Новые маршруты общественного транспорта

emcee

ping localhost -t
Re: Відповідь: Новые маршруты общественного транспорта

Я їжджу ввечері з роботи на тролейбусі. В перші місяці введення схеми тролейбуси були повні, а на маршрутку неможливо було сісти. Зараз ситуація аналогічна тій, що була до схеми: маршруток багато, сісти можна вільно, а тролейбуси напівпорожні. Маршрутки ходять значно частіше, та ж 5 то одна від'їжджає, а одразу друга приїжджає, сумніваюсь що це передбачено схемою. Відповідно уїхати маршруткою вже не проблема. Так, стоячим, але сісти можна, на початку було неможливо. Зараз маршрутки ідуть більш вільні ніж на початку, забитих наглухо маршрутів 5 чи 6 я не бачив вже давно, а на початку введення схеми - майже всі їздили забиті.
Може я їжджу не в ті часи і не на тих маршрутах? Можливо, але ситуація все одно змінилась, і змінилась значно, навіть там, де їжджу я особисто.
Я бачу лише одне пояснення таким змінам: поява "лєвих" автобусів на маршруті. Ось і все.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Новые маршруты общественного транспорта

В Мюнхені :mrgreen:

Alexsandr

Well-Known Member
Так я ото i бачу, що у вас тролейбусi у Мюнхэнi пустi iздять.
Вечером явно не в Сумах ездят троллейбусы :) У нас они есть только в часы пик.

Жду когда к зиме будут оббивать тканью маршрутки как раньше гезелью, ибо крыша протекает и картон, которой маршрутка оббита коробится.

Stein

Well-Known Member

Я з роботи в час-пік і йду. І тролейбуси їздять. Буквально підійшов до зупинки - одразу тролейбус.

WIVERN

ЗЫЗер =)
Не подскажите как и откуда и восколько добраться до Чистых Прудов?

Stein

Well-Known Member

А нащо мені вдень на Хімпром? ;)
Та й чим відрізняється стан "зараз" від стану "раніше"? Туди як не ходили маршрутки - так і не ходять. Один 14-й (нині 8-й), і то не знаю чи йде він до потрібного вам "хімпрому". Нічого не змінилося.

P.S. Хоча ні, брешу - змінилося. Зараз є домовленості тролейбусників з Хімпромом про додаткові рейси в години приїзду/виїзду змін на/з підприємства.

Alexsandr

Well-Known Member
А нащо мені вдень на Хімпром?
А значить и троллейбусы не нужно? т.к. вам не нужно?

Туди як не ходили маршрутки - так і не ходять.
Когда-то ходила, неофициально и всегда была полной. Сейчас все люди едут на пригородных маршрутах, что запрещено по правилам, но ждать несколько часов троллейбуса, увольте.

Зараз є домовленості тролейбусників з Хімпромом про додаткові рейси в години приїзду/виїзду змін на/з підприємства.
Опять час пик. А потом хоть трава не расти.

Зверху