Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Юлія Тимошенко

Юльку до президентских выборов снимать никто не будет.Это никому не выгодно. Даже если экономика рэпнет .

AngelicEyes

VANDAL

та че там она репнит, там же тоже не дураки сидят, наверно ж многое предусмотрели

CHGrey

Rzzevskiy

Если бы там сидели не дураки то власть бы не менялась раз в пол года.

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Юлія Тимошенко

там не дурні! Там просто дві-три команди розумників, які нас з вами вважають ідіотами. Поки вони розкрадають те, що ще не встигли розікрасти їх попередники, вони паралельно вішають нам не досить якісну лапшу на вуха через засоби масової дезінформації. От і все! Схема проста і красива. А залог успіху цієї схеми - байдужість більшості українців до процесів управління країною.

CHGrey

Rzzevskiy

Если бы они были разумниками то они бы хоть что то бы сделали для Украины и заручившись поддержкой народа остались бы у власти надолго.(как в России).А так они хапают и не понимают что придет другая власть и они то что нахапали потеряют,а может быть и больше.(вспомните 17 год.)

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

там не дурні! Там просто дві-три команди розумників, які нас з вами вважають ідіотами. Поки вони розкрадають те, що ще не встигли розікрасти їх попередники, вони паралельно вішають нам не досить якісну лапшу на вуха через засоби масової дезінформації. От і все! Схема проста і красива. А залог успіху цієї схеми - байдужість більшості українців до процесів управління країною.
Я б додав,що наші вибори проходять без права вибору.Начебто і партії різні ,а їхня суть однакова-дерібан України.І покі все не роздерібанять-не заспокояться.А дерібанити є ще шо;землі ще багато та і підприємства ще залишились.

R

Radianta

Guest

В букмекерских конторах начали ставки принимать о том кто станет следующим президентом Украины , Юля явный фаворит :)
Бабушки по подъездом что ли?
Если она премьером такое творит......уууу.......та через месяца 3 ты первый будешь на неё плеваться. а я буду тебе давать ссылки на эти твои посты :mrgreen:

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

Бабушки по подъездом что ли?
Если она премьером такое творит......уууу......
А можно детальніше,а то якось незрозуміло,що Ви маєте на увазі.Чи виплати заощаджень Ощадбанку,підняття пенсій та зарплат бюджетникам(доречі після виборів,а не перед ними),це уууууууу?

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Юлія Тимошенко

Мда, у ты хоть экономику в школе учил???От куда она берёт эти деньги, в этот раз она ничего не продала(я про Криворожсталь), будет инфляция, а вы хлопайте дальше в ладоши своему идеалу
Звідки Ви взяли,що для того щоб отримати гроші,треба обов'язково щось продати?Чи не з мультфільму про Простоквашино?Просто ті кошти,що збиралися вкрасти одиниці,пішли на виплати.А в долоні плескати їй ще рано,занадто мало часу минуло,щоб робити якісь висновки.

Статус
Закрита.
Зверху