При владі

Як ви оцінюете діяльність влади в 2010 р.

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
  • Опитування закрито .

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

правильно , тут и происходит обман . Люди голосовали за одних , а они переходят до других и отображают волю другой партии .
Люди голосували за списки партій в яких були конкретні особистості. І насправді важко встановити, за що саме голосували люди: за особистостей у списку, чи за емблему над ним. Це по суті.
А щодо реалій - то якщо законом не заборонено перехід до іншої фракції, тоді який "смертний гріх" вчиняє такий депутат? Ну не подобаються вам такі - то проголосуйте наступної каденції за других. Оберіть до влади тих, хто прийме відповідний закон і заборонить переходи. У вас же вся повнота влади на виборах. А то у БЮТу половина фракції у Верховній раді порозбігалася перебіжчиками, а на місцевих виборах за них знову народ голосує. А потім іде на форуми і плаче про "перебіжчиків"...

А теперь включите Телеканал Рада или посетите пленарное заседание ВР , и посмотрите как голосуют депутаты ! Когда один голосует за пятерых (выложить вам фото или спорить не будете ?)
Так, якщо можна, хотілося б фото про те, як один з п'ятьох голосує. Просто цікаво як у нього руки всюди дістають. :)
А якщо серйозно - то ми ж з вами живемо в країні, де існує суд, і якщо ви вважаєте незаконною поведінку депутатів, то ви можете зібрати докази і подати на них до суду. Вам же ніхто не забороняє цього зробити. Ви вважаєте що Верховна Рада не представляє інтереси народу України і на підставі цього вважаєте Україну недемократичною державою? Ну то у вас є право звертатися до міжнародних, європейських інстанцій і якщо [STRIKE]в Україні знайдуть надлишки нафти[/STRIKE] ваші докази виявляться суттєвими для цих інстанцій - то вони в праві проголосити свою позицію щодо даної ситуації. Проблема з голосуванням українських депутатів відома давно, але Європарламент у своїй резолюції все ж визнає Україну як демократичну державу. Не чути резолюцій осуду і від ООН. Тоді на основі чого робиться висновок в недемократичності нашої держави? На основі спостережень шановного lion.ts?

P.S. В даному випадку я розмірковую з точки зору закону та міжнародного права. Мого особистого ставлення до демократії та пануючого нині режиму дана дискусія жодним чином не виражає.

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: При владі

Люди голосували за списки партій в яких були конкретні особистості. І насправді важко встановити, за що саме голосували люди: за особистостей у списку, чи за емблему над ним. Це по суті.
Что ты рассказываешь , если провести опрос - то 90 % ответят что голосовали за программу партии или его лидера , а не за каких-то депутатов перебежчиков .

90 % из всех проголосовавшых , не назовёт тебе и трети фамилий депутатов партии за которую он проголосовал .

Так что "насчёт важко встановити" просто смешно читать , я не понимаю логику большинства твоих мыслей ...

А щодо реалій - то якщо законом не заборонено перехід до іншої фракції, тоді який "смертний гріх" вчиняє такий депутат? Ну не подобаються вам такі - то проголосуйте наступної каденції за других. Оберіть до влади тих, хто прийме відповідний закон і заборонить переходи. У вас же вся повнота влади на виборах. А то у БЮТу половина фракції у Верховній раді порозбігалася перебіжчиками, а на місцевих виборах за них знову народ голосує. А потім іде на форуми і плаче про "перебіжчиків"...
Так тут и есть подмена понятий . Реалия такова : хоть и с точки зрения закона это не будет предательством , с точки зрения морали и простых людей - они будут считать это предательством .

Ждать чего ? Новой каденции , что-б опять все поберебегали ? Нужен закон : запрещающий предавать партию и фракцию за которую люди голосовали (тогда будет справедливо) Но этот закон вряд-ли такое большинство примет ...

Life-ua

+ плюс - минус
Так, якщо можна, хотілося б фото про те, як один з п'ятьох голосує. Просто цікаво як у нього руки всюди дістають. :)
Я вам выложу , только завтра , скоро выхожу по делам . На фотках видно как один депутат давить в двух местах одновременно . И как бегают по зале . Хотя по Конституции прямым текстом написанно что депутат имеет право голосовать только за себя .

Собственно это все знают (и в мире также про эту ситуацию у нас) , обсуждают по разным ток Шоу (наподобие Шустера) Сделайте запрос в Гугле , сами фото видео материалов море увидите .

Ещё можна вопрос Стейн ? :

Если допустим теоретически, ты видишь что закон принят , но большинство голосовали не своими картками (что прямо запрещает Конституция) , тоесть фактически "особисто" большинства не было , ты :

1) С точки зрения закона , будешь считать закон легитимным или нет ?
2) Сам от себя его будешь считать легитимным или нет ?

А якщо серйозно - то ми ж з вами живемо в країні, де існує суд, і якщо ви вважаєте незаконною поведінку депутатів, то ви можете зібрати докази і подати на них до суду.
Какой суд Стейн ? Тебе на пальцах обьяснить кто назначает судей и их снимает ? Тебе обьяснить кто вобще пишет законы и вносит изменения в законы ? (о том-же судоустрие , Конституции и т. д.) Просто смешно честное слово

Какие доказы ? Включи телеканал , любое ток шоу , загугли в интернете - и наслаждайся шоу :)

Stein

Well-Known Member

На фотках видно как один депутат давить в двух местах одновременно .
Ви обіцяли фото де один давить п'ять. :)

Собственно это все знают (и в мире также про эту ситуацию у нас) , обсуждают по разным ток Шоу (наподобие Шустера)
Я щось пропустив, чи у нас вже не ООН і не світове співтовариство, а товаріщ Шустер встановлює "демократичність" чи "недемократичність" режиму в країні?

1) С точки зрения закона , будешь считать закон легитимным или нет ?
З точки зору закону - він буде легітимним доти, доки не буде доведено зворотнє. Чи я помиляюсь.

2) Сам от себя его будешь считать легитимным или нет ?
Ми говоримо про юридичну точку зору, а не мою власну позицію. Моя власна позиція щодо всіх цих дєятєлєй демократії має калібр 7.62мм.

Какой суд Стейн ? Тебе на пальцах обьяснить кто назначает судей и их снимает ? Тебе обьяснить кто вобще пишет законы и вносит изменения в законы ? (о том-же судоустрие , Конституции и т. д.)
А навіщо це мені? Ви світовій спільноті, ООН, Європарламенту, державному секретарю США (хто там у нас іще визначає ступінь демократичності уряду країни [STRIKE]третього світу[/STRIKE]). Їм, всім тим, хто приймає подібні резолюції і радо вітає у себе подібних "лідерів". Їм і пояснюйте, доводьте, аргументуйте. Домагайтесь прийняття резолюцій щодо злочинності, ворожості до народу та недемократичності режиму.
Але поки що таких резолюцій немає. А є резолюції, що підтверджують демократичність режиму в Україні. І це резолюції дуже високих та впливових організацій. У вас є юридична вага щоб їм протистояти? Немає? Ваша особиста думка здатна нівелювати резолюцію Європарламенту на світовій арені? Ні? Ну то про що ми тоді сперечаємось?

lion.ts

[deleted]

Ви обіцяли фото де один давить п'ять. :)
You must be registered for see images

Вот Вам эти легендарные "пианисты". Как видим, одновременно, как минимум 2 депутата тыкают чужие кнопки: один тянется через целый ряд, а значит свой ряд он натыкать уже успел; а второй - через одно кресло, что ясно дает понять, что соседние места он уже "обслужил"... Про стоящего - промолчу: ясно почему он стОит - наверняка оббежал весь ряд уже, но не пойман, тыкая 2 кнопки одновременно - не вор:)

Какие доказы ? Включи телеканал , любое ток шоу , загугли в интернете - и наслаждайся шоу :)
Не обращай внимания)) Для Штейна существует два вида аргументов: МОИ и НЕПРАВИЛЬНЫЕ:))

hotabych

Member

Я щось пропустив, чи у нас вже не ООН і не світове співтовариство, а товаріщ Шустер встановлює "демократичність" чи "недемократичність" режиму в країні?
Если бы в ООН были только демократические страны, там было бы гораздо просторнее)))

А є резолюції, що підтверджують демократичність режиму в Україні. І це резолюції дуже високих та впливових організацій.
Не нужно выдавать желаемое за действительное. Резолюции, где говорилось про обеспокоенность ситуацией с демократией в Украине были, а вот ни одной резолюции про успехи в развитии демократии (хотя может госДума что-то такое и принимала) действующий режим не удостоился.

Stein

Well-Known Member

Вот Вам эти легендарные "пианисты".
Ще раз: мені обіцяли фото де один давить п'ять кнопок. На вашому фото один давить дві. :)

один тянется через целый ряд, а значит свой ряд он натыкать уже успел;
Якщо мені не зраджує пам'ять, в системі "Рада" для того щоб проголосувати - в момент відліку кнопка має бути затиснутою, тому він і тримає кнопки натиснутими. Але рук то тільки дві, тому про голосування одним за п'ятьох - це явне перебільшення. І про "оббігання ряду" - теж.

Если бы в ООН были только демократические страны, там было бы гораздо просторнее)))
Але принаймні саме рішеннями ООН в тому числі керуються при визнанні "демократичності" чи "недемократичності" режимів.

Не нужно выдавать желаемое за действительное. Резолюции, где говорилось про обеспокоенность ситуацией с демократией в Украине были, а вот ни одной резолюции про успехи в развитии демократии (хотя может госДума что-то такое и принимала) действующий режим не удостоился.
Ну як же не було:

Ось тут все детально написано з посиланнями на оригінал самої резолюції.

Life-ua

+ плюс - минус

При чём тут демократичность ? Просто вы спросили про кнопкодавов (про то что соберите доказательства) , я вам ответил : посмотрите канал Рада , статти в инете , или же то же шоу Шустера (там эта тема обсуждалась)

Между прочим не одна делегация разных парламентов воочию наблюдала из лоджии гостей , об этих фактах (все в недоумении) Так что в Европе в курсе об этом

З точки зору закону - він буде легітимним доти, доки не буде доведено зворотнє. Чи я помиляюсь.
Только не смотря на то что всем (даже школьникам) понятно что к чему . Всем так-же очевидно что в суд бесполезно обращатся против Рады . Или я помиляюсь ? Так это нормальная ситуация в стране ??

Ми говоримо про юридичну точку зору, а не мою власну позицію. Моя власна позиція щодо всіх цих дєятєлєй демократії має калібр 7.62мм.
Я говорил в том числе и про ваше личное мнение . Как вы считаете : легитимным-ли будет принятие закона , если за него "особисто" (как того требует Конституция) проголосовало меньшинство ?

Але поки що таких резолюцій немає. А є резолюції, що підтверджують демократичність режиму в Україні. І це резолюції дуже високих та впливових організацій. У вас є юридична вага щоб їм протистояти? Немає? Ваша особиста думка здатна нівелювати резолюцію Європарламенту на світовій арені? Ні? Ну то про що ми тоді сперечаємось?
Мне резолюция Европарламента ни чего не говорит . И вы кстате разберитесь с термином "резолюция" и её юридической силе . И это вы про какую резолюцию речь ведёте вобще , принятую когда ? п.с. Я не считаю Украину недемократичной страной в целом , но в то же время есть море недемократичных вещей - про которые все говорят

Stein

Well-Known Member

Между прочим не одна делегация разных парламентов воочию наблюдала из лоджии гостей , об этих фактах (все в недоумении) Так что в Европе в курсе об этом
Всем так-же очевидно что в суд бесполезно обращатся против Рады . Или я помиляюсь ?
Я говорил в том числе и про ваше личное мнение . Как вы считаете : легитимным-ли будет принятие закона , если за него "особисто" (как того требует Конституция) проголосовало меньшинство ?
Моя особиста думка: я не вважаю легітимними не лише закони видані нинішнім режимом - я вважаю нелегітимним сам режим, владу і державне утворення "Україна" як таке антинародне. Відповідно я не вважаю легітимними жодні договори, зобов'язання та рішення даного держаного утворення, а тому числі і продаж національних підприємств, відмову від ядерної зброї, кредитні зобов'язання перед МВФ, передачу територій Румунії, Росії і т.п. Це тимчасовий антинародний окупаційний режим, що захопив владу в 1991 році. І не має значення яке обличчя зараз висить на портретах з написом "Президент" - суті режиму це не змінює.
Але повернемося до закону. Юридично закон є легітимним доти, доки не доведено зворотнє. Тобто доки ви судом (а не ток-шоу) не доведете, що закон було прийнято з порушеннями - він є, і буде легітимним.

И это вы про какую резолюцию речь ведёте вобще , принятую когда ?

п.с. Я не считаю Украину недемократичной страной в целом , но в то же время есть море недемократичных вещей - про которые все говорят
Тобто ви таки вважаєте Україну загалом демократичною?

Але повернемося до закону. Юридично закон є легітимним доти, доки не доведено зворотнє. Тобто доки ви судом (а не ток-шоу) не доведете, що закон було прийнято з порушеннями - він є, і буде легітимним.
Не путайте святое с праведным. Соответствие закону говорит о легальности, а легитимность всегда завязана на доверии народа. Поэтому закон как и любая другая власть, практически всегда является законной, а вот с легитимностью могут обстоять оооочень даже серьезные проблемы.

Зверху