Запрошення до навчання в ХАІ

  • Автор теми KHAI
  • Дата створення

KHAI

New Member
Шановний друже!
Наближається час, коли Ви закінчите середню школу та розпочнете обирати шлях у майбутнє. Ваше наполегливе навчання дає всі підстави продовжити навчання у вищій школі України. Як керівник одного з найбільших аерокосмічних університетів Європи – Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» – пропоную Вам звернути увагу на професію інженера-машинобудівника, зокрема інженера-механіка з розроблення та виготовлення літальної техніки. Ми зможемо навчити Вас конструювати та організовувати виробництво не тільки найсучасніших літаків, вертольотів, ракет, але й найпотужніших двигунів різних типів, надшвидких комп’ютерів, систем мобільного зв’язку, телебачення.
Наші студенти вивчають усі науки, які дають можливість плідно працювати інженером-конструктором або інженером-технологом на будь-якому машинобудівному підприємстві, включаючи провідні фірми Європи та США (Boeing, Airbus, Volkswagen та багатьох інших). До послуг студентів ХАІ – усі умови для інтелектуального й культурного розвитку: студентське конструкторське бюро, багаточисленні гуртки, спортивні секції та танцювальні клуби. Власна спортивна база - це басейн, легкоатлетичний манеж, спортивний табір у Криму.
Висловлюю сподівання, що, успішно завершивши зовнішнє незалежне оцінювання знань, Ви оберете для подальшого навчання один із факультетів ХАІ.
Запрошую Вас навчатися в одному з кращих аерокосмічних університетів Європи – Національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

З глибокою повагою,
заслужений діяч науки і техніки України,
лауреат Державної премії України,
ректор університету професор В.С. Кривцов
 
Зверху