Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Три цитати з Юлії Володимирівни

...про вибори Президента в парламенті:

— Вони вирішили зробити конституційну реформу практично в два етапи. Перший етап — це залишити Президента обирати суспільством на 2004 рік, але практично без повноважень — таку собі «пустишку»... Всі права по здійсненню виконавчої влади передаються Прем’єр–міністру, який обирається саме цим складом парламенту, де в нас триста людей, які належать до кланів: або кланами утримуються, або кланами контролюються. Це є катастрофа. А на другому етапі, 2006 року, взагалі анулюється посада Президента, яка обирається загальнонаціонально, і передається цій «тусовці» парламентській право обирати вже й Президента країни. Практично народ відсторонюється від будь–якого впливу на події, які будуть відбуватися в політиці. Це страшна річ.

(З інтерв’ю «Радіо Свобода», 27 грудня 2003 року)

...про політреформу Медведчука:

— Конституційна реформа, яка є конституційним заколотом, буде відмінена. У результаті цієї ганьби, що має сьогодні назву «конституційна реформа» — на голови людей, які сьогодні виконують програму Медведчука, впаде народна ганьба. З якою їм буде далі складно рухатися в політичній перспективі. Щодо Медведчука: як ми не розкладали політичний пасьянс, його просто немає в жодних розкладах. Він, як Волочкова з Великого театру Москви: надто важкий партнер, ніхто не хоче з ним танцювати партію. Він просто мусить із цим змиритися і не баламутити всю країну і парламент.

(З інтерв’ю «Українській правді», 29 березня 2004 року)

...про коаліцію з Партією регіонів:

— Наш Блок може об’єднатися з «Регіонами» тільки за умов, якщо НЛО забере мене на тарілку, проведе наді мною незаконні дослідження та позбавить мене пам’яті та розуму. Інших обставин для такого об’єднання не існує.

(З інтернет–чату на «Українській правді», лютий 2006 року)

Видно что антиБЮТовская пропаганда в разгаре , осталось посмотреть поверит ли народ в эти проовокации (а народ у нас часто верит тому что на уши вешают)
Теж антиБЮТівська пропаганда?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

...
...про коаліцію з Партією регіонів:

— Наш Блок може об’єднатися з «Регіонами» тільки за умов, якщо НЛО забере мене на тарілку, проведе наді мною незаконні дослідження та позбавить мене пам’яті та розуму. Інших обставин для такого об’єднання не існує.

(З інтернет–чату на «Українській правді», лютий 2006 року)
Звідси можна буде зробити припущення, що досліди над лідеркою БЮТу проводилися, але цілком на законних підставах, тобто в передбачуваному Конституцією порядку :lol:. Так що все залишається в силі, свого слова вона не порушила. :)

А якщо серйозно, то пригадав інше її інтерв'ю, в якому вона говорила, що виступатиме за те, щоби питання устрою держави (форми правління) повинен вибрати народ на референдумі. Можна списати на "короткую девичью память".

Dobrofey

Active Member
Ротару вслед за Русланой решила поддержать на выборах Тимошенко

Певица София Ротару на предстоящих президентских выборах будет участвовать в турах в поддержку Юлии Тимошенко. Об этом сообщает "Новый регион" со ссылкой на журнал "Власть денег".
На минувших президентских выборах артистка поддерживала Виктора Януковича.

Примечательно, что сама Ротару имеет неудачный опыт участия в политике: в 1998 году ее имя было в списке партии "Союз", а в 2006-м – "Блока Литвина", однако оба проекта не смогли преодолеть проходной барьер.

О готовности участвовать в турах за Тимошенко ранее объявила Руслана Лыжичко, на прошлых выборах выступавшая в поддержку Виктора Ющенко.

gimnast1981

мыслитель
юлия владимировна ето живое воплощение геноцида против украинского народа !!!!!

Dobrofey

Active Member
Премьер: Обвал гривни вызван спекуляциями банков

Обвал гривни в конце июля вызван спекуляциями конкретных банков, заявила премьер-министр Украины Юлия Тимошенко.

"На рынке валюты сегодня проводится абсолютно четко спланированная операция, причем жестоко спланированная по отношению к Украине: через спекулятивные сделки - разрушение гривни. На этом сегодня зарабатываются огромные деньги", - сказала она на пресс-конференции в среду.

По словам премьера, Государственной налоговой администрации поручено проверить кредитно-финансовые учреждения, осуществлявшие такие операции.

"Я дала поручение налоговой администрации с завтрашнего дня существеннейшим образом проверить деятельность банков, которые сегодня таким образом спланированно разрушают национальную валюту, чтобы заработать сверхприбыль", - отметила глава правительства.

По мнению Ю.Тимошенко, на валютном рынке действует хорошо организованная преступная группировка: налоговая должна выяснить, кому принадлежат банки-спекулянты и кто их "крышует".

В то же время премьер отметила, что правительство ограничено в возможности влияния на курсовую ситуацию в стране: соответствующими полномочиями располагает Национальный банк Украины (НБУ).

"На сегодня нет абсолютно никаких оснований для того, чтобы падала национальная валюта… Даже 7,60 грн/$1 является необоснованной ни финансово, ни экономически позицией гривни", - подчеркнула Ю.Тимошенко.

По словам премьера, обоснованным уровнем курса является - 6,0-6,50 грн/$1. "Все остальное – жестокая и нахальная спекуляция, которая не пресекается ни силовыми структурами, ни Нацбанком", - добавила Ю.Тимошенко.

Глава правительства также заявила, что НАК "Нафтогаз Украины" не причастен к колебаниям гривни.

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Загребущі руки Тимошенко добралися до армійського майна.

Отримавши контроль над армією Тимошенко почала „відроджувати” військові традиції козацтва – іти на війну зі своїм конем і власною зброєю .

На початку серпня Кабмін має намір оголосити перший аукціон з продажу об'єктів так званого „надлишкового військового майна”, стартова вартість яких оцінена у 120 млн гривень.

У Тимошенко вже є „успішний” досвід дерибану майна оборонно-стратегічного призначення – восени минулого року було повністю „розпродано” так званий мобілізаційний резерв, який знаходився у віданні „Держкомрезерву” . Було розпродано все що призначалося на випадок несподіваної війни і надзвичайного стану , включно з бинтами і зеленкою.

Dre.hz

Active Member
Агитационные бигборды ЮВ

На бигбордах Юлии Владимировны во фразе "Вона — працює" вместо нормального длинного тире стоит дефис: "Вона - працює".

Для тех, кому пофиг за кого голосовать, этого достаточно чтобы отдать свой голос за другого кандидата.

Имеют ли политики право допускать такие неточности в предвыборной программе?

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Re: Агитационные бигборды ЮВ

Фи, какие корректорские закосы... Интересно, много людей знают, когда следует употреблять "—", а когда - "-"?

Зато сразу ясно, кто это "вона". Без всяких сердечек и фоток... ;)

МАХ

Active Member

мне пофиг что там стоит))) честно говоря, я как бы больше физико-математического уклона... а в гуманитарии слаб... если вам не тяжело могли бы разъяснить разницу, я то так имею свою мыслю, но не уверен что правильна она... для тех кто слишком умный, ЗНО по украинскому сдал на 9 балов по 12ти бальной системе… во избегания стеба…
Я знаю какая разница и когда ставиться "-" а когда " -- " но здесь я не могу понять в чем подвох....

Dobrofey

Active Member

я вообще не пойму, как это "тире" в текст вставить с клавы, вроде на кнопке рядом с "нулем" нарисовано, а при любой раскладке либо "-", либо "_" активируется... :shock:

Статус
Закрита.
Зверху