Нещодавний вміст від Tropic

  1. T

    Видалені повідомлення.

    Re: Юлія Тимошенко Вся ця псевдо-юридична галіматня, яку підняли БздЮтанута мерзота, є ВІД ПОЧАТКУ, до сьогодні повністтю НЕ ЗАКОННА! Для кого іще є сумніви у продажній брехливій сутності рейдерів з БздЮТу та їхніх прихвостнів почитайте вирок Суду з приводу виборів у Тернополі.
  2. T

    Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

    Сьогодні рівно о сьомій годині відчинили свої двері усі виборчі дільниці. Таким чином після скандальних судових та політичних перипетій тернополяни отримали можливість реалізувати своє конституційне право. Водночас ми спостерігатимемо принаймні ще одну скандальну колізію. Тернопільська ТВК не...
  3. T

    Юлія Тимошенко

    А згадайте ситуацію із залученням Урядом фінансових консультантів, зокрема компанії Blackstone. На запит журналістів, стурбованих мільйонними гонорарами консультантів, прем'єр перед телекамерами пообіцяла надати пресі всю інформацію з цього приводу. Минуло вже 3 місяці відтоді - наскільки я...
  4. T

    Юлія Тимошенко

    Спільне голосування Блоку Юлії Тимошенко та Партії Регіонів за відставку Міністра закордонних справ Володимира Огризка та скасування виборів у Тернопільській області свідчить про продовження реалізації сценарію 2 вересня 2008 р. - сценарію на знищення України.
  5. T

    Дефолт в Украине

    Після газової угоди я Тимошенко не довіряю. Виплачувати ж кредит будемо всією країною, значить Верховна Рада, як представник народу, має сказати - вигідні умови, чи не вигідні, на яких береться кредит.
  6. T

    Юлія Тимошенко

    Скоро будем перед всем миром на коленях стоять - милостыню просить. Благодаря Кабмину много людей остались без работы, семьи не за что кормить. А тарифы и цены растут!
  7. T

    Юлія Тимошенко

    Ми тепер будемо платити інфляційний податок, який придумала Тюлька, його наче не так помітно, але крамани похуділи і так добряче.
  8. T

    Юлія Тимошенко

    Шо ж поробиш, Юлія Тимошенко на жаль, так і не зуміла відмовитися від ідеї перетворення Кабінету Міністрів на гібрид клубу шанувальників її політичного таланту і виборчого штабу.
  9. T

    Кризис в Украине.

    Ряд проблемных вопросов в программе сотрудничества с МВФ остаются несогласованными, в то время как продолжающийся банковский и бюджетный кризис требует их незамедлительного решения. Чего ждет Юлька, когда подснежники повылазят, а вместе с ними и дефолт?
  10. T

    Рабочие захватили завод в Херсоне

    Люди понимают, что если дальше молчать, Тимошенковцы тупо загонят народ в рабство и сделают быдлом, которое будет сидеть голодным, без зарплат и восхвалять деяния "Белого братства".
  11. T

    Юлія Тимошенко

    Увеличенные ставки акцизного сбора лягу отнюдь не на плечи нефтяных баронов. После принятие закона украинских граждан, как это было уже не раз, ожидает рост цен на бензин и дизтопливо. Причем пострадают от повышения цен не только владельцы автомобилей. Наверняка после роста цен на бензин будут...
  12. T

    Юлія Тимошенко

    Коридор дещо вузенький )) А на рахунок кредиту....Чим взагалі погано позичати гроші у Росії? А тим, що Росія - єдина держава світу, яка МАЄ ТЕРИТОРІАЛЬНІ претензії до України, причому ці претензії схваленні її вищим держорганом Думою. Росія має свої військові бази в Україні, котрі підтримують ці...
  13. T

    Юлія Тимошенко

    В плане экономического регулирования и реализации антикризисных мер кабмина, коридор возможностей в 2009 году с каждым месяцем становится все уже.
  14. T

    Вибори 2008

    Правительству нужно отказаться думать и работать на выборы Президента Украины, а думать о следующих поколениях, а они чего творят: http://s42.radikal.ru/i098/0902/98/94700aa8c883.jpg
  15. T

    Кризис в Украине.

    Правительством, которое ритуально заявляет о своем большинстве в парламенте, не только не разработана антикризисная программа, но и ни один из реальных антикризисных законов не принят. Вот кто есть истинным популистом. А про это я вообще умолчу http://s42.radikal.ru/i098/0902/98/94700aa8c883.jpg
Зверху