Украинская Фабрика Звезд

  • Автор теми Barbosik
  • Дата створення

зЫновій

зинолюбитель
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Спс за фотки. Грыбать у коломиец на последней фоте лицо...:shock:
Скажите, что пел Каднай и был ли Тимати на этом отчетном концерте?
Кадная с SMS пел(Позови меня)и Тимати пел
Ким опозорилась - она с ним пела(ну и Борзая тоже с ними)
 

*Кошка*

Счастливая...
Дима Каднай и SMS!

А вот и Дима Каднай с SMS!
 

Вкладення

  • 78.6 КБ Перегляди: 192
  • 50.5 КБ Перегляди: 225
  • 84.2 КБ Перегляди: 190

RakeTa

Catatonic
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Ой спасибище!
А что пел Тимати?
 

RakeTa

Catatonic
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

А там не выкладывают выступлений?:mrgreen:
 
B

Barbosik

Guest
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Коли Елізабет довідалася, що в черговий раз стала кандидатом на вибування, її нерви не витримали
13 листопада

Катя Веласкес, що також номінована другий раз, сприйняла звістку на подив спокійно. А третя номінантка Христина Кім, здавалося, була навіть задоволена тим, що ввійшла в число кандидатів на виліт. ”Фабрикантка” уже давно просила Юрія Нікітіна надати їй можливість проявити себе, виступивши із сольною піснею.

Образу Елізабет збирала терпляче і завзято. Спочатку обурювалася і голосила, ремствуючи на нерозуміння. Потім перейшла до більш твердих мір.
- Я больше не могу терпеть - ухожу из проекта, - сказала вона директору Зоряного будинку Олексію Семенову. Навіть незаперечні аргументи свого рішення встигла підготувати: : - В этот раз после концерта никто не выбыл – Никитин спас Ярового. Поэтому вместо него уйти хочу я.
Семенова такий поворот подій не здивував. Він запропонував Елізабет підійти до питання більш відповідально.



- Ты сможешь покинуть проект только в том случае, если ”фабриканты” согласятся тебя отпустить. Займись сбором подписей, вот тогда и поговорим.
Знехотя Еля погодилася. Але ”фабриканти” і говорити не захотіли з нею про вихід із проекту. Умовляннями, докорами, радами вони умовляли номінантку спинитися і зібратися з думками. Оля Цибульська рекомендувала ”перестать нить і включить мозги”. Юля Борза нагадала про шанувальників, Даша Астаф’єва говорила Елі про її талант. А от Віталік Яровий вирішив підійти до справи з гумором.
- Собралась уходить? Где нужно поставить подпись? – пожартував він.
Елізабет на вмовляння не піддавалася. ”Фабрикантка” пообіцяла оголосити проектові бойкот, ігнорувати режим дня і, зокрема стомлюючі заняття фітнесом. Відключивши мікрофон, чого, відповідно до правил, учасники проекту не мають права робити, Елю в'яло слухала умовляння Семенова.
- Артистом можешь ты не быть, но нормальным человеком оставаться обязана! Разве справедливо ты поступаешь с педагогами, которые давали тебе новые знания? А с ребятами, а с поклонниками, которые верят в тебя?
Попрощавшись з витівкою збору підписів, наполеглива ”фабрикантка” вирішила піти до мети іншим шляхом. Смутно зітхнувши, вона запропонувала інший номінантці, Веласкес:
- Катя, а давай уйдем из проекта вместе!
Поки дівчина після почутого приходила в себе, ситуацію розрядив Сашко Бодянський:
- Хмм… Это был бы хороший ход, интересный. Только кому из вас двоих он нужен?
 

SoloDka-otRuta

Дивовижна
Ответ: Украинская Фабрика Звезд

Блин,достала уже она.Я сомневаюсь,что Элизабэт выгонят,команда ее вряд ли оставит,а вот зрительские голоса подтасовать запросто можна.Им же больше не о чем писать будет.Если Катя уйдет - там вообще не на что будет смотреть.Кроме нее не вижу там ни одного нормального чела(ну и еще Мильковский).
 
Зверху