Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине
Це законом про заборону перегляду результатів Другої Світової війни та "кримінальну відповідальність" за розповсюдження матеріалів, що суперечать "офіційній позиції"? Це так вони "пробачають Гітлеру"?1. Я вже повторював, що за останніми віяннями моди російське телебачення та інтернет прославляє сталіна, багато чого пробачає гітлеру (взяти хочаб версію щодо відсутності його вини за початок другої світової війни) так що ви з енді всього лише повторюєте сказане й написане всілякими мухіними, мироніними, тощо.
І знову перекручення. Не для "скорішого настання смерті", а для запобігання порушення роботи народного господарства і ліквідації впливу контрреволюційних елементів на населення.2. Свідчення прямих свідків (моїх родичів в тому числі) не є домислами. Я вам привів один з документів (яким селян прикріпляли до певного місця для скорішого настання смерті) - інші шукати не буду - якщо попадеться - наведу.
Знаєте, я вже сперечався з одним товаришем, щодо "свідчень дорогих людей". Про свідчення з розміщення "концтабору" на місці де ніколи нічого подібного за жодним документом, за жодною згадкою в жодному архіві ніколи не було. Він був лише у свідченнях "дорогих людей", які виходячи з особливостей віку можуть або пам'ятати не все, або пам'ятати не точно, або пам'ятати не те взагалі...Різниця в тому, що є свідчення дорогих мені людей, а не телевізійних та інтернетних клоунів.
Які такі "будівництва століття" відбувались в українському селі, що туди масово завезли 7 мільйонів чоловік? До того ж, якщо десь "прибуло", то десь мало б "убути", але за чисельністю населення в інших республіках СРСР - ніде не "убуло". Тоді виникає питанні: де ділись 7 мільйонів? Думаю навряд чи ми отримаємо обґрунтовану відповідь на це питання...Так, манна небесна у вигляді будівництв століття для одних, за рахунок пограбування та смерті інших.
А ви вважаєте, що жертви будуть об'єктивними стосовно злочинців?Тех, кто осуществлял грабёж и блокаду - вы ожидаете что преступники признаются в преступлениях.