Портрет

Fabiolla

New Member
Ответ: Портрет

Друганы и просто ацкие жгуны ETC...
Шось в реальному житті вони мені більше подобаються :| ... Стиль воно-то є стиль, але очей в соліста не видно :( ...Вибачте, не втерпіла, но реально хлопці в житті симпотні, а тут як з серіалу "Баффі" в ролі вампірів (може задумка й була саме така?:shock:)..

ZeteS, у Вас такі світлі портрети ... гадаю на "план евакуації" вони не схожі (а то мені вже робили натяк на лестливі слова різним "чайникам")тож мені сміливо можна сказати, що в них багато красивого та радісного ...:)

Останнє редагування:

Fallen Angel

Я+Я=куча проблем:)
Ответ: Портрет

1- дедушка возле Киево-Печерской Лавры
2-мой парень)))
Жду коментов!!!

Вкладення

Останнє редагування:
N

niranjan

Guest
Відповідь: Ответ: Портрет

дуже радий, що з"являється більше робіт різних авторів, дуже сподобались *kriza* та Fallen Angel.
ПС : щоб не офтоп - моя фотка, ніяких претнзій на "нагороди", просто можу назвати "Гарний спогад" :

Вкладення

Fallen Angel

Я+Я=куча проблем:)
Ответ: Відповідь: Ответ: Портрет

Наприкінці повторюсь : дуже радий, що з"являється більше робіт різних авторів, дуже сподобались *kriza* та Fallen Angel.
Спасибо!!! Т.е. с меня выйдет фотограф? Мне можно заниматься этим и дальше?
Обязательно буду выкладывать свои новые работы сюда!

Вкладення

Останнє редагування модератором:
N

niranjan

Guest
Відповідь: Портрет

Дивно, я так давно не бачив клоунів, навіть з дитинства забув... але Кузя був справжнісінький, я це бачив ! І серце в нього справжнього клоуна !

ПС до Fallen Angel : не тільки можна займатись фото, але й потрібно! ...особисто моя думка, що кожна людина своєю творчістю показує свій світогляд, тут навіть не так важлива і сама якість в даному випадку фотографій, а їх внутрішнє наповнення... саме цим і сподобались Ваші роботи, в них є настрій ! ...є технічні помилки, особливо кадрування іноді невдале, але все це прийде з досвідом, а зараз з лихвою компенсується.

Вкладення

Зверху