Украинская Фабрика Звезд

  • Автор теми Barbosik
  • Дата створення

RakeTa

Catatonic
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Ну че чес, с таким, я думаю не шутят, тем более Веласкес сама говорила, что с бабушкой живет
 

RakeTa

Catatonic
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

С Москвы, такой с длинными волосами, светленький. Шарфик у него еще Burberry. ХЫ ;)
 
B

B@BЄ_|{@T@$tRoFF

Guest
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

С Москвы, такой с длинными волосами, светленький. Шарфик у него еще Burberry. ХЫ ;)
хм.. так симпотный мальчик... а девушка мне эта не нравится. даже не потому что полная. просто сама по себе она якась непевна...
 

RakeTa

Catatonic
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

а я люблю полных людей...они зачастую такие добрые...:blush::D
 
B

Barbosik

Guest
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Шлюбні ігри на ”Фабриці зірок”
31 жовтня

”Найнеформальніші” учасники проекту ”Фабрика зірок” (Новий канал) – Даша Коломієць та Віталій Яровий знайшли один одного. Вони вирішили скріпити свій союз жартівним одруженням, обравши для цього свято Гелоуін.

”Фабриканти” розбиваються по парах

Флірт уже давно став загальним явищем у Зоряному будинку. Женя Толочний робить знаки уваги Каті Веласкес. А Ольга Цибульська, здається, відповідає взаємністю на відверті загравання Сашка Бодянського. Але все це напівжартівливо.
А от у Даші Коломієць та Віталія Ярового все набагато серйозніше. Їхні відносини почалися з взаємної симпатії. Не раз, усамітнившись в спальні, вони поділялися один з одним враженнями про минулий день. У Віталіку Даша знайшла надійну опору – саме до нього вони йде за словами розради у важкі моменти. Під час занять вони завжди знаходяться поруч.
Останнім часом парочка стала усе більше часу проводити разом, а знаки уваги стали ще більш відвертішими. Це, певно, не могло залишитися без уваги інших мешканців Зоряного будинку. Одного дня Юля Борза пішла у наступ:
- Даша, вы с Яровым очень подходите друг другу. Просто идеальная пара! Представляю, какие бы у вас родились замечательные детки, - звернулася вона до Коломієць.
Даша збентежилася і перевела розмову на іншу тему. Сором’язливий Віталік також відповідав на запитання про свої симпатії та ясно давав зрозуміти, як відноситься до Даші: ”Мне нравятся такие энергичные, коммуникабельные девушки, как Даша”.

Підготовка

Жартівні вигуки ”Гірко!” уже не раз лунали на адресу закоханих, а в переддень темного свята Гелоуіна ”фабриканти” вирішили... оголосити парочку чоловіком і дружиною.
- Сегодня у вас свадьба, - оголосили вони Коломієць та Яровому. Ті вирішили підіграти. Віталік підморгнув Даші, і та побігла готувати весільне убрання. У той вечір ніхто не залишився осторонь – кожний творчо підійшов до святкування і постарався постати в такому образі, щоб надовго запам'ятався усім. Особливо оригінальним був костюм Елізабет. Вона вбралась у все рожеве, змайструвала собі ”чарівну паличку” і попросила називати її “дух повішеної феї”.

Церемонія

Організувати весілля в стилі Гэлоуін “фабрикантам” допомогла група Алібі. Сестри Завальскі швидко включилися в гру.
- Где труп невесты? – страшним голосом запитала Аня ще з порога. Даша Коломієць, загорнувшись у марлеву фату і чорний гіпюр, чекала нареченого в спальні. Але перед тим, як побачити кохану, хлопець повинний був заплатити викуп... носками.
Віталік, який у ніч свого імпровізованого весілля виступав у ролі вампіра, виявився зразковим нареченим. Він виконав усі вимоги ”рідних і близьких” нареченої, а також дуже гідно сформулював клятву вірності Даші:
- Я готовий висмоктувати кров з неї щоночі!
Після двозначної команди Тараса Чернієнко: ”Съежьте друг друга”, парочка злилася у справжньому жагучому поцілунку.
 

зЫновій

зинолюбитель
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Блин ни у кого нету хоть одной песни чьей-то?
А то очень Веласкес песня понравилась а слішал токо раз:(
 

-_MelaniA_-

Забанен
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

На этой неделе номинанты на вылет Элизабет, Тарас Черниенко и Александр Бодянский. Как вы думаете, у кого меньше всего шансов остаться?
 

*Кошка*

Счастливая...
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Тарас Черниенко
 
Зверху