Нещодавний вміст від Ganno4ka

  1. Ganno4ka

    Как отучить наших дорогих девушек жить на халяву и заставить работать?

    почему-то создается впечатление, что автор темы переносит личные проблемы в плоскость общественных, и данная тема - не попытка узнать ответ на свой вопрос, а просто повод пожаловаться и высказаться о своем наболевшем.
  2. Ganno4ka

    Хорошие поступки женщин

    пост просто кричить про неймовірний життєвий досвід автора:) чесно кажучи, сумно читати ці убогі речення про те, які ми, жінки, негідні створіння, у темі "Хорошие поступки женщин". любі чоловіки, вчіться помічати і цінувати те, що для вас роблять, бо інакше завжди будете такими озлобленими та...
  3. Ganno4ka

    Хорошие поступки женщин

    приношу свої щирі вибачення за невеликі сумніви щодо достовірності наведеної статистики. звідки вона взята? власний досвід дозволяє говорити про 70-80 відсотків жіночого населення Сум? що ж стосується Вашої впевненості відносно неможливості гарних вчинків з боку жінок, можу відповісти лише...
  4. Ganno4ka

    люба моя...

    люба моя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :********************************************** ;)
  5. Ganno4ka

    Я пишу стихи....

    Не кожен день в душі залишить слід, О, скільки їх десь безвісти пропало! Не кожен промінь розтопити лід Зуміє без останку. І немало Залишилось світанків у імлі,, Яких ніхто не зможе оцінити… І лиш один, один на всій Землі, Кого було б не страшно полюбити…
  6. Ganno4ka

    Романтики еще остались?

    Re: Ответ: Романтики еще остались? От-от, просто треба вміти його розбудити!:) P.S. Я навчилася і тепер не жаліюся на відсутність романтики, часто навіть сама її створюю!:)
  7. Ganno4ka

    Не забываемые подарки которые вам дарила ваша вторая половинка ?

    Ось він, обіцяний чорний лімузин!:) Щоправда, поки що в мініатюрному варіанті, але дверцята і капот відкриваються і він їздить!:)
  8. Ganno4ka

    Кому я доверяю больше всех

    Брату довіряю. Він розуміє такі речі, які іншим треба довго пояснювати.:)
  9. Ganno4ka

    Есть ли дружба после любовных отношений?

    Особисто у мене такої дружби жодного разу не вийшло, так що я не вірю. Просто не уявляю, якою має бути причина розставання, щоб не залишилося взаємних образ і можна було щиро дружити.
  10. Ganno4ka

    Когда вы влюблялись последний раз???

    кілька годин тому:) у ту людину, в яку закохуюся кожного дня заново вже кілька місяців:in_love:
  11. Ganno4ka

    Хорошие поступки мужчин

    2 dds Сонечко, я розумію твою щиру приязнь до мене:) Але, можливо, ти читав мій пост не досить уважно, бо узрів там абсолютно не те, що малося на увазі. Можна довго згадувати безліч випадків, подібних до того, який описав ти, тільки головними діючими особами були хлопці. Але йшлося абсолютно не...
  12. Ganno4ka

    Поиск фильмов.

    У кого є фільм "Две стрелы" за участю Ренати Літвінової (1989 р.), поділіться, будь ласка!
  13. Ganno4ka

    Хорошие поступки мужчин

    Соромно згадувати, як я блювала після п'янки, і приємно, що він стояв поряд і тримав мене за руку, приносив води вмитися і прополоскати горло. І наступного ранку нічого не сказав. Просто знаю, що я б не змогла промовчати. Оце, мабуть, найкращий вчинок чоловіка в моєму житті:)
  14. Ganno4ka

    Макс Фадеев

    Ответ: Макс Фадеев Будь ласка.:) Це все одна людина, як не дивно: і продюсер, і композитор, і виконавець. Перше фото - найближче до того, як Фадєєв виглядає зараз.
  15. Ganno4ka

    Какую книгу вы сейчас читаете?

    Ответ: Какую книгу вы сейчас читаете? Перше, що я читала із Муракамі, якраз "Хроніки". Дуже сподобалося, сподіваюся, тобі теж сподобається:)
Зверху