Русский язык

• Автор теми tmd3
  • Дата створення

tmd3

Member
Я конечно понимаю что нашим родным языком должен быть украинский.
Но не до фанатизма же..........
Почему в школах английский преподают с первого класса и русский с пятого ?
Я молчу про телепередачи. Недавно смотрел фильм "Константин" так фраза "Спысдоли" (копье судьбы) ввергла меня в истерический хохот, хотя фильм вроде бы не смешной.......

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Русский язык

Я молчу про телепередачи. Недавно смотрел фильм "Константин" так фраза "Спысдоли" (копье судьбы) ввергла меня в истерический хохот, хотя фильм вроде бы не смешной.......
"Не до фанатизма" це як? Рідна мова українська. Іноземна - російська. З російською простіше, бо вона має багато спільного з українською, крім того з телебачення і т.д. її постійно чути, тому вивчити її проблем нема. З англійською складніше, тому логічно раніше починати вивчати. Я б от не проти був, щоб нарівні з російською ще польської вчили. Теж мова сусідньої країни.

Ну, якщо вам смішне словосполучення "Спис долі", то це ж, вибачте, проблема не української мови, а скоріше вашого інтелекту. Ви ж не смієтесь зі слова "сравні"?

Grosso

wonderwall
Ви краще передавайте вітаннячко Адміністрації Президента, яка контролює НТКУ. Вони там хваляться, що 50% мовлення йде російською. А російську культуру несуть "в ширнармассы" Діма Білан і Пєтросян.
А... "Константин"- звичайно, знакова для світовго кінематографу картина.

Зверху