать хоть слово. А то прям Кевин Картер какой-то.Предложите варианты как действовать сьемочной группе 5-го канала в данном случае. Позвонить в милицию? Или может навалять обидчикам?
Хотя бы вынуть язык из жопы и сказать хоть слово. А то прям Кевин Картер какой-то.Предложите варианты как действовать сьемочной группе 5-го канала в данном случае. Позвонить в милицию? Или может навалять обидчикам?
Язык из жопы надо вынимать когда Вам две тыщи зарплату платят(если платят).Хотя бы вынуть язык из жопы и сказать хоть слово. А то прям Кевин Картер какой-то.
А как же Янукович посадит Азирова ?А почему они бегут а не сидят???
1 ЛЮТОГО 2014 08:51
Харківські "тітушки" з'явилися у Сумах, де стежать за активістами Євромайдану та журналістами
You must be registered for see images
Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив журналіст Євген Положій.
"Як журналіст роблю офіційну заяву - сумська міліція, заявляючи про відсутність "тітушек" з інших міст, або цинічно приховує факти, або не професійно працює, або просто покриває криміналітет. Отже сьогодні майже цілий день за офісом газети "Панорама" за адресою Покровська пл., 6 спострерігали люди з двох автомобілів із харківськими номерами. Їх бачили кілька спіробітників підприємств, що тут працюють, про що мені і повідомили. Я не став би акцентувати на цьому факті зайвої уваги, аби студент-активіст Дмитро Тищенко не опублікував на своїй сторінці ФБ фотографію автомобіля з харківськими номерами, який був припаркований ввечері біля підїзду його дому. Я хочу зауважити, що про факт існування групи товарищів із Харкова", - йдеться у повідомленні.
За словами журналіста, громадські діячі офіційно повідомили міліцію, а звідти відрапортували: "Не відповідає дійсності!"
Положій закликає міліцію навести в місті порядок і не чекати, доки хтось зникне.
РанішеYou must be registered for see links.
а "триада" чем занимается всё это время? Даёт возможность виновным хорошо жить за границей? Это было их целью?А как же Янукович посадит Азирова ?
Эм, а как депутат может посадить Азарова ? Может я текущую схему работы наших правоохранительных органов не знаю ?а "триада" чем занимается всё это время? Даёт возможность виновным хорошо жить за границей? Это было их целью?
Як я зрозумів Ви пропонуєте опозиції створювати паралельні ДЕРЖАВНІ структури : митницю , прикордонні війська , міліцію , прокуратуру і т.д. ???а "триада" чем занимается всё это время? Даёт возможность виновным хорошо жить за границей? Это было их целью?
А вы предлагаете организовывать "проигравшей" ПР сладкую жизнь за границей? То, что происходит - цирк!Як я зрозумів Ви пропонуєте опозиції створювати паралельні ДЕРЖАВНІ структури : митницю , прикордонні війська , міліцію , прокуратуру і т.д. ???