N
NAZGUL
Guest
Ну-ну....А может они еще и Вашингтону че-то писали?октоген сказав(ла):Прежде чем основать Сумы , Харьков козаки писали челобитную
Алексею Михайловичу...
Ну-ну....А может они еще и Вашингтону че-то писали?октоген сказав(ла):Прежде чем основать Сумы , Харьков козаки писали челобитную
Алексею Михайловичу...
Почитай книгу "Богдан Хмельницкий",жалко автора не помню =(NAZGUL сказав(ла):Ну-ну....А может они еще и Вашингтону че-то писали?
Шановний, ви от приводите у аргументах художню літературу... Це вже від того ща загнали у кут??? Чи як розуміті??? От скажіть, Суми як фортеця за для чого тут возводилась???? За для того щоб відбиватись від Тарат чи Поляків???? А Харків??? Теж там були у 17 сторіччі Татари??? Чи Поляки???wizZard сказав(ла):Почитай книгу "Богдан Хмельницкий",жалко автора не помню =(
Это исторический факт,что козаки действительно писали челобитную российскому царю...
Шановный,в угол меня никто не загонял,а в своём посте я указал научно-художественную литературу.А спорить с вами насчёт строительства Сум считаю неуместным т.к и так сильно отклонились от темы,если вам очень интересно моё мнение по этому по поводу то я с радостью напишу вам его в ЛС.Зверюга сказав(ла):Шановний, ви от приводите у аргументах художню літературу... Це вже від того ща загнали у кут??? Чи як розуміті??? От скажіть, Суми як фортеця за для чого тут возводилась???? За для того щоб відбиватись від Тарат чи Поляків???? А Харків??? Теж там були у 17 сторіччі Татари??? Чи Поляки???
Виб кращє не "науково-художню" приводили у вигляді аргумента, а дійсно історичні книги котрі відображають дійсне історичне минуле, а не те яке бачить автор книги....wizZard сказав(ла):Шановный,в угол меня никто не загонял,а в своём посте я указал научно-художественную литературу.А спорить с вами насчёт строительства Сум считаю неуместным т.к и так сильно отклонились от темы,если вам очень интересно моё мнение по этому по поводу то я с радостью напишу вам его в ЛС.
Зверюга сказав(ла):Шановний, ви от приводите у аргументах художню літературу... Це вже від того ща загнали у кут??? Чи як розуміті??? От скажіть, Суми як фортеця за для чого тут возводилась???? За для того щоб відбиватись від Тарат чи Поляків???? А Харків??? Теж там були у 17 сторіччі Татари??? Чи Поляки???
Та що ви кажете, а те що місту Путівль більш ніж 1000 років то нічого?? Чи ви вважаєте що пілся розпаду Київської Русі у ціх краях не жила жодна людина??? А місто таке як Коното вам відоме??? Чи вам аби щось ляпнути??? Краще ви вчіть історію бо те що ви кажете повна мачня!октоген сказав(ла):татары были в окрестностях Харькова:You must be registered for see links
а вообще слобожанщина заселялась когда хмельницкому поляки начали давать по морде и очень сильно судя по тому какие массы народа сбежали из полтавской и киевской областей под крылышко царя Алексея Михайловича на территорию современных харьковской и сумской областей
более того крепость(и) о которых ты говоришь построены по указу царских воевод
так что учи историю...(но не по "незалежным" источникам)
Путивль приблизительно с 1500г в составе Московского княжества,до этого с 1356 по 1500 гг под литовцами и поляками ,инициатива перехода к Москве исходила от жителей города.Так что землица то русская...Зверюга сказав(ла):Та що ви кажете, а те що місту Путівль більш ніж 1000 років то нічого?? Чи ви вважаєте що пілся розпаду Київської Русі у ціх краях не жила жодна людина??? А місто таке як Коното вам відоме??? Чи вам аби щось ляпнути??? Краще ви вчіть історію бо те що ви кажете повна мачня!
Якщо вже бути точним, то землиця - руська, бо входила до складу Русі. А як відомо Руссю, називалась до 17 ст. центральна частина України.октоген сказав(ла):Путивль приблизительно с 1500г в составе Московского княжества,до этого с 1356 по 1500 гг под литовцами и поляками ,инициатива перехода к Москве исходила от жителей города.Так что землица то русская...
учи историю...