Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Юлія Тимошенко

Уряд Тимошенко ставиться до безробітних громадян як до рабів


Уряд дозволив позбавляти статусу безробітних громадян, які двічі відмовляються від участі в громадських роботах, пише газета КоммерсантЪ-Украина.

Кабінет міністрів оприлюднив постанову # 275 від 25 березня, якою вносяться зміни до Положення про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт. Тепер термін громадських робіт не повинен перевищувати 180 календарних днів (раніше - 180 днів), а види громадських робіт визначаються "виходячи з потреб територіальної громади, регіону і мають сприяти їх соціальному розвитку".

Видання пояснює, що для Державної служби зайнятості (ДСЗ) визначені підстави, котрі дозволяють позбавляти статусу безробітних громадян, які беруть участь у громадських роботах за напрямком ДСЗ для їхньої тимчасової зайнятості до вирішення питання про влаштування на зручну роботу.

"Громадяни, які відмовилися від участі в оплачуваних громадських роботах, безперервна тривалість яких перевищує один місяць і які є другою пропозицією підходящої роботи для таких осіб, знімаються з обліку як безробітні", - говориться у документі.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Газовая проблема

А платим-платим в бюджет налоги, а пенсий всё не хватает, и не хватает...
А кто виноват что во всём мире кризис ? Пенсии выплачиваются вовремя между прочим . Я согласен что их не хватает , но так было всегда - нужно ещё много лет всем работать что-б были как в Европе ...
 

Ferromon

New Member
А вот брюлики в ушках Юли, и каждую неделю разные - это как понимать, при тех цифрах которые она пишет в декларации о доходах?
 

Dobrofey

Active Member
Re: Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

дешева цяцянка коштує середньомісячну зарплату українця.
а часы у вашего кумира Тягнибока тоже не "Монтана" небось, на десяток тех же зарплат потянут )))
так что не надо в одну только сторону кивать, Янукович вон вообще в страусиных туфлях разгуливает, на пару порядков дороже этих "цяцянок", и ниче, ему даже не икнулось ))
 
Статус
Закрита.
Зверху