"Мови" та "языки".

  • Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: "Мови" та "языки".

Смех -смехом,а что делать?Люди тоже жить хотят,вот и едут.
Що ви локшину на вуха вішаєте.Щоб мати право здати дитину до першого класу в любому місті потрібномати прописку.Навіть якщо уявити,що з Західної України люди приїхалина заробітки,то прописка у них залишилась попередня,і здати дитину до школи буде дуже проблематично.
Ще раз наголошую,що кількість бажаючих навчатись в укаїнських класах в Криму зросла не в супереч,а завдяки усвідомленню значення українсько їмови в сучасних умовах.
 

makeban

Забанен
Я якраз взимку писав курсову на тему "Вплив німецької мови на розвиток української". Тож можу дооовго на цю тему дискутувати:) До речі, у сучасній українській мові налічується близько 1 000 німецькомовних лексем, повністю освоєних українською мовою. Сам думай, багато це чи мало у відношенні до загального словникового складу.
Ооо, мон шер, поведайте мне про Великий украинский язык? Вы только начали учиться, куда уж нам, сударь... Ах, какое название, - "ВЛИЯНИЕ немецкого на развитие украинского". Видно, как и большинство современных студентов учатся непосредственно в И-нете. Про общий уровень образования, думаю, стоит промолчать. Но Вы не тот студент, Вы очень умный и сообразительный, чтобы такое писать, поэтому Вам не составляет труда не различать в индо-европейской группе языков словянскую и германскую группы. Которые, кстати не пересекались естественным образом, а лишь навязывались.
 

PainKiller

Пастафарианец
Команда форуму
Супер Модератор
ви і російської мови не знаєте без помилок. куди вам до опанування української. хто зрозуміло розмірковує, той зрозуміло і безпомилково висловлюється.
Я можу сказати теж саме про вас. У вас теж досить багато помилок.
я вас розчарую, але повідомлю. старослав"янська мова це була письмова мова і вона вже багато віків мерва. українська має коріння зі старослав"янської, але так само із польської і мов інших країн, з якими ми маємо спільні кордони. варто згадати, частиною яких держав тільки не була теперішня західна Україна. саме громадяни західної частини більшою кількістю україноовні. не дивно, що українська має стільки однокореннєвих[1] слів з мовами західних сусідів. адже на нашу мову впливали інши мови.і це доволі довгий процес. є процес очищення мови і він зараз триває і триває постійно.[2] тому з"являються старі-нові слова. так склалось історично, подобається вам чи ні.
Пунктуаційних помилок - море. Навіть є граматичні=)
[1] - "Однокореневi".
[2] - Перед "і" (починаючи з 2)потрібна кома.
Більше читати, сприймати "Українську мову"(необхідне підкреслити), бажання немає.
 
Останнє редагування:

Trast

Забанен
Добавлю - эта поборница "мови" вероятно отродясь не слыхивала о заглавных буквах в начале предложений. Или это новая укрограмматика?
 

Zuzuka

прагну...
велика літера - це налаштування форуму. питання не до мене.

стосовно помилок: я постійно вдосконалюю свою знання. дякую за приклади.
 

PainKiller

Пастафарианец
Команда форуму
Супер Модератор
Может быть дело в том, что мы простые пользователи. Насколько я знаю админку вбулки - там есть настройки для каждой группы пользователей, причем они все индивидуальны. Может там вызывается MB_CONVERT_CASE, хз.
Могу посоветовать: не придираемся к ошибкам другим, если у нас самих есть ашыпки ошибки (здесь ошибка была допущена намеренно для усиления эффекта. Намеренное использование слов с ошибками все-же допустимо для иронии, стеба, и т.д; однако злоупотреблять им не стоит).
 
Останнє редагування:

Zuzuka

прагну...
PainKiller, саме ви почали чіплятись до саме моїх помилок саме в українській мові, стосовно помилок на тлі російської інших форумчан ви мовчите. Тхне об’єктивністю.
вашу пораду застосуйте до себе
 

Zuzuka

прагну...
модні донецькі пацани з міста не можуть 3 слова у речення скласти без мату, "как бы" і інших звуків, які нащастя не можна передати графічно. я думаю їм байдуже на якій мові бекать.
это вообще шедевр,оказывается,что украинцы не понимают русский язык.:razz:
саме так! і ті донецькі хлопчаки не хочуть знати ніякої мови. їм достатньо мови жесту, погляду, сильної руки, інколи ноги чи навіть криміналу.
 
Зверху