ОКРУГ №10 ЗА МОГИЛИНА Д.В.

Faradey

Живой
А что.. Развитие музыкального бомонда начнеться... Улучшим, укрупним, усовершенствуем..
 

Freddi

New Member
Да видел пару клипов, если их можно так назвать, этого кандидата, снятых на мобильный телефон. Голосуем ЗАЛУПАНА.:lol:
П.С. А автор темы. по-моему там на подтнцовке практически голая снималась... Я могу и ошибаться...
 

VeRoNica_

нимфоманка
ТЕКСТ ВЫСТУПЛЕНИЯ КАНДИДАТА НА РАДИО И ТЕЛЕВИДЕНИИ!!!


Шановні Виборці!
По-перше необхідно наголосити, що всі ви хотіли би бачити депутатів відповідальними, чесними, безкорисливими, порядними людьми, професіоналоми своєї справи, які уміють вислухати людей і піклуватися про них. Кожен депутат має знати, як працює ЖЕК та його служби, підприємства й установи незалежно від форм власності, які резерви в цих об’єктів можна використовувати для поліпшення життя і благоустрою території. А ще, шановні виборці, і це мабуть головне,ви повинні бути проінформованими про діяльність місцевих органів влади та виконання депутатами місцевих рад своїх передвиборних програм.
Навіть такий тезисний перелік завдань, що стоїть перед нами, кандидатами свідчить про те, що необхідно докласти чимало зусиль до цієї важливої ділянки роботи і я готовий це зробити. Як дійсний патріот рідного краю, я постійно думаю про майбутнє свого міста, в якому хочу сприяти зменшенню безробіття і падіння рівня життя людей, про долю малих підприємців, яких необхідно звільнити від тягаря непомірних податків, бюрократії і корупції. Я балотуюся в депутати міської ради, щоб продовжити втілювати свої проекти для стабілізації життя і умов для роботи. Я виступаю за необхідність перегляду питань, пов'язаних з фінансуванням шкіл і лікарень, відкриттям центрів для роботи з талановитою молоддю, боротьбу за надання статусу ’’Чисте місто’’ і розробку стратегій з очищення зон відпочинку, вулиць, побудови нових доріг і комунікацій. Будучи виходцем з простої сім’ї, на власнім досвіді впевнився як тяжко прокладати шлях самостійно, тому моє гасло - Зробити місто комфортним для життя, адже проблеми потребують вирішення. Головним питанням є працевлаштування молоді, адже квота робочих місць є недостатньою, тому більшість молодих спеціалістів вимушені працювати не за фахом, створення центрів для роботи з талановитою молоддю, безкоштовні спортивні секції, створення центру для вагітних жінок та післяпологової реабілітації,фінансування притулку для тварин є лише частиною моїх планів, які у разі обрання мене депутатом міської ради будуть відстоюватися. Підвищення якості питної води, освітлення в нічний час доби, це питання, які вже не одноразово піднімалися сумчанами і повинні бути вирішені. Я маю власні проекти щодо ремонту даху за адресою Пушкіна 53, реконструкції доріг по вулицям Садова, Фучіка, Баумана, Першотравнева, Пролетарська. Відновлення та фінансування дитячих майданчиків по вулицям Пушкіна, Червоногвардійська, Якіра, Комсомольська, Робоча. Заміна труб, з закінченим терміном експлуатації по вулицях Калініна, Пушкіна, Комсомольська, Першотравнева, Червоногвардійська, Якіра.
Сподіваюсь, що правильне розуміння суспільно-політичної ситуації, вагомий практичний добутокк, виважена і конструктивна позиція, а головне, сильна воля діяти злагоджено, впевнено, з чітким і конкретним баченням перспектив дадуть нам енергії і наснаги у праці в ім’я народу України. Головним переможцем станете ви, кожен український виборець.
Разом ми досягнемо всіх поставлених цілей. Захистимо себе , наших дітей і наше рідне місто. Тож давайте жити і працювати для України, заради своїх дітей, заради перспектив і кращого життя достойного імені ЛЮДИНА.
Дозвольте побажати віри і надії, щастя і здоров’я, миру і достатку, мудрості і витримки, а головне - впевненості у майбутньому як передумови процвітаючої України.
З добрими намірами, у мирі і злагоді до нових здобутків, успіхів і розвитку.
.З повагою кандидат в депутати до міської ради по округу №10 Могилін Д.В.
Дякую за увагу
 

Dessert

Active Member
Да видел пару клипов, если их можно так назвать, этого кандидата, снятых на мобильный телефон. Голосуем ЗАЛУПАНА.:lol:
П.С. А автор темы. по-моему там на подтнцовке практически голая снималась... Я могу и ошибаться...
ссылочку на видео ))
 

FEOFAN

http://feofan.com
сиране форум, не дает линк встаивть.
вбей в контакте поиск по видео
sumy impe ria
без второго пробела
 

kaAs^^

Забанен
Плохая фотка, лучше в агитку лепить, где кандидат с бутафорскими пистолетами и бл****ми сфотканый!
 
Зверху