Аварии на Ж/Д

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Re: Диверсия на Ж/Д

Про Львовщину не знаю, но вот про киевскую продолжение видел. Брали интервью, я так понял у тгого, кто этим делом занимается, начало я пропустил, поэтому не понял знаю как его зовут. Расказывал, что работники ЖД пытались сомостоятельно устранить неисправность стрелки, понадеялись на свои умения, начальника поезда не уведомили - тот мог и остановить поезд пока там всё нормально не исправят. В результате, слава богу обошлось без жертв, но вот ущерба нанесено мама не горюй. В общем банальная халатность.
Кстати, чтобы не говорили, что мол виноватых нашли для галочки, прокуротуре была бы выгоднее версия с терористами - под это дело множество поправок можно было себе приобрести. А так, банальное разгильдяйство, дело раскрыто и ни тебе не славы ни почёта.

G-Man

...
Модератор

опять диверсия на жд...теперь положили бревно на путя...:(

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Випливають нові факти і виявляється не все так просто!
Сьогодні на 5-му каналі почув, що міністр транспорту Рудьковський наполягає на тому, що під Києвом все ж мав місце теракт. Також начальниця (чи хто вона там) заявила, що зізнання про професійну недбалість з неї "видушили" під тиском слідчі (навіть тиснули через дітей).
Тепер вже маємо протистояння двох міністрів однопартійців (соціалістів) - Цушко стверджує, що то була недбалість, а Рудьковський говорить про зовнішнє втручання.

Останнє редагування:

Haup

козаченько

теракт? расхлябоность и халатность...

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Особисто я нічого не стверджую, лише передаю слова міністра Рудьковського.

Andys

New Member

у нас давно стреляют себе в голову по несколько раз, на нож падают раз по сем и т.д.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Сьогодні "чергова аварія" на українській залізниці: на півдні України 19 вагонів що перевозили руду зійшли з рейок (17 з них перекинулись).
Причиною аварії стало "зовнішнє втручання", а саме на відстані близько 300 метрів було викручено приблизно 900(!) болтів, що прикручують рейки до шпал. Обслуговуючим персоналом було знайдене пошкодження, але про нього не повідомили всім машиністам. Одним словом - знову говорять про недбалість, але ж болти самі по собі не викручуються...
Не знаю, що й гадати...

Ultraviolet

Active Member

1)Перманентная революция по Бронштейну.
Или,
2) создание устойчивого желания сильной руки, я начал проводить опросы знакомых по данному поводу, многие этого уже и ждут.
А дальше? А дальше дуче и болты будут не откручивать а закручивать.

Зверху