Украинская Фабрика Звезд

  • Автор теми Barbosik
  • Дата створення

*Кошка*

Счастливая...
Катя Веласкес

Кятя Веласкес хотіла покинути “Фабрику зірок"

30 жовтня​

Зміна іміджу виявилася для “фабрикантки” серйозним випробуванням. Катя завжди дуже ретельно відносилася до своєї зачіски – добре доглядала за волоссям, дбайливо укладала його вранці і дуже хворобливо сприймала візити в “Зоряний будинок” перукарів.
Майстра студії Володимира Тарасюка, відомі своїм професіоналізмом, вже встигли попрацювати над іміджем багатьох “фабрикантів”. Витвори мистецтва вони створили на голові Віталія Ярового і Галая. Не могла нарадуватися новій зачісці і Даша Коломієц.
Але Веласкес опиралася змінам.

- Я дуже дорожу своїм волоссям, - запевняла вона. - Без них я не зможу упевнено відчувати себе на сцені.
Той, входивши в положення учасниці проекту, обіцяв зробити все, щоб Каті було комфортно. Але учасники проекту від концерту до концерту дивували глядача новими яскравими образами, а Катя залишалася колишньою. Згідно законам “Фабрики зірок”, зміни неминучі - настала і пора Велакес міняти образ.



Перукареві, який зважився усадити Катю в крісло, довелося на якийсь час стати психологом. До яких тільки прийомів він не вдавався – майстер утішав “фабрикантку”, обіцяючи їй після стрижки натовп поклонників, і робив компліменти. Веласкес була невтішна – сльози градом текли по її щоках, плечі стрясалися від ридань. Щоб не бачити себе під час стрижки, “фарикантка” примружилася. Коли робота перукаря – розкішне каре – була готова, вона, ще не розгледівши, що вийшло, стрімголов кинулася в жіночу спальню.
Уткнувши обличчя в подушку, Веласкес бурхливо виливала почуття.
- Я піду звідси! Пустить мене! Мене тут не розуміють, - були чутні її приглушені крики.
Моральну травму учасниці проекту, здається, ніщо не зможе залікувати. Кожен вечір, знову і знову вона із сльозами згадує про своє волосся, яке зістригли:
- Мене зламали! Відчуваю себе виродком. Поки відросте волосся, я з’їду з глузду! – пояснює вона товаришам, які утішають її. - Волосся було найдорожчим, що у мене є. Колись в дитинстві бабуся сказала мені, що довге волосся – краса жінки. І що тепер? Я – не я.
Витираючи її сльози, “фабриканти” не жаліють компліментів зачісці Веласкес. Але заспокоїли дівчину тільки слова Тараса Чернієнко:
- Значить, ти повинна була заплатити таку ціну за участь в проекті
.
You must be registered for see images
You must be registered for see images
You must be registered for see images
 

SoloDka-otRuta

Дивовижна
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Единственный Дневник,который я смотрела,и там было как ее стригли.А еще как над Элизабет все гонят,я вообще в шоке была.Не "фабрика", а "дом 2" какой-то.
 

*Кошка*

Счастливая...
Участники

Жека Мільковський​

You must be registered for see images

м. Червоноармійськ Вуличний персонаж усього Червоноармійська. Займається паркуром. Шахтарське містечко поважає харизматичного хлопця. Грає на гітарі пісні гуртів Звєрі, Пятница і БумБокс. Улюблений поет – Єсенін. Авторитет дворових компаній. Мама Жені складає пісні, тому передала синові любов до простої і чесної музики. Дуже самостійний: сам навчився грати на гітарі, збирати велосипед та шити модний одяг. За словом в кишеню не лізе. Культовий бродяга.


Даша Коломієць​

You must be registered for see images

м. Черкаси Музична школа, клас фортепіано. Грає на гітарі. Слухає ПлЕйсібо, Портісхед та Нору Джонс. Працює на М1. Знає всі таємниці про зірок України. Через загадкові обставини спить на одному дивані з другом та подругою. Екстремалка. Живе в кайф. Ріже правду й не може втримати язика за зубами. Божевільна… У хорошому сенсі цього слова.

Юлія Борза​

You must be registered for see images

м. Одеса Почала сольну кар’єру, як і більшість світових зірок – з ресторанів. Улюблені виконавці: Мерайя Кері, Тіна Кароль, Євгенія Власова. Щиро вірить у вічне кохання і жіночу дружбу. Любить суші і зелений чай, готує смачний український борщ. Турботлива мама 5-річного малюка. Мріє стати успішною співачкою заради сина. Українська Вітні Х’юстон.
 

RakeTa

Catatonic
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Я тоже очень люблю свои волосы. Не далась бы :)
 

*Кошка*

Счастливая...
Участники

Віталій Бондаренко

You must be registered for see images

м. Запоріжжя Артистом вважає себе з дитсадка. В одязі віддає перевагу глему. Колекціонує вишукані прикраси та дорогі парфуми. Все яскраве та барвисте – це для Віталіка. Обожнює ефектні тусовки в галасливих компаніях своїх друзів. Увага, дівчата! Серце Віталіка поки вільне.

Даша Астаф’єва

You must be registered for see images


м. Орджонікідзе Топова фотомодель європейських видань. Фотографії Даші виставлено в нью-йоркському музеї сучасного мистецтва. Музичні вподобання: Ніно Катамадзе, Горан Брегович і Гвен Стефані. Шокуюче поєднання ефектної зовнішності і багатого внутрішнього світу. 90х60х90 – еталон жіночої вроди, але не це головне… А які в Даші очі…

Аріна Домськи (вибула)

You must be registered for see images


м. Київ Нині студентка музичної академії ім. Чайковського. Професійне сопрано. Пристрасна піаністка. У музиці віддає перевагу Пінк, Бьйорк і Шостаковичу. В одязі суміщає несумісне. Обожнює ходити на футбол, співати в дУші та стріляти в тирі. Геть відірвана дівка. Мріє про дует з Пєнкіним. Дуже прикольна…
 

SoloDka-otRuta

Дивовижна
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Супер,*Кошка*,большое сенкс.
Буду болеть за Жеку,видела их номер с Чернобрывцами "Підманула-підвела" - это что-то. :)
 

*Кошка*

Счастливая...
Участники

Тарас Чернієнко

You must be registered for see images

м. Чернігів Хореограф-постановник легендарного вуличного балету “Free Art”. Зовні Тарас схожий на Джастіна Тімберлейка. Обожнює музику Ніно Сімон, Марун Файв і Лінкін Парк. В одязі віддає перевагу синтезу класики й стріту. Одружений з прекрасною сірійкою Реґіною. Нещодавно народилася донька.Суворий, але справедливий. Серйозний хлопець з великими амбіціями.

Діма Каднай

You must be registered for see images

м. Дніпропетровськ Студент технікуму ракетно-технічного машинобудування. Закінчив музичну школу з класу фортепіано. Грає на гітарі та барабанах. Фронтмен та ідейний лідер андеґраундної дніпропетровської рок-групи. Фіналіст популярного проекту “Шанс”. Любить Нірвану, Скорпіонз, Меладзе та Пономарьова. Людина-оркестр. Просто схиблений на музиці!

Євген Толочний

You must be registered for see images

м. Донецьк Грає на фортепіано та гітарі. Самоучка. Слухає “Токіо, “Братьев Гримм” і Джеймса Бланта. Одягається стильно: любить кеди, браслети, яскраві кольори. Обожнює Сімпсонів. Євген зараз ні з ким не зустрічається. Досі закоханий в свою першу дівчину. Романтик… Останній романтик… А кучері… справжні!

Олександр Бодянський

You must be registered for see images

м. Москва Олександр - найкращий танцівник балету Філіпа Кіркорова. Під час гастрольного туру Кримом дізнався про Першу Українську Фабрику Зірок і втік. Брав участь у київських кастингах разом із коханою дівчиною. Дівчина не пройшла. Має чудовий вокал, атлетичну статуру й добродушну усмішку. Любить Аббу, Селін Діон та Джо Дассена. Фантастично готує. Імпозантний блондин. Красень!
 

*Кошка*

Счастливая...
Всегда пожалуйста...Еле сил хватило всё выложить.По возможности буду предоставлять вам информацию!
 

*Кошка*

Счастливая...
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Вопросы от Yellow:

1. Дата рождения, знак зодиака
2. Город (место жительства)
3. Чем занимались до проекта?
4. Какой запрет вы готовы нарушить ради популярности?
5. Чего вы никогда не будете делать перед камерой?
6. Кого из украинских поп-звезд вы считаете самой талантливой? / А самой бездарной?
7. Кого из своих соседей по Звездному дому вы считаете первым кандидатом на вылет?
8. От чего вы отказались ради проживания в Звездном доме?
9. Чему вы хотите научиться на Фабрике звезд?


ОЛЬГА ЦИБУЛЬСКАЯ
You must be registered for see images

22 года
1. 14 грудня 1985 р., Стрілець
2. Рівненщина
3. Напевно тим, чим треба, якщо я тут
4. Ніколи не кажи «ніколи» — не буду!
5. Дивись попередню відповідь (хоча...)
6. Я їх не рахую / П'ять
7. Замало знаю кожного
8. Від можливості вступити до вузів
9. Кусати себе за ніс... і тебе!

КРИСТИНА КИМ
You must be registered for see images

21 год
1. 19 апреля 1986 г., Овен
2. г. Днепропетровск
3. Училась, выступала на концертах
4. Могу покраситься в другой цвет
5. Заниматься сексом
6. Тина Кароль, Гайтана, Лобода / Иванна Милай
7. Никого не считаю
8. От продолжения учебы, от запланированных концертов
9. Хочу усовершенствоваться и найти свой образ на сцене

ЮЛИЯ БОРЗАЯ
You must be registered for see images

22 года
1. 22 октября 1985 г., Весы
2. г. Одесса
3. Пела и жила
4. Я стану популярной благодаря своим табу
5. Справлять нужду
6. Самой талантливой стану я, а самая бездарная Майя Мигаль
7. Самого слабого
8. От длительного общения со своей семьей
9. Быть лучшей!!!
 

RakeTa

Catatonic
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

ААА! Плиз дайте фотку Кадная!!!
 
Зверху