"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Najin003

Member
Во оно как, а я то думал все дело в воровстве и деребане бюджета, отсутствии законности (есть только круговая порука), ну и конечно же очень "полезных" решениях власти (типа вот этого ). А оказывается во всем виновен запад.:facepalm: Заводы на метал порезали и продали тоже ЦРУшники? Кредиты неподъемные тоже наверное шпиёны, под дулом пистолета, заставили взять "проклятые капиталисты". Вас как и всех остальных уже давно продали под залог кредитов, а вы все о "коварных планах" бредите:facepalm:. Если вам еще не дошло, то еще раз розжую: сейчас нет необходимости захватывать кого то, так как можно просто купить (так проще и дешевле). Тем более если сами продаемся на лево и на право!
И если вам не нравится чинный гарант, зачем вы так его рекламировали в предыдущих постах?

1. На рахунок крадіжок . Крали , крадут і будуть красти усі. Головна крадіжка в Україні так звана приватизація . Коли за безцінь купляли тіж підприемства та інші державні об"єкти. Або коли пан Ющенко дозволив Юлії Тимошенко продавати об"єкти в тому числи і стратегічного напрямку .
Так що Янукович у цьому не один. Тоді майдан ніхто не робив нажаль що продають народне добро , а той народ і не побачив де ті гроші ділись. Вони коли були при владі , спокійно могли б підписати угоду з ЕС . Але вони цього не зробили. Питання чому? Можете не відповідати і так ясно усе.
2. Звідки ви взяли що я рекламую Януковича? Я лише показував різницю між ціми трьома "майданівскими політиками " та Януковичем.
Олег Тягнибок - якому вручили золотий хрест ветерани СС Галичина . СС Галичина на приклад прийняла участь у знищені польского села Гута Пеняцька де було знищено 172 будинки , та безжально замордовані 500 чоловік в тому числі жінок і дітей! Наші діди проливали кров за цю землю , а такі як він ідуть до влади ! ЦЕ ВЕЛИКИЙ СОРОМ!
Арсеній Яценюк - обрізаний брехун який кидае яскраві гасла . Тіж самі майданівці плюнули , та освистали . На приклад . Обіцяв спіймати кулю в лоба . Що всі цого тепер і чекають . Багато що можно казати про цю "політичну тушку". Але вона не варта уваги.
Віталій Кличко - ну який з нього політик ми вже і так знаемо , ті хто на майдані теж освистали , та щей кандитат в президенти. Знімався в журналі для геїв з братом

Так кого із цих трьох ви оберете собі президентом ? Я сказав ще в іншій темі . Що покажіть того обізнаного та виваженого політика за я кого можна віддати свій голос і я буду вам вдячний !!!

Далі . Ви читали ті умови які можновладці з ЕС дали Україні . Уважно будь ласка почитайте! Якщо і тоді не зрозуміете , то ідіть на той "Майдан". І САЛО ГєЙрОЙАМ! Під патронатом Америки

Р.S. Не відповідайте на мої пости , я одне зрозумів , ви людина яка дійсно на превеликий жаль , далі свого носа не бачить нічого . Ідіть хочь трошки вивчить " Історію Украіни " та " Новітню історію " ,та рідну мову. А тоді вже балакайте на тему майдану ))) . Бо бачу немае сенсу . Людина яка не цінує свою землю та країну , а особливо молодь і яка віддає за безцінь ворогам з якими проливали кров наші пращури. То дійсно ця краіна приречена на розпад. У цій темі робити більше нічого .

Останнє редагування:

21h

Вернулся
В Израиле и близко нет такого структурированного уголовного мира с его законами, традициями и иерархией, как в постсовке. Но когда в 91 году во время войны в Заливе Саддам стал обстреливать "Скадами" тамошние города, из тюрем моментально пришло сообщение и его опубликовали в газетах: кто попадет за решетку за мародерство - сидеть будет тяжело и мучительно.
Между тем, титушковая гопота по зоновским законам совершает тягчайшее прегрешение, расправляясь с людьми на стороне мусоров. Я слыхал о том, что некоторое решение по этому поводу в уголовном мире уже принято. Но оно, видать, до "личного состава" гопников еще не доведено - иначе желающих поучаствовать в их играх сильно поубавилось бы, а расценки на услуги взлетели бы до небес .
Мда...

Зверху