При владі

Як ви оцінюете діяльність влади в 2010 р.


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
  • Опитування закрито .

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: При владі

Ваша постановка вопроса просто неадекватная .Есть много земель,которые принадлежали сначала Беларусии затем Украине,потом России ,и наоборот. Та же история и с Румынией и Польшей. Взять Крым,например. Главное,это на каком языке говорили на этой земле исторически,и на каком говорят сейчас .А все остальное это от лукавого,как говорят в народе.
Треба ставити питання не те кому належали території, а який народ на ній проживав.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

Главное,это на каком языке говорили на этой земле исторически,и на каком говорят сейчас .А все остальное это от лукавого,как говорят в народе.
На бусурманській історично на цій землі розмовляли. То може тепер віддати Крим татарам?

Треба ставити питання не те кому належали території, а який народ на ній проживав.
Народ можна виселити, то не показник. Чиї землі - того і правда.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

З записок Луценко про перебування в слідчому ізоляторі:
Весь час до цього, довгі 38 діб, прокуратура мною практично не цікавилася, ні кримінальних справ, ні книг мені читати не давали. Тож я був приречений на перегляд телебачення (репертуар, щоправда, обмежений, немає 5 каналу, ТВі, 24 каналу).
І де ж це, в наших СІЗО політв'язням ставляють телевізори? Мабуть лише "особливо нещасним".
Цікаво, наступні 38 діб цей "замордований в'язень режиму" буде коротати в гріль-барі (з "обмеженим репертуаром" напоїв) чи "спа-салоні" з "обмеженим репертуаром" масажисток...?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

Український народ (більш правильне визначення) має як раз одну культуру і одну мову. Татар, євреїв, циган і т.п. вважати "українським" народом вкрай нелогічно. Як і вважати тимчасово одурманену та маніпульовану російськомовну частину населення прикладом "різномовності та різнокультурності" українського народу.
 

mangust

патріот
Відповідь: При владі

Симоненко подасть на Грача до суду за інтерв'ю Обкому


Лідер Компартії Петро СИМОНЕНКО заявляє, що збирається подавати до суду на виключеного з КПУ екс-лідера кримської організації Леоніда ГРАЧА.

Про це повідомляє газета «Сегодня» (№30 від 9.02.2011 р.).

«Ми виключили його з партії... Ми вже давно зробили правильні висновки. Падіння, яке він сам собі влаштував, є прямим тому підтвердженням. Подаватиму на нього до суду - подивимося», - зокрема сказав П.СИМОНЕНКО, коментуючи інтерв`ю Л.ГРАЧА «Обкому».

У свою чергу, відзначає газета, Л.ГРАЧ говорить, що до суду йти не боїться і піде туди з матеріалами «про операції, коли голосування фракції КПУ в парламенті продавалося, причому з депутатами фракції керівництво цими грошима не ділилося»: «СИМОНЕНКО з відкотів за участь, зокрема в коаліції, більшості й в президентській кампанії - величезні доходи має. А люди у фракції - це, знаєте, раби. Такі йому потрібні...».

Як повідомляв УНІАН, народний депутат, колишній член фракції КПУ Л.ГРАЧ стверджує, що має в своєму розпорядженні записи, які підтверджують, що лідер КПУ П.СИМОНЕНКО одержує «відкоти» за певні політичні процеси. Про це він заявив в інтерв`ю «Обкому».
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

З сучасним окупаційним режимом - так, не має.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

"Російськомовність" - це доволі аморфне маніпуляційне поняття. Я сам розмовляю російською, але ніколи не підтримаю введення другої державної, проросійську політику і т.п.
 

Sim$Dim

бесконечная жесть
По сути вопроса. Я считаю, что власть у нас хороша, но наше суспильство постоянно стремится к лучшему, поэтому как только на улице потеплеет, а дворники уберут какашки, то майданно-палаточным способом наше государство перейдет на новый уровень развития.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: При владі

Моя культура - українська, мої традиції - українські. І їх я поважаю. І мова моя - не та, якою я розмовляю в даний момент, а та, якою розмовляв мій народ споконвіку.
І те, що я розмовляю в побуті російською - не означає що мені треба зібрати монатки і їхати до Росії, або вимагати тут влаштувати Росію. Всі мої предки - українці, і те, що через насильницьку русифікацію моя родина наразі розмовляє російською - абсолютно нічого не означає.
Коли євреї отримали власну державу, всі вони розмовляли ідішем, або німецькою. Але державною мовою вирішено було призначити не штучний ідіш, а споконвічний іврит. І всі вони змушені були його вивчити і ні в кого не виникало питання, що треба зробити другою державною німецьку та впровадити всюди німецьку культуру "як свою".
 
Зверху