"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор


У Києві тривають стихійні акції протесту

Після віче, проведеного ввечері на Майдані Незалежності, протестувальники не розійшлися, а рушили під Верховну Раду.

Не зважаючи на стихійний характер акцій протесту, вимоги громади чіткі і однозначні: вона не хоче і надалі терпіти антинародного міністра Авакова та зрадницької політики уряду загалом. Люди вимагають Турчинова і Авакова безпосередньо прибути під Верховну Раду.

Наразі люди утримуються від штурму будівлі. Натомість під входом у Раду розпалили вогнище.


Наголошуємо, що "Правий сектор" не планує штурму Верховної Ради. Інша справа - сам народ може не стриматися. Людей довели "доручки"

14 КВІТНЯ, 23:41
1. Ми визнаємо чинність нинішньої влади.

2. Попри це, ми розцінюємо її дії як непрофесійні і такі, що межують із саботажем.

3. Ми вимагаємо закриття кордонів України і через те, що Росія стверджує, що “зелені чоловічки” не є її військами, ми вимагаємо знищення цих терористів.

4. “Правий сектор” готовий очолити боротьбу з усіма ворожими Україні елементами.

5. Ми вважаємо штурм Верховної Ради недоцільним.

6. Закликаємо ЗМІ не поширювати неправдиву інформацію і не продукувати чергової порції “антипровокаторської” істерії.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор


Пише побратим: Люди, котрі, можливо, й мають патріотичні переконання, але не мають клепки, як завжди починають істерити. Мовляв, під ВР зараз провокатори. Якщо ж не провокатори – хай їдуть на схід і записуються в народне ополчення. Люди! Ви що, з дуба впали? В народне ополчення? Яке – таке саме, як Нацгвардія? Хлопців підпорядкували мусорам, котрі вчора стріляли у їхніх побратимів, не тренували і тримали на голодному пайку. От вам і Нацгвардія. Щодо сходу та півдня. На півдні, здається, ПС непогано попрацював. На сході гірша ситуація. Але не будьте наївними! Ви забули, як позавчора орли Захарченка-Авакова – «Беркут» із «Соколом» – ледве не повбивав активістів на кордоні Полтавської і Харківсько областей? Зараз, щоб прорватися на схід, потрібно мочити кордони міліції. Або ж – змінити політичну ситуацію в країні…


Olexander Maslak:

Не знаю, що там в деталях було під ВР. Але на Майдані ніхто ні до яких штурмів не закликав. Були цілком адкватні вимоги - відставка Авакова та Турчинова, нормальна мобілізація до ЗСУ і т.п. Були заклики завтра йти пікетувати сесію ВР з відповідними вимогами. Чи вимагати приходу Турчинових-Авакових для звіту на Майдан. Лише поява на сцені різних неадекватів (типу того "козацького сотника"), які несли відверту ахінею - збурювала ситуацію і зрештою призвела до хаосу на сцені (але не на Майдані). Зрештою, якщо в Києві аж 7 тис. "провокаторів" - то може й вся революція то була суцільна "провокація"? Ну а Юлі-Смюари в черговий раз підійняли "істерику на упередження" про "штурми", "озброєних людей із підворотень" і т.п. За свою владу, гниди, бояться.


Дмитро Різниченко, блогер, громадський активіст:

Повернувся з-під Верховної Ради.
Живий, все нормально, навіть не побитий. Зате юність одразу згадалася.
Під Верховною Радою міліція, перевдягнена Самообороною, намагалася нейтралізувати "провокаторів". Я просто вступився за одного.
Потім видерся на парапет і штохнув промову.
Потім "самооборона" почала кружляти навколо, - люди мені передали, що планує мене по-тихому висмикнути, перемовляються про це між собою.
Ми з друзями визвали таксі та поїхали.
Люди залишилися стояти під Радою.
А у мене стояти і чекати вже нема сил.
Кажуть, Юля заявила, що проросійські агенти намагалися замутити провокацію. Юля пиздить. Просто люди не дочекалися влади на Майдані, і пішли постукати їй у двері.
По результату Віче, і про "самооборону", з якою ми намагалися домовитися вдень, і яка по факту виявилася збірною солянкою мусорів та криміналу - окремим постом напишу.
Але, на щастя, є нормальні люди. З ними і будемо працювати.
Ох, люди, ну й бучу ми підняли. Ох, гівна одразу на поверхню вилізло. Ох, який рух закрутився.
PS
Я не закликав йти до Ради. Нема чого туди ходити, ні вдень, ні вночі.
Ми просто пішли подивитися, що там відбувається.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Слово влади по Майдану:

14 КВІТНЯ, 2014 22:59
Сьогодні ввечері учасники Віче, яке було на Майдані, принесли й запалили під будівлею парламенту шини

Штурмувати парламент ніхто не збирається, повідомляє із посиланням на спільноту Євромайдан у .

Водночас заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар на своїй сторінці у заявила, що штурм Верховної Ради грає на руку Росії.

"Рішення РНБО про задіяння армії в антитерористичній операції було підписано декілька годин тому. Щойно закінчилася нарада в Турчинова з узгодження всіх питань, пов'язаних з переміщенням Збройних сил, та інших деталей операції. І ці деталі необхідно добре пропрацювати, аби мати результат, а не людські жертви", - написала вона.

"Сигнали, які надходять з Москви у відповідь, достатньо невтішні - починаючи від МЗС Росії про недопущення використання Збройних сил до заяви прес-секретаря Путіна про те, що "надходить дуже багато звернень із Східної України, адресованих Путіну, втрутитися в тій чи іншій формі", - зазначила Сюмар.

"Це свідчить про те, що Москва готує ґрунт для інтервенції, дестабілізуючи як схід, так і центр. Плани штурму Верховної Ради дуже лягають в ці плани дестабілізації", - наголосила заступник секретаря РНБО.

"Некерований парламент означатиме неможливість проведення ефективних операцій та делегітимацію будь-яких владних повноважень як парламенту, так і уряду. Що далі? Не важко уявити. Інтервенцію цілком можна пояснити бажанням забезпечити стабільність в країні, де немає влади і є громадянське протистояння. Російські спецслужби вкотре доводять, що вміють добре грати на суспільних настроях в умовах істерії", - додала Сюмар.

14 КВІТНЯ, 2014 23:31
Кандидат в президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко припускає можливість поширення східноукраїнського сценарію конфлікту на Київ

Про це вона заявила в ефірі телеканалу ICTV, повідомляє

"Те, що зараз відбулося на Майдані Незалежності, і те, що завтра закликають йти і валити владу – це є частина того сценарію, який розгортається на сході України, але тільки переміщується в Київ", - сказала вона

Тимошенко вважає, що зараз існує велика загроза силовго захоплення адміністративних будівель в Києві.

"Сотні озброєних людей оточують зараз Верховну Раду України, і підтягуються додаткові сили. Зараз це ті люди, які на майдані декілька годин тому закликали штурмувати і валити владу", - зазначила вона.
І одночасно:

14 КВІТНЯ, 2014 23:46
Кандидат у президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко ініціює створення народного руху опору

Про це вона заявила в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок ввечері, передає з посиланням на .

"Я вирішила буквально з цієї хвилини зробити все, що від мене залежить для того, аби підтримати народний рух опору, який треба створювати в Україні з людей, добровільно готових захищати зараз Україну", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що в цей рух повинні увійти військові, які мають досвід участі у військових діях, колишні спецназівці, люди, які володіють стратегією військових доктрин.

За словами політика, вже з сьогоднішнього дня починає діяти штаб руху. Тимошенко також повідомила, що завтра вранці вона проведе засідання штабу, "який повинен спланувати кожну нашу дію".

"Я прошу всіх, хто готовий захищати Україну, звертатися до нас. Зараз центр знаходитиметься спочатку в штабі нашої партії, а потім ми переїжджаємо на схід, де будемо діяти за тими планами, які буде розробляти цей штаб", - сказала Тимошенко.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
На закінчення по подіям:

14 КВІТНЯ, 2014 23:39
Люди, які прийшли сьогодні ввечері під будівлею Верховної Ради, вже розсходяться

Однак обіцяють повернутися у вівторок вранці, передає з посиланням на .

За словами сотника самооборони Володимира Парасюка, люди обурені тим, що влада не прикладає достатніх зусиль для боротьби проти сепаратистів на сході країни

Також Парасюк відзначив, що люди мають намір зібратися під Радою у вівторок о дев'ятій годині ранку з вимогою, або відставки Авакова та Турчинова, або ж посилення дій щодо боротьби з сепаратистами.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну, а далі мої думки.
1. Влада зараз практично повністю зосереджена у руках "Батьківщини".
а) Будь яка критика влади, це автоматично критика "Батьківщини", падіння рейтингу, послаблення впливу і, відповідно, менше влади і грошей, і менш голосів за Тимошенко на виборах, якщо ті таки відбудуться.
б) ЗМІ після зміни влади практично повністю підконтрольні або "Батьківщині", або її сателітам. Або іншім кандидатам у Президенти, яким теж краще зменшити вплив Майдану. Або тим, кому "Майдан" з самого початку поперек горла стояв. Тому не чекайте незаангажованої інформації про те, що там відбувається. Особливо він "говорящих голів", які належать "Батьківщині". Майдан зараз пряма загроза їх керуванню, якою він був і для Януковича. Але не в тому сенсі, що їх неодмінно, як Януковича "відправлять у відставку", а в тому сенсі, що їх неодмінно "відправлять у відставку", якщо вони будуть поводитись так само, як Янукович. А вони, судячи з всього, до влади і рвуться, щоб посісти на золоті унітази.
2. Донбас, це не той регіон, де голосують за "Батьківщину".
Тому, з точки зору розподілу голосів на виборах, "Батьківщині", "чим менше буде Донбасу, тим краще". Це цинічно, але, гадаю, такі міркування там теж присутні. Щоб почати "доїти" регіон, до якого вже давно "присосались" регіонали, треба багато зусиль буде прикласти. Треба буде там доказати людям, що вони дійсно краще, ніж регіонали. Показати, що їм стане краще жити. Але, враховуючи те, в якому становищі ми після керування "покращувачів-стабілізаторів" опинились і московську агресію, це нереальне завдання. Тому, простіше просто "злити" той Донбас. Героїчно, кожного дня оголошуючи АТО.
3. Взагалі не проводити вибори.
Зараз, щоб утримати Донбас, оптимальніше оголосити військовий стан. Але тоді не буде виборів. І влада вся залишиться у руках "Батьківщини". Будуть звинувачувати у захопленні і узурпації влади. Потрібні "крайні", "які примусили це зробити". Ну, а хто ж на цю роль краще за все підходить, як не Майдан?
Майдан критикує владу = Майдан лякає Донбас.
Майдан зібрався під ВР, бо вимагає від влади люстрації, більш рішучих дій, а не пустих обіцянок = Майдан провокує Московію на військове втручання.

Питання в мене. А бездіяльність Києва Московію до чого провокує? До того, щоб прийти і забрати, то на що вона око поклала? Так Москва все буде забирати. Таким чином війни не уникнути. Мова йде лише про те, що в нас тоді залишиться і скільки українських земель і українців буде під окупацією.

Я помилюсь, якщо скажу, що переважна більшість українців проти того, щоб Московія у нас відбирали наші землі?
Я помилюсь, якщо скажу, що теперішня влада нічого не робить, щоб цього не сталось? Якщо щось робиться, то, як і у Криму, силами активістів, які скоріше всупереч влади діють. Це активісти, а не влада зараз захищають Харків. Як можуть. Всупереч бажанню влади віддати Харків разом з Донбасом. Це активісти допомагають армії, а генерали від влади в першу чергу турбуються за те, щоб мобілізованих годували і одягали "за уставом". Або, якщо не за уставом, то нехай подихають з голоду і втрачають бажання захищати цю країну з таким її відношенням.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

15 КВІТНЯ, 2014 11:36
You must be registered for see images


фото:gazeta.ua
Мітингувальники, які зібралися біля Верховної Ради, намагалися увірвати всередину будівлі, але активісти самооборони їх не пропустили

Як повідомляє кореспондент активісти «Наступу» намагалися передати депутатам подання про відставку Олександра Турчинова. Однак самооборона завадила цьому і заспокоїла протестувальників.

Наразі під Радою зібралося близько тисячі осіб. Частина з них - одесити, які вимагають відставки в.о. міського голови Одеси Олега Бриндака , інша частина - представники Ради Майдану, які через депутатів внесли подання про відставку чиновників, які, на їхню думку, не впоралися зі своїми обов’язками.

Мітингувальники чекають поки відбудеться реєстрація цього подання.

Нагадаємо, під Верховною Радою вимагаючи відставки в.о. міського голови Одеси Олега Бриндака за сепаратистські висловлювання.
 

rfvgy

Ukrainian

У Німеччині просять прибрати радянські танки в центрі Берліна на знак протесту проти дій Путіна

You must be registered for see images


фото:wikimedia
Петицію із закликом прибрати радянські танки з Меморіального комплексу Берлін-Тіргартен подали в парламент ФРН німецький таблоїд Bild і столична газета Berliner Zeitung на знак протесту проти дій Росії в Криму
"Ми не хочемо бачити ні танки, ні символи мілітаризму в Меморіалі полеглим радянським воїнам, розташованому біля Бранденбурзьких воріт у Берліні", - йдеться в петиції, оприлюдненої у вівторок, 15 квітня, пише .
Вперше після закінчення Другої світової війни Росія застосувала силу і використовувала війська в Криму для зміни кордонів. На кордоні з Україною сконцентровані російські військові підрозділи, загрозливі свободі незалежної держави, відзначають автори петиції, що закликають громадян підтримати ініціативу.
"Ми, що підписали петицію, не можемо погодитися з тим, що в 21 столітті військова сила знову стає засобом політики в Європі. Тому закликаємо бундестаг вжити заходів для того, щоб з Меморіального комплексу Берлін-Тіргартен були вилучені обидва танки, що там знаходяться", - йдеться в документі.
У той же час в петиції підкреслюється, що ніхто не ставить під сумнів данину пам'яті і уклін перед незліченними жертвами російського народу в роки Другої світової війни.
"Уроки спустошливої і кровопролитної війни повинні нести ідеї миру і взаємної поваги народів. Особливо в центрі Берліна, де зародилося зло двадцятого сторіччя", - підкреслюється в петиції.
Bild просить громадян підтримати ініціативу, відправляючи до редакції листівки.
 

rfvgy

Ukrainian
У кацапа путлєра є план розділу України .
Значить потрібно розділити роSSію . Держави що допоможуть - то наші союзники !!

You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

"ВР нам говорит, что опасается, что когда оружие попадет в руки народа, начнется грубо говоря "мочилово". Но! Оружие и так уже в руках сеператистов! И что получается? Сепаратисты вооружены, а патриоты разоружены и деморализуются всеми способами! У всех наших депутатов есть оружие! Я сотни раз посылал запрос с оприлюдненням на сайте администрации президента информации о списках депутатов, у кого есть оружие! Меня футболят!?? И не отвечают. Хотя все и я в том числе знаем, что у всех депутатов есть оружие! А вопрос вменяемости наших депутатов гораздо острее, чем вопрос вменяемости народа. Народ сейчас подсказывает, что делать ВР. Их антитеррористические операции не приносят результатов! И как всегда слово остается за народом! Народ Украины показал, что именно он и способен на победу.Так дайте людям оружие! Это их законное конституционное право на защиту своей жизни! Ну если вы не можете защитить свой народ, то вооружите свой народ и дайте ему самому себя защитить!!!"

Георгій Учайкін - голова наглядової ради "Української асоціації власників зброї"
You must be registered for see images


17.04 о 9.00 збір під Верховною Радою з приводу прийняття законопроекту № 4705 «Про народне ополчення».
You must be registered for see images
 

rfvgy

Ukrainian


Тиждень тому на espreso.tv було цікаве інтерв'ю з Георгієм Учайкіним . Потрібно озброюватись ! Тим більше що такі банд-формування як ,,оплот,, вже хизуються з автоматичною зброєю в Донецьку

 
Зверху