Оце допомога! Тепер на все вистачить (*ть)"95 квартал" підтримав армію патріотичними тату. ФОТО
You must be registered for see linksYou must be registered for see links
Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий та його дружина Ксенія зробили патріотичні татуювання.
Про це повідомляєYou must be registered for see linksіз посиланням наYou must be registered for see links.
На лівій руці актора - рядок з пісні Скрябіна "Бандерштатівські коломийки" - "той, хто любить Україну, має бути з нами" А на правій - "був патріотом України до того, як це стало мейнстрімом".
Дружина Кошового також зробила два татуювання.
Джерело:You must be registered for see links
Новость дня,ебать-копать.Думаю,что армии,как минимум,похуй"95 квартал" підтримав армію патріотичними тату
пиZдит,как дышит"був патріотом України до того, як це стало мейнстрімом"
продолжает глумиться,хули.Скотина она и есть скотинаОце допомога! Тепер на все вистачить (*ть)
Эксклюзив в россми. Выстрелить сзади и ранить в грудь...О покушении на АбэYou must be registered for see linksутром 8 июля. Мужчина сзади выстрелил в политика, который проводил предвыборное уличное выступление и ранил его в грудь. Бывший премьер упал на землю, позже был госпитализирован с огнестрельным ранением шеи и груди. Позже действующий премьер Фумио Кисида сообщил, что Абэ жив, ноYou must be registered for see linksв тяжелом состоянии.
Щось мені здається, що їй дуже повезло, що їй дали каву а не в пику...У Грузії туристці з Росії видали каву у синьо-жовтому стаканчику з написом “Русский военный корабль, иди на…”
You must be registered for see images attach
Блогерка з Росії поскаржилася, що в Грузії їй видали каву в синьо-жовтому стаканчику. На картоні було надруковано “Русский военный корабль, иди нах*й” російською мовою без цензури.
Туристка зізналася, що відчула сум’яття, але згодом почала переконувати підписників, що подібні жести підтримки Україні – показуха. Відповідна Instagram-stories з’явилася на її сторінці, – пишеYou must be registered for see links
З її слів, антиросійський напис викликав відчуття сум’яття та невдоволення. Ймовірно, туристка з Росії не очікувала побачити засудження кривавої політики своєї країни в Грузії.
“Перше відчуття – сум’яття. Господи, ну що за дурня. Друга – бариста не обирала стаканчик спеціально для мене. Які роздрукували – такі і дала”, – написала росіянка.
Щоб виправдати засудження цивілізованим світом своєї країни, інфлюенсерка видала, що в Грузії росіян люблять, а Україну підтримують тільки на камеру.
“Не знаю, як це може допомогти, але дай Бог від існування таких стаканчиків комусь стане легше”, – продовжила вона
Днями актори студії “Квартал 95” виступили перед бійцями ЗСУ.
Під час концерту для українських бійців, керівник студії “Квартал 95” Євген Кошовий розповів анекдот, – пишеYou must be registered for see links.
І йшлося у ньому про радника голови Офісу президента Олексія Арестовича.