Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

По-перше, враховуючи те, що чинить зараз той же "апеляційний суд" з політв'язнями - його рішення не те що довіри не викликають,
Я знаю, що для Вас більш справедливими та неупередженими є сталінські "трійки", тому казати тут більше нічого, окрім того, що вже сказав до містера Анді.
Ну якщо вважати ваших колег-флешмобників що люблять яєчню політв'язнями - то звичайно такий апеляційний суд вам не до вподоби )))))))
+1!
а складається навіть враження, що "якщо суд каже що це чорне, значить ви можете бути впевнені, що воно насправді біле".
Уявіть собі, що в мене таке враження давно вже склалося. Коли хтось на форумі засуджує, скажімо, нинішню владу, то один добродій одразу ж записується до неї в адвокати. Коли ж навпаки - владу вихваляють, він одразу ж починає розказувати про невиконані обіцянки, про політичні репресії, про анти "покращення життя вже сьогодні" тощо. Одним словом - вважає справою честі на "чорне" заперечити "біле" і навпаки, будь за що дотримуючись слоганів "Проти всіх" та "А баба Яга проти!"...
Маєте докази? Скликайте міжнародний трибунал і засуджуйте комуністичну ідеологію, СРСР як державу, визнавайте НКВС злочинною організацією. А чому ні? Чому ще не скликали, не засудили? Мабуть тому, що це вам не Нюрнберг і халтура тут не пройде...
1) Європейська спільнота давно вже прирівняла злочини сталінізму до злочинів гітлеризму, коли Ви про це говорите.
2) Екскюз мі, а коли це для Вас рішення міжнародного трибуналу (в тому ж Нюрнберзі, наприклад) були за авторитет, що Ви так до них начебто щиро апелюєте?
 

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Голодомор 1932-33 годов в Украине

"тройки" судили тех, кого трудно было осудить судом
Привидения они судили, что-ли? Это их трудно судом судить - не каждый судья увидит - медиумов приглашала, которые только в тройках и могли работать - судов не признавали )))
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Фокс Малдер, За кем попало воронки не приезжали.
Да зравствуєт сталінскій суд!, самий гуманний суд в мірє! Ура!
Те, кто при Ежове занимался "схилянням до "каяття" та щиросердечного зізнання в підвалах" плохо кончил. Напомнить чем?
Ага, знайшли стрілочника і "навішали на нього всіх собак" А за Берії в підвалах в'язням каву з круасанами та свіжу пресу приносили вранці?
"тройки" судили тех, кого трудно было осудить судом (все точно знали что этот человек преступник, но доказать было невозможно.
Даремно я розпочав дискусію. Зараз містер Анді розкаже, що трійки засуджували включно негідників, зрадників, ворогів народу і японських (англійських, німецьких, французьких тощо) шпигунів.
Що значить неможливо було судити нормальним судом. І адвоката також важко було запросити? Це зараз така ситуація, що всім відомо - Ваша зграя на чолі зі Сталіном всі, як один рідкісні мерзотники, але їх не можливо судити звичайним судом, бо повиздихали давно.
А сегодня очередного Гонгадзе находят в лесу бз головы. И ничего, никто не кричит...
Ага, тобто Ви особисто не проти, щоби Ваші родичі отримали
повідомлення про Ваш вирок - "10 років без права листування". Тут є один такий теоретик, який начебто нехтує своїм життям.
Пардон, запитаю трішечки інакше: "А Ви готові почути, що комусь із Ваших найрідніших людей дали ці самі 10 років без права листування?"
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

1) Європейська спільнота давно вже прирівняла злочини сталінізму до злочинів гітлеризму, коли Ви про це говорите.
Та шо ви таке кажете?! Щось я не пригадую щоб в якійсь з європейських країн на портрет Сталіна, вигук "ура, товарищи", чи червону зірку на рюкзаку, можна було б отримати щонайменше кілька місяців за гратами... Воно то й зрозуміло - куди там Голодомору до "холокосту"...

Що значить неможливо було судити нормальним судом. І адвоката також важко було запросити?
Сьогодні за то не важко. І Кучма запросив адвоката, і Тимошенко запросила адвоката, і Ківалов не відмовився від "правозахисту". І що в результаті? Всі злочинці на волі. Не страшно красти в народу гроші - страшно не встигнути накрасти на хорошого адвоката...
 

yura6

Member
Re: Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

По-перше,у витримці пана Мангуста цього немає.
По-друге, до чого тут Тігіпко? Тігіпко - держслуюбовець, його родина - ні. Видати матеріальну допомогу за рахунок бюджету родині держслужбовці неможливо. Тому що це за допомога - невідомо, але якщо вони самі не держслужбовці - то вона уж точно не з державних грошей. А раз так - то яка вам різниця хто скільки заробив?
вы наверное тоже с регионов
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

А звідки ж іще? Кажуть, що я також і агент спецслужб... :mrgreen:
 

Andy

Well-Known Member
Фокс Малдер,
Пардон, запитаю трішечки інакше: "А Ви готові почути, що комусь із Ваших найрідніших людей дали ці самі 10 років без права листування?"
За совершенное преступление? Я только за!

Даремно я розпочав дискусію. Зараз містер Анді розкаже, що трійки засуджували включно негідників, зрадників, ворогів народу і японських (англійських, німецьких, французьких тощо) шпигунів.
Судили. И Сталина тройки судили, причем 7 раз. Только "тройки" канонизарованного царя Николая-2, и что? Они сильно ошибались в его революционной деятельности?

Кстати, я вижу вы сомневаетесь что на территории СССР работало много шпионов? А то что шпионы СССР работали в других странах вы сомневаетесь? Вот совсем недавно сразу 20 человек депортировали в Россию, а сколько их еще сидит в Гуантанамо? Или вы считаете Японцев (Англичан/немцев) настолько глупыми, что они готовясь к войне с СССР не засылали на его территорию своих шпионов? А в теме про землетрясение в Японии вы о Японцах почемуто намного лучшего мнения...
 
Да, слив радиактивной воды в Тихий океан явно указывает на уровень благородства и воспитания.
Вот тебе встречная гипотеза: сидя на званом ужине, отведав явств, решаешь помочь своему организму мезимом, да по ошибке пургенчиком угощаешься, гальюн занят. Вот и все вводные. Вот в эти моменты очень интересно будет выслушать от тебя развернутый доклад о благородстве и современности.

А неадекватная реакция на нужды жителей вновь образовавшейся "зоны" тоже кое о чем говорит.
Энтропия построения ваших логических связей быть может пояснит ?

Также о многом говорит сжигание флага других стран,
При каких обстоятельствах ?

и трриториальные претензии к трем странам.
Кому-то от них холодно или жарко ? Или может быть они мешают японцам торговать с Китаем или федерастией ?

Поведай, что Мухин думает по этому поводу.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

На днях специально поехал в психдиспансер, шоб его проинспектировать от лица нашего форума и лично т.Малдера. Поражён!
Діду, не бреши. Не знаю. як форум, а ось я так точно тебе не уповноважував туди з інспекцією. Так і скажи, що не поїхав, а повезли після того, як сусіди викликали карету "швидкої", і що причина не інспекція, а звичайне весняне загострення твого стану.
Самое большое впечатление оставляют прекрасный тротуар, прекрасная дорога, прекрасное освещение от объездной до входа в заведение - метров триста, понимаешь!
И всё это проложено прямо в поле при полном отсутствии людей вокруг.
Діду, додай "і майже за відсутності людей всередині". А вся справа в тім, що тебе поклали до специфічної палати, бо таких як ти зірок-піддослідних, які б були просто унікальною знахідкою для сучасної психіатрії ще треба пошукати. Тож доведеться тобі там на самоті побути, втім бачимо, що це тебе не дуже бентежить.
Какая забота о психбольных! Аж самому захотелось туды прилечь.
Так в чому ж затримка. "Старікам везде у нас почет", а такому старому, як ти, діду, не лише пошана але й дорога, як раз туди... І душевних тобі санітарів!
 
Зверху Знизу