HNIW
Member
Десь під 8-ме березня на Новому каналі представили рейтинг українських жінок. Його не можна назвати репрезентативним (скоріше святково-розважальним), але все ж таки...
Далеко не останнє місце посіла наша "1-ша леді" Катерина Ющенко. Ведуча нагадала історію, коли в передвиборчий період 2004 року на каналі ОРТ Лєонтьєв одну свою передачу присвятив тому, що поливав Ющенка брудом (іншого можна було від нього не чекати, бо в той час Росія неоднозначно давала всім зрозуміти, що вона підтримує Януковича). Дісталось всім, особливу увагу присвятив Лєонтьєв дружині кандидата. Зрозуміло про що йшлось - американська шпигунка, встановлений розвідник, співробітник ЦРУ, засіб тиску Америки на Ющенка тощо. Гадаю, що не всі забули такий "телешедевр". Але не всі знають, чим історія закінчилась...
Так ось ведуча нагадала, що Катерина Ющенко без зайвої розголошення та "піару" подала на "борзописца" в суд, виграла процес, і він змушений був вибачатись.
Щодо моєї думки про Лєонтьєва, то вона вже давно сформувалась. Не треба витрачати свій час на пошук його статей, він періодично з"являється на каналі RTVI в передачі "Особое мнение". І я вже втомився слухати, як він предрікає моїй країні почергово то розкіл, то громадянську війну. Тому знайомитись з його творчістю я просто не бажаю. Та і творчості я, чесно кажучі, не бачу.
мандам ющенко подавала на украине в суд и решение оного для гражданина России погоды не делает, сомневаюсь что Леонтьев извинялся вообще