Я його встановив.. і побачив що воно ге...
Ну так, з оупенсорс кадом під Лінуксом слабо. Мабудь не дарма професійні кад системи достатньо багато коштують, бачив на сайті казали 3000$ за ліцензію. І тому якійсь опенсорсній команді мабуть не просто написати таку програму. Залишається чекати поки може хтось портує
, але щось мені здається, що чекати доведеться довго. Хоча що мене дивує під лінукс є Maya 32 і 64 bit, приємно вразила підтримка двох архітектур, навіть Мaple є. Ну це ж звичайно компанії просто портували на лінукс. От аби у Росії почали вводити лінукс на державному рівні то і Компас швидко б портували.
з.і. Лінукс зніс... :affliction:
так вже звик до нього.. він і швидший але...
Так, співчуваю, самому довелося сидіти під віндовозом декілька днів (не за власним бажанням звичайно
). Ну що я можу сказати, ну як у анекдоті - "...правду казав кум, омєрзітельноє зрєліще..."
компасс так і не запрацював... почекаю ще трохи.. Доречі..
Доречі люди ось пишуть що працює компас під вайном. Хоча чесно кажучи я не прибічник емуляторів, якось хочеться нативних програм. Треба якось спробувати для інтересу
.
тут знайомий плачеться на бубунту.. каже фєдору поставе, вона що, дійсно швидша (з коробки)?
А що мається на увазі під швидкістю?