В Украине намерены увеличить штрафы за несанкционированную торговлю

• Автор теми Shah
  • Дата створення

Stein

Well-Known Member
Відповідь: В Украине намерены увеличить штрафы за несанкционированную торговлю

Це ж Вас воно непокоіть,от і візьміться до справи.
Але ж це ви маєте інформацію, а не я. Мені невідомі речі, про які ви заявляєте, тож із чим мені йти до прокуратури?

А,что Вы сделали для этого города,чем можете гордиться? Сомневаюсь,что занимались "стукачеством"...
То ви спочатку скаржитесь на свавілля ментів, податкової, виходите на майдани проти посилення повноважень контролю, але зробити щось заради боротьби з хабарниками не хочете. Це по-вашому "стукачество". А як же тоді державі боротися з хабарниками? Якщо підприємці заяв не пишуть, офіційних звернень немає, тобто значить що все добре і нічого міняти не слід. Тоді чим вас не влаштовують чиновники та органи?

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Stein,вітаю з призначенням! В міліції буде свавіля доти,поки влада буде сама від цього в шоколаді.Поки влада зверху буде корумпована бесполезно биться головой об стену...

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Нагадую, що тема про несанкційовану торгівлю!

Cergey...

Well-Known Member
Re: Відповідь: В Украине намерены увеличить штрафы за несанкционированную торговлю

Давайте не будемо про бабушку. Ви пройдіться по околицях центрального ринку і погляньте хто там торгує. Там окрім бабушок ще повно товаріщей які торгують картоплею, капустою і т.п., і торгують не штучними екземплярами, а цілі фургони завозять.
А щодо бубашок - так ви подивіться хто у фруктовому павільйоні стоїть: такі самі бабушки з такими самими яйцями, яблуками та морквою. Але цим, чомусь вистачає, а ти - ні. Мабуть у цих пенсія більша...
Я думаю что надо не бабушек гонять ,а разогнать такое руководство рынка ,где бабушки и селяне не могут торговать,а торгуют одни перекупщики . Вы Стейн как всегда смотрите на вопрос с довольно оригинальной стороны.Начальник рынка вам не дядя ?

Stein

Well-Known Member

Я думаю что надо не бабушек гонять ,а разогнать такое руководство рынка ,где бабушки и селяне не могут торговать,а торгуют одни перекупщики . Вы Стейн как всегда смотрите на вопрос с довольно оригинальной стороны.Начальник рынка вам не дядя ?
Щодо ринку - там питання окреме. Я взагалі прихильник того, щоб весь цей ... (як би так його сказати щоб нікого не образити) перенести не ближче ніж в район Аеропорту, аби центральна частина нашого міста змогла нарешті стати схожою на центр нормального цивілізованого міста, а не на суцільний смітник.
А з "бабушками" питання треба починати вирішувати вже зараз, аби не вийшло так, що ринок перенесуть, а "бабушки" так і лишаться вздовж вулиці...

Зверху