Голодомор 1932-33 годов в Украине

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

1. Я вже повторював, що за останніми віяннями моди російське телебачення та інтернет прославляє сталіна, багато чого пробачає гітлеру (взяти хочаб версію щодо відсутності його вини за початок другої світової війни) так що ви з енді всього лише повторюєте сказане й написане всілякими мухіними, мироніними, тощо.
Це законом про заборону перегляду результатів Другої Світової війни та "кримінальну відповідальність" за розповсюдження матеріалів, що суперечать "офіційній позиції"? Це так вони "пробачають Гітлеру"?

2. Свідчення прямих свідків (моїх родичів в тому числі) не є домислами. Я вам привів один з документів (яким селян прикріпляли до певного місця для скорішого настання смерті) - інші шукати не буду - якщо попадеться - наведу.
І знову перекручення. Не для "скорішого настання смерті", а для запобігання порушення роботи народного господарства і ліквідації впливу контрреволюційних елементів на населення.

Різниця в тому, що є свідчення дорогих мені людей, а не телевізійних та інтернетних клоунів.
Знаєте, я вже сперечався з одним товаришем, щодо "свідчень дорогих людей". Про свідчення з розміщення "концтабору" на місці де ніколи нічого подібного за жодним документом, за жодною згадкою в жодному архіві ніколи не було. Він був лише у свідченнях "дорогих людей", які виходячи з особливостей віку можуть або пам'ятати не все, або пам'ятати не точно, або пам'ятати не те взагалі...

Так, манна небесна у вигляді будівництв століття для одних, за рахунок пограбування та смерті інших.
Які такі "будівництва століття" відбувались в українському селі, що туди масово завезли 7 мільйонів чоловік? До того ж, якщо десь "прибуло", то десь мало б "убути", але за чисельністю населення в інших республіках СРСР - ніде не "убуло". Тоді виникає питанні: де ділись 7 мільйонів? Думаю навряд чи ми отримаємо обґрунтовану відповідь на це питання...

Тех, кто осуществлял грабёж и блокаду - вы ожидаете что преступники признаются в преступлениях.
А ви вважаєте, що жертви будуть об'єктивними стосовно злочинців?

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Це законом про заборону перегляду результатів Другої Світової війни та "кримінальну відповідальність" за розповсюдження матеріалів, що суперечать "офіційній позиції"? Це так вони "пробачають Гітлеру"?

І знову перекручення. Не для "скорішого настання смерті", а для запобігання порушення роботи народного господарства і ліквідації впливу контрреволюційних елементів на населення.

Знаєте, я вже сперечався з одним товаришем, щодо "свідчень дорогих людей". Про свідчення з розміщення "концтабору" на місці де ніколи нічого подібного за жодним документом, за жодною згадкою в жодному архіві ніколи не було. Він був лише у свідченнях "дорогих людей", які виходячи з особливостей віку можуть або пам'ятати не все, або пам'ятати не точно, або пам'ятати не те взагалі...

Які такі "будівництва століття" відбувались в українському селі, що туди масово завезли 7 мільйонів чоловік? До того ж, якщо десь "прибуло", то десь мало б "убути", але за чисельністю населення в інших республіках СРСР - ніде не "убуло". Тоді виникає питанні: де ділись 7 мільйонів? Думаю навряд чи ми отримаємо обґрунтовану відповідь на це питання...

А ви вважаєте, що жертви будуть об'єктивними стосовно злочинців?
1. Тож офіційна позиція МО РФ і була - " у відповідь на законні вимоги Німеччини щодо частин території Польщі - несвідома Польща не віддала частину своєї території - чим спровокувала чесну і ні в чому не винну Німеччину.

2.
То ви вже своє додумали - а на той час був голод, що викликав мільйонні жерви в одних регіонах та відсутність голоду у інших - таким чином людей, за вказівкою сталіна винищували.

3.
То вже ваші з вашим товаришем справи.

4. Не в селі - а в УРСР. Тим більше, як рахувала статистика та хто затверджував статистичні дані - невідомо.

5. Жертви завжди об'єктивні.

Stein

Well-Known Member

2.
То ви вже своє додумали - а на той час був голод, що викликав мільйонні жерви в одних регіонах та відсутність голоду у інших - таким чином людей, за вказівкою сталіна винищували.
Сталін - шаман? Він впливав на погоду? Це перше. А друге: де вказівка? Покажіть мені документ-"вказівку Сталіна" за якою винищували людей.

4. Не в селі - а в УРСР. Тим більше, як рахувала статистика та хто затверджував статистичні дані - невідомо.
Якщо в селі "вимерло" 7 мільйонів чоловік, а нові 7 мільйонів заселилися на "будівництва" не в село, то хто тоді в селі працював? Для країни з 30-мільйонним населенням мінус 7 мільйонів селян - це повна зупинка сільського господарства. Але чомусь і посівна 1933го, і збір врожаю - пройшли без особливих труднощів. Містика?

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Сталін - шаман? Він впливав на погоду? Це перше. А друге: де вказівка? Покажіть мені документ-"вказівку Сталіна" за якою винищували людей.

Якщо в селі "вимерло" 7 мільйонів чоловік, а нові 7 мільйонів заселилися на "будівництва" не в село, то хто тоді в селі працював? Для країни з 30-мільйонним населенням мінус 7 мільйонів селян - це повна зупинка сільського господарства. Але чомусь і посівна 1933го, і збір врожаю - пройшли без особливих труднощів. Містика?
1. Вказівка - в директиві щодо блокади та повернення в голодні села людей, тікаючих від голодної смерті - прикріплення людей до певної території - кріпацтво.

2. Яка країна з 30 мільйонним населенням? Ви вважаєте, що масова смертність від голоду - не зупинка сільського господарства?

Stein

Well-Known Member

1. Вказівка - в директиві щодо блокади та повернення в голодні села людей, тікаючих від голодної смерті - прикріплення людей до певної території - кріпацтво.
То Сталін дав вказівку розпочати голод, чи не дав людям втекти від голоду, що розпочав хтось інший?

Яка країна з 30 мільйонним населенням?
УРСР в кордонах та станом на 1932 рік.

Ви вважаєте, що масова смертність від голоду - не зупинка сільського господарства?
Я не бачу за документами зупинки сільського господарства в 1933 році. Тоді виникає питання: а чи був голод (принаймні в тих масштабах, в яких його малюють)?

Погода вилучала продовольство у селян та прикріплювала осіб до території?
Погода (чи може погана робота селян) вплинула на врожаї. А норма збору продовольства, здається, була для всіх однакова. Тому той, хто краще працював, чи краще бив в бубєн, аби покликати до себе дощову хмару - той і їв взимку краще. Виходить так.

Andy

Well-Known Member
Роман,
Очень смешно. Ваши предки с улыбкой, небось, смотрели с оружием в руках на умирающих детей. Действительно, что боятся нужно людей, хотя какие они после этого люди.
Я не из семьи военных, а из рабочих. Очередной голод пережили, было тяжело...

Stein,
Я не бачу за документами зупинки сільського господарства в 1933 році. Тоді виникає питання: а чи був голод (принаймні в тих масштабах, в яких його малюють)?

Погода (чи може погана робота селян) вплинула на врожаї. А норма збору продовольства, здається, була для всіх однакова. Тому той, хто краще працював, чи краще бив в бубєн, аби покликати до себе дощову хмару - той і їв взимку краще. Виходить так.
Посадили мало, рабочий скот съели (чтобы якобы в колхоз бесплатно не забрали). Слухи об безвозмездном изъятии распространили "Троцкисты".

Поэтому в центральных областях России голода и небыло, так как там пашут на лошадях, а лошадей православные не едят.

Останнє редагування модератором:

Stein

Well-Known Member

"Во имя Истины, мы обязаны реагировать. Первую попытку в этом направлении предпринял Ющенко. За «голодомор» скажем ему большое человеческое спасибо. Задумка была обреченная, умным понятно, что «геноцид» может быть только один – «шести миллионов евреев», но он хоть попытался клин вышибить клином – и все по голове."

Зверху