Дуже прошу, викладай потихеньку на власний смак, познайом загал з різною музикою. Тоді більшості буде простіше сформулювати власну думку. Дякую.Merime сказав(ла):Є, звертайся. ЯКщо буде бажаючих більше одного - викладу сюди, а ні то пиши в приват.
Як мені моторошно стало, коли прочитала це! Ви знаєте, мене дуже непокоїть таке ставлення до української народної творчості. Я впевнена, що ця думка є типовою для зовсім невеликої кількості людей, але зустрічала подібну реакцію на український фолк. Зараз з"явилося так багато груп з фольклорним напрямком, з використанням фольклорних мотивів, що дивно як у вас виникає думка про "збуханий" фольклор. Я ще можу додати, що молодь зараз дуже цікавиться всім українським і пісьнями також. А знаєте, як "пробирає" українська пісня у гарному виконанні. А заєте, що немає нічого кращого за наших пісень...фолк становится песнями бухаловок? лучше уж как о покойниках:....
Супер, давай ще, дуже цікаво послухати справжню українську музику!!!!!TaboriT сказав(ла):Василь ЛЮТИЙ "Просинайся наш Великий Боже" АудіоСД та мп3 -You must be registered for see links
Бандура - це найяскравіша зірка нашого фольклору!