Ubuntu для начинающих

• Автор теми AkeL.php
  • Дата створення

-=UN=-

Инспектор GUI
очередной глюк :( : проблема с автообновлениями. менеджер обновлений предлогает обновиться, но после чтения информации о пакетах ничего не происходит. есть идеи решения проблемы?
Ну перша ідея яка спадає на думку це оновити сам менеджер пакетів :).

U235

Забанен
А що тут дивуватись вам потрібно оновити qt4 з усіма додатками до нього, нормальне явище залежностей. Оновіть qt4 і встановлюйте фрікад.
Я його встановив.. і побачив що воно ге...
з.і. Лінукс зніс... :affliction::cry: так вже звик до нього.. він і швидший але... компасс так і не запрацював... почекаю ще трохи.. Доречі.. тут знайом плачеться на бубунту.. каже фєдору поставе, вона що, дійсно швидша (з коробки)?

-=UN=-

Инспектор GUI
Я його встановив.. і побачив що воно ге...
Ну так, з оупенсорс кадом під Лінуксом слабо. Мабудь не дарма професійні кад системи достатньо багато коштують, бачив на сайті казали 3000$ за ліцензію. І тому якійсь опенсорсній команді мабуть не просто написати таку програму. Залишається чекати поки може хтось портує :), але щось мені здається, що чекати доведеться довго. Хоча що мене дивує під лінукс є Maya 32 і 64 bit, приємно вразила підтримка двох архітектур, навіть Мaple є. Ну це ж звичайно компанії просто портували на лінукс. От аби у Росії почали вводити лінукс на державному рівні то і Компас швидко б портували.
з.і. Лінукс зніс... :affliction::cry: так вже звик до нього.. він і швидший але...
Так, співчуваю, самому довелося сидіти під віндовозом декілька днів (не за власним бажанням звичайно :)). Ну що я можу сказати, ну як у анекдоті - "...правду казав кум, омєрзітельноє зрєліще..."
компасс так і не запрацював... почекаю ще трохи.. Доречі..
Доречі люди ось пишуть що працює компас під вайном. Хоча чесно кажучи я не прибічник емуляторів, якось хочеться нативних програм. Треба якось спробувати для інтересу :).
тут знайомий плачеться на бубунту.. каже фєдору поставе, вона що, дійсно швидша (з коробки)?
А що мається на увазі під швидкістю?

oakim

New Member
Мабудь не дарма професійні кад системи достатньо багато коштують, бачив на сайті казали 3000$ за ліцензію.
и это не предел
Хоча що мене дивує під лінукс є Maya 32 і 64 bit, приємно вразила підтримка двох архітектур, навіть Мaple є. Ну це ж звичайно компанії просто портували на лінукс.
нас колько знаю маю не портировали а изначально разрабатывали мультиплатформенной.. а портироват такого класа софт весьма хлопотно с сомнительной целесообразностью. нащёт Мaple ничево не скажу...
От аби у Росії почали вводити лінукс на державному рівні то і Компас швидко б портували.
очень сильно сомневаюсь.. смотри коментарий выше...
Доречі люди ось пишуть що працює компас під вайном. Хоча чесно кажучи я не прибічник емуляторів, якось хочеться нативних програм.
ну есть нативные кад системы но смотря какого уровня требуется работа... впринципе вайн очень харошая штука под ним даже автокад стартует
А що мається на увазі під швидкістю?
вероятно нечто субьективно-абстрактное ;)

Останнє редагування:

U235

Забанен
1 Доречі люди ось пишуть що працює компас під вайном. Хоча чесно кажучи я не прибічник емуляторів, якось хочеться нативних програм. Треба якось спробувати для інтересу :).

2 А що мається на увазі під швидкістю?
1 в інтернеті багато чого пишуть, але у компаса захист зроблено через HASP (...
2 ну тупить вона у нього, ікси глюкавлять (хоча картка така ж як і в мене, і glxgears набива більше фреймів) короче нуб...я б йому зенвалк запропонував.. але там система відходить від лінуксів кудись вбік....

-=UN=-

Инспектор GUI
то й що?
нас колько знаю маю не портировали а изначально разрабатывали мультиплатформенной.. а портироват такого класа софт весьма хлопотно с сомнительной целесообразностью. нащёт Мaple ничево не скажу...
Ну якщо розробникам Компасу простіше з нуля написати Компас під лінукс це їх справа. Я особисто маю на увазі щоб програма могла працювати під лінуксом як нативна і все. А стосовно доцільності хочу звернути вашу увагу на таку складну програму для моделювання як Matlab яка працює на GNU/Linux, Mac OS, Solaris и Microsoft Windows. А тут якусь чертилку Компас не можуть перенести на лінукс, смішно просто :).

очень сильно сомневаюсь.. смотри коментарий выше...
Якщо захочуть, то зроблять під будь яку платформу яка має достатні програмно-апаратні ресурси. Як то кажуть - було б бажання.

ну есть опенсорсовые кад системы но смотря какого уровня требуется работа...
А до чого тут оупенсорс. Хай вона буде й комерційною але нативною. Maya теж не оупенсорс але вона нативна.

впринципе вайн очень харошая штука под ним даже автокад стартует
Гарна штука хто ж заперечує. Але навіщо зайвий посередник якщо можна щоб працювало напряму?

-=UN=-

Инспектор GUI
ну тупить вона у нього, ікси глюкавлять (хоча картка така ж як і в мене, і glxgears набива більше фреймів) короче нуб...я б йому зенвалк запропонував.. але там система відходить від лінуксів кудись вбік....
Ну так може в нього хардварні проблеми. І взагалі що значить глючять ікси, які помилки і т.д.?

U235

Забанен
я не дивився логи, каже що через певний час глючать ікси, починають гальмувати.
впринципе вайн очень харошая штука под ним даже автокад стартует
знову.. на заводі довелося на компас переучуватися з акада.. тепер навпаки ((

N.A.

not available
существует ли аналог виндовсовского диспетчера задач?

Зверху