З
Зверюга.ua
Guest
Мені ось що цікаво. Чому твоя не політизована церква увесь час після виборів президента продовжує поливати брудом всіх хто не згоден с політикою кремля??? Закрема це все я бачу з каналу КТР. І там сидить не одни представник церкви МП. Чому твоя церква приліплює воїнам УПА те що вони бандюги, а з іншого боку розповідають про армію Власова, котра воювала на боці фашистів, і возносять його вчинки як патріотичні "союз по неволе, он бил настоящим патриотом росии" Це що не политика??? Чи ти теж будеш казати що це окремы представники, а не уся церква??? І ви ще не відповіли на дуже цікаве питання, котре вам задала Інгеборга! Я теж хочу полухати що ви на це відповісте....pilgrim сказав(ла):Ну, как вы считаете жить в обществе и быть в не политики этого общества возможно ли? Конечно, нет. Так вот, если говорить о Церкви как собрании людей, объединенных, пока не имеет значением чем. Эти же люди являются и членами общества. То, разумно ли говорить о каком либо разделении.
В то же время Церковь, чтобы объяснить необходимо затрагивать религиозные вопросы (здесь, в этой теме может расцениваться как флуд), это не только объединение людей. Так вот это второе с политикой ни каких взаимоотношений иметь не может.