Т/О 2011 кто,где,как проходил?

begimot

Member
подскажите если кто знает.
нужно ли платить дорожный сбор при прохождении то 2011 или его уже перенесли в стоимость бензина?
 

ALPiK

Member
Re: т/о 2011 подскажите

берут дорожный сбор(((
 

sergant

Member
Re: т/о 2011 подскажите

Транспортний збір відміняється...
05.01.2011

АКТУАЛЬНО

В Україні нарешті скасовано транспортний збір. Це сталося з урахуванням положень нового Податкового кодексу. Відтак для власників транспортних засобів цей регулярний податковий платіж залишається в минулому.

Транспортний збір стягуватиметься лише під час першої реєстрації транспортного засобу з його власника, тоді як до 2011 року, крім такого податку, сплачувався ще податок при перереєстрації транспортного засобу, а також перед проведенням техогляду щорічно або раз у два роки (юридичними особами - щокварталу).

При цьому Податковий кодекс зберігає диференціацію суми збору залежно від потужності двигуна авто, а також терміну його експлуатації.

Якщо до 2011 року для кожного періоду користування автомобілем було встановлено конкретну ставку, відтепер вона визначається шляхом множення базової ставки (новий автомобіль) на коефіцієнт 2 - для старих автомобілів до 8 років, і коефіцієнт 40 - для авто, старших восьми років.

Загалом базові ставки збору незначно підвищено лише для машин з обсягом двигуна 1001 - 1800 кубів, однак при реєстрації в Україні старого до 8 років автомобіля будь-якої потужності доведеться сплатити приблизно в 1,5-2 рази більше, ніж до 2011.

Водночас, запевняють "Українські новини", реєстрація автомобілів, старших за 8 років з обсягом двигуна 1001 -2500 кубів, коштуватиме стільки ж або дешевше.
«Урядовий кур’єр»
 

ALPiK

Member
Re: т/о 2011 подскажите

мдауш мудаки... вот проходил же прям перед нг ТО, уточнял мож не нато платить за 2011, сказали обязательно нато... терь как деньги вернуть? у государства не отберешь...
 

begimot

Member
Re: т/о 2011 подскажите

спасибо! но все равно не понятно : в гаи реально говорят что ничего не знают мол давай плати а закон говорит что не надо . что им в морду плюнуть?))
 
Re: т/о 2011 подскажите

Не знаю надо или не надо платить, но сбор с меня собрали.
 

jeka87

New Member
добрый день мне нужна помощь с прохождением ТО у меня машина находиться на сумской регистрации но я проживаю в другом городе машина щас находиться в ремонте такшто пригнать ее не смогу есть у когото знакомые которые помогли зделать ТО заранее спасибо
 

dimon85

Member
Дорожный сбор требуют чек за 2010 год, за 2011 платить не нужно. Самому надо пройти, но нет талонов 13-го(обещают через 2 недели появятся). На лебединской делают ТО и выдают справку, что талон не выдавался и с ней можно будет ездить.
 
Зверху