Re: Юлія Тимошенко
Ой жах... скільки букофф і одні нісенітниці, почну потихеньку відповідвти, сподіваюсь зрозумілою для вас мовою:
Взагалі чому у нас до сих пір такий стан речей ? Якщо інші пост-совкові країни пішли вперед і деякі навіть стали членами ЄС, то у нас повна розруха, і розруха перш за все в головах, совковість в думках нас так і не відпустила... Це стосується і питання про доходи, як у нас буває - всі хочуть грошей, але працювати не хочеться, або ж ще й довго та нудно будуть обговорювати шо в сусіда в гаражі (це так шоб пом'якше висловитись)... Не соромно мати своє діло, свій бізнес, та робити те на що здатен, різниця лише в тому за яких умов працювати !
це риторичне судження, і його можно приліпи до чого завгодно, хоч коняці до хвоста.
І правлильно зараз підіймається питання, що треба ще й включати строку про росходи, до речі про це казала і та ж Тимошенко...
Чули такий анегдот: Тимошенко казала правду... Зрозуміли про що я?
і якшо повернутись до неї, то на запитання про чоловіка відповіла, що в неї немає часу цікавитись його справами, бо з її графіком життя (і це не важко зрозуміти) на це немає часу, та і саме не бажання допустити "язики" в особисте життя зрозуміле, тим паче перед виборами...
Пояснюю на пальцях :ну я знаю, що у вас є дружина, невже ви можете собі припустити, що ви ніколи не цікавитесь де ваша друга пловина, і не знати де вона працює? Це дибілізм і нісенітниця, нонсенс для психічно здорової людини (чи для вас новина, що вона віп-клієнт для психічних здравниць?).
Тут вже любителі "жовтої преси" хай посумують трохи за новинами про плаття, але позиція абсолютно вірна, бо і кожен би з нас не хотів би обговорення привселюдного справ особистих, та ще ж і поперевертають же все на свій лад "вільні" журналісти...
Які жовті преси, які плаття? Я оперую данними особисто від Тимошенко та її модельєра. І якби вона тут під бомжиху не косила і на жалість цим не давила, мені б було все одно (скажу чесно, мені подобаються охайні жінки, які слідкують за собою).
А з таким підходом як у вас...
Озвучте мої підходи? Мені цікаво? Порівняю реальність з вашою фантазією.
Ну давайте тоді докопуватись до всих - чим хто заробляє, чому ж так не робимо ?
а я й не докопуюсь до тих,хто хоч не БРЕШЕ як курва...
І треба ж розрізняти чи то є легальний бізнес, чи напівлегальний чи може і зовсім кримінальний !
Ви поцікавтесь у людей, чи можна зараз побудувати легальний бізнес... Тільки не фотографом, а жоб дати роботу хочаб десятку людей, підчеркую _повністю_легальний_бізнес_.
Це важливо, а звинувачувати людину яка намагається більш-менш легально заробляти гроші безглуздо, і гарно що їй це вдається, а от коли у владу іде кримінальний бізнес, звісно прикриваючись красивими масками і гаслами, то оце дійсно страшно !
Чесна людина не приховує свого бізнесу, ящо ви не вкурсі. І ще... насправді страшно те, що люди настільки отупіли, настільки обараніли, що залюбки, по команді, здатні кого завгодно в багно втоптати.. стадо свиней.
Тут вже і відповідь на питання хто вище чи нижче...
нісенітниця і наклеп, я такого не писав ...
Чи той Ющенко, що втратив все що тільки міг і насамперед самостійність під впливом різних бізнесових кіл
назовіть мені хочаб одну країну, розвинену країну, котра не підтримує свій бізнес? Почитайте будьласка про те, як зараз Китай ображається на США, що вони імпорт блокують...
чи Яценюк, котрого ведуть кукловоди під видом революціонера
я свічку не тримав, а ви тримали?
чи недорозвинений Янукович за маскою посмішок якого як раз і стоїть бізнес пов'язаний з тим, що називається мафія - і це не гучні слова.
Мафія - це пан Луценко. А Янукович.. це вокористаний презирватив.. причому спочатку його Ахмєтов "поюзав", потім Путін, але з часом він (Путін) не проти без презика (і Тимошенко теж, навіть без краватки
) ), і теж проффєсора викинув.
І ще одне... це також стосується того що вище що нижче, бо прийде час коли треба буде відкинути другорядні питання і зробити загальний вибір - це я про другий тур. Як не прикро, але перед таким варіантом як можливість повернення криміналу у владу навіть таку думку як пошук нових обличч у політиці теж треба відкинути, не настав ще час, бо можна навіть і це втратити назавжди ! Стільки вкидається різного хитрого у наші голови, а ми ото і будемо як діти сидіти та пережовувати про запорожці та плаття ! Їй Богу як діти !
Я зрозумів... у вас з гумором туго.. точніше ніяк:lol:
Мені теж багато чого не подобається, але ж треба якось більш узагальнювати ситуацію і робити свій вибір загальний - такий собі вектор напрацювати і йти до того що хочеться, можливо не зараз, а потім буде на краще...
А потім не стане України... оце найбільш реальний фінал з Тимошенко, у котрої вектор (передок) туди повертається, звідки манком манять.
Але ж знов таки треба викинути з голови оту совковість, коли за нас думали і знищувалась на корню самостійнісь насамперед особистості !
Це до Хедіна, Гімнаста, Фоера і Ко... вся їхня [Апщина], то проста реінкарнація совка, навіяна батьками-партфункціонерами (або чекістами) нєокрепшим дєтскім умам.
Можна ще багато чого торкнутись навіть в цій темі, але нехай вже... мабуть то все пусте, бо врешті решт все залежить від кожної особистості, як хто себе сприймає і який "вектор" хто вибрав...
Ага.. от краще б декотрих особистостей прикрили всерьоз і надовго.. для педагоцічних цілей ... для наступних поколінь.