"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

bortn5

Well-Known Member
У крымского беркута за все время противостояния в Киеве у 1 бойца ожог руки, больше ранений НЕт!Откуда инфа о сотнях раненных?

Останнє редагування:

21h

Вернулся
You must be registered for see images
в соседней теме, пост за 2007 год. Но коментс.
Кстати, обьясните мне сирому и убогому, что такое перезавантажыння влады? Это как? на3-14ли, разгрузились и дальше 3-14дят?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: "Майдан"

Кстати, обьясните мне сирому и убогому, что такое перезавантажыння влады? Это как? на3-14ли, разгрузились и дальше 3-14дят?
Окремо я під повним перезавантаженням влади маю на увазі наступне:
1. Відставка уряду Азарова.
2. На перехідний період призначення якогось уряду, можна назвати "уряду народної довіри", чи ще якусь красиву назву вигадати, але по суті такого, який би всіх більш-менш влаштовував, але у першу чергу взявся б за "розбір польотів" - хто стояв і стоїть далі, за провокаціями ( силовим розгоном майдану, вбивствами, викраденнями ) і притягування їх до відповідальності. Притягування до відповідальності посадових осіб, перевищення повноважень яких привело до кризи. Звільнення затриманих протестувальників.
3. Відміна законів 16 січня. Прийняття прозорих законів про вибори.
4. Призначення позачергових перевиборів. І до Ради і Президентських.
5. Ну, раніше закінчення виборів це неможливо, а от після виборів розбір діяльності Президентів Ющенко і Януковича. У разі наявності протизаконних дій ( в чому я не сумніваюсь ) після суду, відправлення їх до колонії.
Так влаштує?
Ну і для тих хто пропустив повторю:
Додаю до теми опитування:
Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан:
1. Майдан має закінчитись підписанням асоціації з ЕС - для тих, хто вважає, що нам треба підписати асоціацію з ЕС і після цього всі проблеми будуть вирішені.
2. Майдан має закінчитись повним перезавантаженням влади - для тих, хто вважає, що без зміни влади в країні, весь майдан - марне витрачання часу
3. Влада повинна якось домовитись майданом - для тих, хто вважає, що існуюча влада заслуговує довіри, має продовжувати керувати, але повинна пообіцяти звільнити затриманих, амністувати учасників, воскресити загиблих і таке інше.
4. Влада повинна будь яким чином розігнати майдан - - для тих, хто вважає, що існуюча влада заслуговує довіри, має продовжувати далі керувати державою, а всі, хто з нею не згоден, повинні бути жорстоко покарані.
5. Не можу визначитись - для тих, хто ще й досі не визначився, як до останніх подій він ставиться.
6. Мені однаково, мене це не стосується - для тих... ну зрозуміло, може в іншій країні живе, може гадає, що ця країна далі ніяк не зміниться і його все влаштовує...
На цю мить результати опитування такі:
Майдан має закінчитись підписанням асоціації з ЕС 10 6,94%
Майдан має закінчитись повним перезавантаженням влади 96 66,67%
Влада повинна якось домовитись майданом 12 8,33%
Влада повинна будь яким чином розігнати майдан 15 10,42%
Не можу визначитись 4 2,78%
Мені однаково, мене це не стосується 7 4,86%

Голосували: 144

Сегодня сессия Сумского горсовета проходила в актовом зале на ул. Горького,21. Как водится, при входе в админздание стояли милиционеры. Но проблем с «заходом» не было. Вот только у лидера «Студенческого братства» Дмитрия ТИЩЕНКО почему-то проверили содержимое рюкзака. Видимо, опасались, что там не компьютер, а нечто посерьезнее.

Проблемы возникли тогда, когда лидеры фракций пошли совещаться, и многие присутствующие пошли домой. Выпускали не всех. В холле здания с двух сторон были размещены видеокамеры, которые снимали все происходящее. Молодых людей с закрытыми масками или шарфами лицами милиционеры не выпускали: требовали снять маски и показать документы. Естественно, что им это не понравилось. На их защиту выступили депутаты Сумского горсовета, в холле завязывалась конфликтная ситуация. В итоге, молодые люди, взявшись под руки, цепью вышли з здания. Очевидцы утверждают, что было их человек 15 против двух десятков милиционеров.

Собравшиеся удивлялись действиям сотрудников милиции и шутили, что у нее теперь новая тактика: «Всех впускают: никого не выпускают». Так было ночью при освобождении Дома Советов, так было среди бела дня в помещении горсовета.

Чем руководствовались сотрудники милиции? В стране не введено чрезвычайное положение и сессия происходит не ночью, когда можно говорить о комендантском часе.

«Утром 29 января в милицию пришло письмо из областного управления образования,подписанное начальником. В письме, в частности, говорилось о том, что в последнее время среди учащихся г Сумы участились пропуски занятий без уважительных причин, милицию просили провести профилактическую работу с такими учащимися и принять меры для возвращение их к учебному процессу. :lol:

Милиция по делам несовершеннолетних начала проверять и записывать данные молодых людей, год рождения и интересоваться, что они тут делают», — объяснили в пресс-службе горотдела милиции. (дивно, а казали що з УгРо)...

По их данным, сегодня таким образом «обнаружили» учащихся ПТУ-1, Гимназии №1 и Александровской гимназии.

По данным милиции, их решили отпустить, чтобы не нагнетать обстановку, тем более, что данные уже переписаны.

Затра милиция может «заняться» их родителями, к которым может быть применено админнаказание за невыполнение родительских обязанностей.

Ось чим тепер займається як вони представились "УгРо" навіть відмовившись показати посвідчення серед них були також тітушки і декілька по формі. До речі казали що тим кому не має 18 повинні повідомити свої дані, а кому є взагалі документ що посвідчує особу і показувати особисті речі..."таможня йопта".
Я так розумію закони відміну яких Я підписав ще позавчора в м. Суми не діють, взагалі склалось враження що замість того щоб займатися своїми безпосередніми обов'язками, цим собакам наказують під будь-яким приводом затримувати всіх хто їм не подобається за зовнішніми ознаками чи мають активну власну позицію, а я ж забув "міліція з народом", хоча мабуть народ про це не здогадується.
І да, Мовчан-фашист, не вистачило декілька голосів для його звільнення, Мінаєв стояв за нього горою як і рідне місто, офіційну заяву яку внесли в порядок денний сесії та регламент, про офіційну позицію міської ради з приводу політичної ситуації в Країні до Я і Ко, оскільки до цього Мінаєв обмежився лише особистими думками на фейсбуці і в нього чогось "Очко заграло"... ПР КПУ і Рідне місто голосували по своїм питанням разом, сподіваюсь сумнівів більше не має...

[YOUTUBE]DO6yubZ2nqo[/YOUTUBE]

Останнє редагування:

21h

Вернулся
Re: Відповідь: "Майдан"

Так влаштує?
Окремо я під повним перезавантаженням влади маю на увазі наступне:
1. Відставка уряду Азарова.
Одобрямс.
2. На перехідний період призначення якогось уряду, можна назвати "уряду народної довіри", чи ще якусь красиву назву вигадати,
Хм, вроде взрослый. Типа админ и типа судишь (тут :lol:, но суть не в том) Какая народная довира? Бабкы Параскы? Их судить должны профессионалы, в легитимности, и компетентности не должно быть сомнений НИУКОГО.
але по суті такого, який би всіх більш-менш влаштовував, але у першу чергу взявся б за "розбір польотів" - хто стояв і стоїть далі, за провокаціями ( силовим розгоном майдану, вбивствами, викраденнями ) і притягування їх до відповідальності. Притягування до відповідальності посадових осіб, перевищення повноважень яких привело до кризи. Звільнення затриманих протестувальників.
У меня сомнения что бабкы Параскы такое реализуют.
3. Відміна законів 16 січня. Прийняття прозорих законів про вибори.
4. Призначення позачергових перевиборів. І до Ради і Президентських.
5. Ну, раніше закінчення виборів це неможливо, а от після виборів розбір діяльності Президентів Ющенко і Януковича. У разі наявності протизаконних дій ( в чому я не сумніваюсь ) після суду, відправлення їх до колонії.
Толсто Константин, толсто. Твоя политическая ориентация - не доказательная база, отнюдь. Если с Януковичем понятно, то с другим возникают вопросы.

hed1n.ru

стебанутый
Проверка наших журналистов.

Как запустить фейковую новость в массы.

lion.ts

[deleted]
Проверка наших журналистов.

Как запустить фейковую новость в массы.

И только расейские журналисты самые неподкупные и выкладывают только факты.

К слову, Шарому следует обратить внимание на то, что сама новость шла со знаком вопроса и источник был упомянут лишь словом "источник". То есть, утверждения в этой "новости" таки не было.

Ну а чтобы твоего обычного визга не было - доверять нужно информации проверенной и подтвержденной. Собственно поэтому к каждой утке об убийствах на Майдане всегда писали опровержение в течении достаточно короткого промежутка времени. По крайней мере на тех ресурсах, на которых я бываю - всегда так.

З.ы. - И чтобы совсем уж вопросов не было и раз о "непаханных полях" пошло - непаханное поле для "уток" - судьба лидера Автомайдана Булатова. Где он сейчас и что с ним случилось? - Можно было бы ух как много всего навыдумывать, однако ничего такого нет, хотя человек и пропал более недели назад.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: "Майдан"

Хм, вроде взрослый. Типа админ и типа судишь (тут , но суть не в том) Какая народная довира? Бабкы Параскы? Их судить должны профессионалы, в легитимности, и компетентности не должно быть сомнений НИУКОГО.
21-й, ти б, якби був розумною людиною, або хоча б уважною, то міг би зрозуміти:
1. В країні має бути уряд, хоч якийсь. Інакше втрачається вертикаль влади і натупає анархія.
2. З кого цей уряд буде формуватись я не писав. Але, якось щось типо "уряду народної довіри" само собою має означати, що це такий, який би влаштував тих, хто на майдані стоїть.
Толсто Константин, толсто. Твоя политическая ориентация - не доказательная база, отнюдь. Если с Януковичем понятно, то с другим возникают вопросы.
В тебе самого щось є краще? Чи ти так, щоб всіх переконати, який ти розумний, критикуєш? Це марно.

21h

Вернулся
Re: Відповідь: "Майдан"

21-й, ти б, якби був розумною людиною, або хоча б уважною, то міг би зрозуміти:
:lol:Тобі лишилось по хамськи перекрутити моє ім"я - і Костянтин "аз ис":lol:
1. В країні має бути уряд, хоч якийсь. Інакше втрачається вертикаль влади і натупає анархія.
Недієздатний уряд різниться від його відсутності тільки необхідністю у заробітній платні неробам.
2. З кого цей уряд буде формуватись я не писав. Але, якось щось типо "уряду народної довіри" само собою має означати, що це такий, який би влаштував тих, хто на майдані стоїть.
Він має буди в першу чергу професійним,а це також означає, що бути законослухняним, компетентним, і таке інше (для тих хто ващє втанкє), і диво - це ж вимоги повстанців? Чи я помиляюсь :trollface:?

В тебе самого щось є краще? Чи ти так, щоб всіх переконати, який ти розумний, критикуєш? Це марно.
Просто не треба так товсто тролити! Про відповідальність осіб, які вперше (сподіваюсь в останнє) довели країну до межі громадянської війни я не заперечував, отже золоті унітази з банками (фінансовими, не скляними) - назад до держави, а їх на унітази, тільки не золоті, і у вспецефічних приміщеннях (декотрих я б взагалі повісив, щоб держава не витрачалась на їхнє довічне утримання)
П.С. Що це я з тобою на рідній, надо исправляться!

abyrvalg

Well-Known Member
А где в ночь с 30 ноября на 20 +- января были депутаты ВР которые избраны по нашим Сумским округам? Медуницы, Волковы и кто там еще. В Сумах ни разу не замечены. В следующий раз подумайте, когда голосовать за них будете. Им где-то там «болить за Україну», на Канарах, в Європах.

Зверху