О работе форума...

Glucker

Здесь был статус
Прошу проверить персонажа seregin на то, чей это мультиник. Он зарегистрирован 18.08.2005, при этом имеет всего 2 сообщения, но периоидчески голосует в опросах.

hello moto

народный контроль
Всех дам с праздником!

You must be registered for see images attach

ЗЫ Ну а нам ангельского терпения :lol:

lion.ts

[deleted]
- Два мульта грызуться)) Один - мульт Vic_51, другой - Z3RG.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: О работе форума...

Я, звісно, розумію що в Політиці з модераторами все гаразд і навіть були зайві, але може тоді хтось з адміністрації видасть добрячого бану на читання правил товаришам (особливо приналежним до самої адміністрації), що так активно загадили тему:

в якій гадити, взагалі-то, не можна:

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: О работе форума...

Я, звісно, розумію що в Політиці з модераторами все гаразд і навіть були зайві, але може тоді хтось з адміністрації видасть добрячого бану на читання правил товаришам (особливо приналежним до самої адміністрації), що так активно загадили тему:

в якій гадити, взагалі-то, не можна:
Начиная с того, что ты же это правило нарушил одним из первых:mrgreen:

Stein

Well-Known Member

Начиная с того, что ты же это правило нарушил одним из первых
Після того повідомлення були інші дописи модераторів, і раз той мій допис не було видалено - логічно зауважити, що він порушенням не є. Чому? Читайте перший пост в темі.

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: О работе форума...

Після того повідомлення були інші дописи модераторів, і раз той мій допис не було видалено - логічно зауважити, що він порушенням не є. Чому? Читайте перший пост в темі.
Ну чего уж там, логика понятна - "мой пост не является флудом, каким бы флудом он не был":lol:
Честно говоря, к подобному со временем привыкаешь

Stein

Well-Known Member

Якщо мій пост щось порушує - я не проти відповісти за це (правда пост 2010-го року, ну то нічого).
Я тільки одного не можу зрозуміти: як одне порушення правил простим користувачем дозволяє багаторазово порушувати ці ж правила представнику адміністрації, який взагалі-то призначений для того, аби ці порушення усувати?

Зверху