Жильё в кредит

Agronom

the watcher...
только идиот может купить на техэтаже 11 так называемом на прокофьева 14/3 "квартиру"
вообще не понятно чем люди думают
во первых там высота потолков как в будке у собаки
во вторых автономного отопления нету и проведено туда с подвала пару труб по которым подается отопление
гарячая вода не в курсе как там реализована
ну и третье это нада понимать если нет газа то электроплиты

поражаешся насколько же нада быть жадным этому сумбуду чтоб еще и техэтаж продать как квартиры :)

да еще и лифт до 10 того

полный набор удобств

но идиоты нашлись - покупают там "квартиры"
правда они на нормальных людей не совсем похожи но тем не менее
вот и подтверждается поговорка "на каждый товар - свой покупатель":mrgreen:
 
Укладено перший договір у рамках виконання соціальної ініціативи Президента
Сьогодні Головою Сумської обласної державної адміністрації Юрієм Чмирем підписано перший в Україні договір з компенсації відсоткової ставки позичальнику у рамках виконання соціальної ініціативи Президента по здешевленню вартості іпотечних кредитів для забезпечення громадян доступним житлом.
Укладена угода дозволить мешканцю міста Суми з дружиною та двома дітьми, муляру з багаторічним стажем, який перебував на черзі більше 10 років, отримати двокімнатну квартиру загальною площею 58 квадратних метрів у житловому будинку в обласному центрі по вул. Ковпака, 41-а вже наприкінці цього року. Термін кредитування та отримання компенсації - 15 років.
«Сумська область однією із перших надала перелік об’єктів для участі у програмі здешевлення іпотеки. Крім того, це була найбільша пропозиція із шести регіонів, напрацювання яких розглянула та затвердила Міжвідомча комісія при Мінрегіоні. Таким чином, безпосереднє виконання соціальних ініціатив Президента розпочалося на практиці», – сказав Анатолій Близнюк, коментуючи підписання договору.
Забудовник – ТОВ «Будівельна виробничо-комерційна компанія «Федорченко», вже не один рік є активним учасником у програмах будівництва доступного житла.
Відповідно до затвердженого Урядом Порядку та укладеного Договору про компенсацію відсотків, громадянин сплачує повну вартість місячного платежу, який складається із тіла кредиту та процентів за ним. Сумська обласна державна адміністрація за рахунок коштів держбюджету компенсує різницю між процентною ставкою за кредитом (яка складає 16% річних) та 3-ма відсотками річних. Кошти громадянину повертаються на спеціальний поточний рахунок.
Прес-служба Мінрегіону


А так же жилье которое можно приобрести по программе доступное жулье от Якуновича

 

Chadel

Active Member
Хотелось бы верить что Сумська державна адміністрація будет вовремя и на протяжении всего срока договора выплачивать эти деньги маляру с 10-ти летним стажем, а не кинет его через год или два.
 

Бармалей

Болеющий за город
Хотелось бы верить что Сумська державна адміністрація будет вовремя и на протяжении всего срока договора выплачивать эти деньги маляру с 10-ти летним стажем, а не кинет его через год или два.
Именно. И тогда прийдется квартиру продать за безценок, потому что вторичный рынок жилья ВСЕГДА дешевле, чем жадный первичный.

[STRIKE]Очередной развод [/STRIKE]Очередное покращення :cool:
 

Fenimor

Торговец чёрным деревом
Не ссорьтесь,б..... :) Топикстартер жилищный вопрос решил :) Рад что моя тема - стала такой оживлённой и растянулась уже на 16 страниц.
 

G-Man

...
Модератор
так и расскажите и нам как решили? в кредит? в каком банке? под какие условия? какие еще страховки, комиссии. заранее благодарен ;)
 

Fenimor

Торговец чёрным деревом
Да. Беру квартиру в кредит. Трёшку. Деньги есть - не хватает,примерно 80 000 грн. Готовлю доки на кредит в Укргазбанке. Под 16,8% годовых с возможностью досрочного погашения, без штрафов и пени.
 
Зверху