Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?
Шановний
loyer_1, ваші бездарні випади щодо моєї особистості свідчать лише про вашу неспроможність вести суперечку по суті питання.
"Древние говорили, что великие люди обсуждают идеи, средние люди обсуждают события, а мелкие – обсуждают других людей."
Еге, чолов'яго, та я з вами ніякої суперечки не вів. І навіть не мріяв. Бо попередні "суперечки" з вами показали, що ви не здатні до опонування, тому що "вмикаєте дурня" при першій нагоді.
Які аргументи? Я у вас ніяких аргументів не побачив. Та чи хіба я схожий на того, кому цікаве спілкуквання з людиною, що не знає як пишеться "на кшталт" та ще й заявляє буцімто метою полеміки для неї є відточення навиків спору для майбутніх революцій???:mrgreen:
До речі. Людей "обсуждают" пенсіонерки біля під'їздів, а я в даному разі "обсуждаю"
вчинки осіб, які вважають самі себе "великими особистостями", народженими для того, щоби ощасливити сіре й невдячне людство.
До того ж, ці "особистості" сповідують настільки "величні" ідеї, що вважають абсолютну більшість невдячного їм людства чимось на кшталт
"міндобрива, яке нічого не варте". При цьому обов'язковою нормою їхньої "величі" є приготування яєшні на могилах воїнів з викорастанням "вічного вогню пам'яті за загиблими".
Окрім того, керуючись своїми "величними" ідеями, ці "особистості" промишляють лише "грабунками та жебрацтвом". Грабують вони, насамперед, вінки з могил тих же загиблих воїнів з послідуючим продажем вкраденого на відкритих аукціонах. А жебрацтвом ті "особистості" займаються у вигляді розповсюдження публічних оголошень про сбір коштів, необхідних для "відмазування" від заслуженого кримінального покарання своїх же братів та сестер, схильних до приготування яєшні на могилах.
Головний ідейний гуру тих "особистостей", вже кілька десятиліть охоплений депресією після невдалої своєї спроби отримати фах "технолога м'ясомолочної продукції", з якихось пір став сам себе вважати чи то "філософом-революціонером", чи то "новим пророком". Його ж графоманські витвори нагадують таку собі суміш пародії на "поетику" Бодлера з палестинською листівкою "Обери шлях шахіда". Завдяки такій "просвітницькій діяльності" сам гуру-пророк з боку нагадує іншого пророка -
"бочковещателя" прапорщика Казакова з фільму "ДМБ". Проголошувані ж тим гуру "істини" цікаві лише його послідовникам-"особистостям", які їх конспектують і потім "разносят по умам".
Дехто з тих "особистостей" протирають штани "невзрачними клерками" в органах місцевого самоврядування й при цьому біснувато марять мріями про власну тоталітарну владу на чолі з (скоріш за все) "просвєщьоним діктатором" Дмитром І. Але все "словесно-агресивне революційне лібідо" тих "особистостей" сублімується лише в недолугому базіканні на форумах. Головним задоволенням тих "мрійників-невдах" є модерування політичної гілки якогось форуму. А верхом задоволення (оргазмом) "особистостей" є відчуття щастя, отримуване після видалення постів опонентів, з якими "особистість" не згодна.:mrgreen: