Історія держав

• Автор теми Зверюга.ua
  • Дата створення

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Герои УПА

Jagger, ти ж сам з собою і сперечаєшся, я тобі тут нідочого. Перечитай уважно, де я чи ще хтось тут крім тебе стверджував, що українці засонували Еладу чи взагалі про щось більше ніж про теріторію сучасної України:і твої висновки з ціх слів:Тобто може тобі не дано це зрозуміти, але ти спочатку щось вигадуєш, потім звинувачуєш у цьому навколишніх, а потім починаєш доказувати хибність того що сам же і вигадав. Здається ми тут взагалі зайви. Зроби ласку, зроби собі блог і у ньому сам з собою і сперечайся, розповідай що від кого тобі почулось, і як ти з цім борешся. Може якогось лікаря з фахової точки зору він зацикавить.
Ну вы же утверждаете что европа это украинцы? Кроме того ваша информация повергает в шок таких смелых историков даже как Звягельский! А про врача думаю что психиатру может быть интересно почему уже зрелый мужик мало того что руховец, так ведет еще себя как подросток.

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Герои УПА

На скільки мені відомо більшовицький режим теж був підданий анафемі РПЦ. А от щоб піддавався анафемі режим націонал-соціалістичний - щось не пригадую, у вас немає інформації на цю тему? Це перше. А друге, раз більшовицький режим і всі його прибічники піддані анафемі, значить вони є зло з церковної точки зору. І всі, хто воював за них у 2СВ - воювали на стороні зла, за безбожників та "соучастников дела сатанинского". Чи не так? Себто жоден праведний православний християнин не може собі дозволити такого гріха як називати солдатів ЧА героями та святкувати "день перемоги" слуг Диявола. Я правильно розумію?
Ні,шановний Stein,ви не правильно розумієте.Бо то були визволителі.Спочатку в 1945,потім ще в 1956,1968 і в 1980 роках.Ні,ще забув пригадати звільнення в 1939 році.Від цих звільнень у багатьох від братніх обійм тріщали кістки,і ломались хребти.А у тіх,кого не зломали,оголосили колобараціоністами,націоналістами і зрадниками.І сьогодні,святкуючи День перемоги,саме ці покидьки,що придушували Празьку весну,топили в крові Угорщину,і рискали по лісах Західної України,переодягаючись в однострій УПА.
А справжні герої ІІ світової вже давно спочили.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Герои УПА

Ну вы же утверждаете что европа это украинцы? Кроме того ваша информация повергает в шок таких смелых историков даже как Звягельский! А про врача думаю что психиатру может быть интересно почему уже зрелый мужик мало того что руховец, так ведет еще себя как подросток.
Ну от знову ти щось навигадував. Де саме я стверджував, що Європа це українці? Я написав, що одне з трьох місць з яких люді після льодовикового періоду почали росселятися по континенту, а саме з якого почалось росселення індоєвропейців, було на теріторіі сучасної України. Це вже майже сторіічча відомо і підтверджено крім археологічних знахідок і лінгвічних висновків у останньому десятиліті ще й генетично :
Генетические маркеры индоевропейцев
Хотя в настоящее время к индоевропейцам относят по языковому признаку, 5 тысяч лет назад это была группа генетически родственных народов. Маркером индоевропейского происхождения, возможно, является гаплогруппа R1a в Y-хромосоме у мужчин (однако в этом есть большие сомнения, так как по данным скорости мутаций Y-хромосом мутация R1a возникла более 10 тыс. лет тому назад, что намного раньше чем расселение прото-индоевропейцев).

Наибольшая вариативность маркера R1a встречается на Восточной Украине и в Южной России, что может указывать на наибольшую древность распространения его в этом регионе.
І те що індоєвропеці походять з сучасної української землі не робить їх автоматично українцями, дуже сумніваюсь, щоб більшості з індоєвропейських народів взагалі до цього була якась справа. А от те що Україна це Європа, а українці належать до індоєвропейців, у шок "повергает" лише тебе. Тому вибач, але побажання звернутися до лікаря, переадресую назад тобі.

Merime

New Member
Re: Відповідь: Re: Герои УПА

Архиепископ Тираспольский и Дубоссарский Юстиниан высказал свое отрицательное отношение к вопросу о возможной установке памятника украинскому гетману Ивану Мазепе в приднестровском городе Бендеры, полагая, что этот шаг «разъединит людей».
...не стоит вбивать клин между взаимоотношениями братских славянских народов», – сказал Владыка Юстиниан во вторник 3 марта в эфире местного телевидения.
По мнению архиепископа, все общественно значимые действия, которые предпринимаются в республике, нужно обдумывать, с тем чтобы «эти деяния объединяли людей, а не разъединяли».
Симетрично недружнім є встановлення в Петербурзі пам'ятника Петру, який своїм існуванням вбиває клин між братніми слов'янськими народами і не об'єднує, а роз'єднує людей. Виходів два: або знести Петра в Росії, або встановити Мазепу в Україні.

Vlad_S

Скептик

...Виходів два: або знести Петра в Росії, або встановити Мазепу в Україні.
Есть еще один: не ставить памятников ни тому, ни другому в Приднестровье, потому как Бендеры находятся именно там :)

Vlad_S

Скептик

Бендери знаходяться в Молдавії.
Так и я о том же, во времена Мазепы и Петра эта территория принадлежала Турции, поэтому Бендеры последнее место где стоит ставить такого рода памятники - то что Мазепа умер в Бендерах не делает его молдавским народным героем :)

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Герои УПА

Ну от знову ти щось навигадував. Де саме я стверджував, що Європа це українці? Я написав, що одне з трьох місць з яких люді після льодовикового періоду почали росселятися по континенту, а саме з якого почалось росселення індоєвропейців, було на теріторіі сучасної України. Це вже майже сторіічча відомо і підтверджено крім археологічних знахідок і лінгвічних висновків у останньому десятиліті ще й генетично :
І те що індоєвропеці походять з сучасної української землі не робить їх автоматично українцями, дуже сумніваюсь, щоб більшості з індоєвропейських народів взагалі до цього була якась справа. А от те що Україна це Європа, а українці належать до індоєвропейців, у шок "повергает" лише тебе. Тому вибач, але побажання звернутися до лікаря, переадресую назад тобі.
Начнем с того что тогда понятие Украина вообще не существовало, и к теп "переселенцам" украинцы не имеют никакого отношения равно как и трипольцы к украинцам. А про гинетические тесты, так я извините статью читал где рассказали что в генетический код украинца вписано обязательное условие говорить на украинском и в случае не употребления "мовы" в быту происходят мутации. Вы предлогаете и это возвести в теорию?Кроме того интересно получается, что даже ископаемые люди найденные на украине оказываются значительно моложе тех же скажем итальянцев или варваром, которые теперь немцы.

Зверху