Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине
2) Екскюз мі, а коли це для Вас рішення міжнародного трибуналу (в тому ж Нюрнберзі, наприклад) були за авторитет, що Ви так до них начебто щиро апелюєте?
Я знаю, що для Вас більш справедливими та неупередженими є сталінські "трійки", тому казати тут більше нічого, окрім того, що вже сказав до містера Анді.По-перше, враховуючи те, що чинить зараз той же "апеляційний суд" з політв'язнями - його рішення не те що довіри не викликають,
+1!Ну якщо вважати ваших колег-флешмобників що люблять яєчню політв'язнями - то звичайно такий апеляційний суд вам не до вподоби )))))))
Уявіть собі, що в мене таке враження давно вже склалося. Коли хтось на форумі засуджує, скажімо, нинішню владу, то один добродій одразу ж записується до неї в адвокати. Коли ж навпаки - владу вихваляють, він одразу ж починає розказувати про невиконані обіцянки, про політичні репресії, про анти "покращення життя вже сьогодні" тощо. Одним словом - вважає справою честі на "чорне" заперечити "біле" і навпаки, будь за що дотримуючись слоганів "Проти всіх" та "А баба Яга проти!"...а складається навіть враження, що "якщо суд каже що це чорне, значить ви можете бути впевнені, що воно насправді біле".
1) Європейська спільнота давно вже прирівняла злочини сталінізму до злочинів гітлеризму, коли Ви про це говорите.Маєте докази? Скликайте міжнародний трибунал і засуджуйте комуністичну ідеологію, СРСР як державу, визнавайте НКВС злочинною організацією. А чому ні? Чому ще не скликали, не засудили? Мабуть тому, що це вам не Нюрнберг і халтура тут не пройде...
2) Екскюз мі, а коли це для Вас рішення міжнародного трибуналу (в тому ж Нюрнберзі, наприклад) були за авторитет, що Ви так до них начебто щиро апелюєте?