Оффтопики.

firefox

Well-Known Member
Заебал этот Шнур.Как уже говорил - ручной прикормленный орангутанг,коему дозволено показывать хуй и бросаться говном.Настоящая оппозиция давно уничтожена - где Немцов,Новодвордская и прочие??????????Такой же гандон,типа Высоцкого - так боролся с Системой,что Система взяла и купила ему Мерседес
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
Байдена оголосили переможцем виборів у США
СУБОТА, 7 ЛИСТОПАДА 2020, 18:44


You must be registered for see images

Провідні ЗМІ у США повідомили, що Джо Байден отримав більше 270 голоси виборників, що означає перемогу на президентських виборах.
 

Zavhoz

Active Member
Дедушка Байден победил таки) Надеюсь он будет не только пи**деть как Обама но и делать,благо Украину он знает.Верим в США ибо на Европу надеяться бесполезно.
 

d324co

Well-Known Member

Если 5G используется для заражения гомосексуализмом, то что говорить о 6G ???
Срочно в магазин, за фольгой, а то можно не успеть ....
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

11.11.20 11:03
Неповнолітній на Kawasaki влетів у Merсedes судді у Києві, - ДБР. ФОТОрепортаж
Слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Києві, розслідують обставини ДТП за участю судді та неповнолітнього громадянина.
Про це повідомляє із посиланням на ДБР.
Досудове розслідування розпочато за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України).
За попередньою інформацією, увечері 9 листопада біля в’їзду на територію однієї із автомобільних заправок по бульвару Дружби Народів сталося зіткнення автомобіля марки Mersedes-Benz GLE 450 під керуванням судді одного з районних судів міста Києва та мотоцикла марки Kawasaki Ninja ZX-6R під керуванням неповнолітнього, внаслідок чого останній зазнав тілесних ушкоджень.




У разі доведення вини винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді штрафу від 3000 до 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Київська міська прокуратура.
 
Зверху