ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Весь без освещения, абсолютно весь,
Остров Невезения в Чёрном море есть.
Весь без освещения, абсолютно весь.
Там живут советские люди дикари,
Лишнехромосомные, ватные внутри,
Там живут советские люди-дикари.
Что они не делают, не идут дела -
Видно, референдум им Раша провела.
Что они не делают, не идут дела.
Киловатт
не ловится, не идёт турист.
Плачут, молят -----,- "Виноват фошыст".
Плачут, молят -----, не жалея слёз.
Киловатт не ловится, не построен мост.
Если бы не "Гоблины" то могли бы жить
Им бы референдумы взять и отменить
Если бы не "Гоблины" то могли бы жить
Как назло, на острове нет даже воды-
"КРЫМНАШ!" и так далее... зря орали вы.
Гопотня и ватники накатили зря
На
проклятом острове нету ни xуя.
По такому случаю с ночи до зари
Плачут невезучие вато------.
И рыдают бедные, и клянут Госдеп,
Разрывая задницу от духовных скреп...
 

Loner

Well-Known Member


Україна виконала Будапештський меморандум, а через 20 років виявилось, що гарантії у рамках документу були "порожніми", хоча й були підписані найвищими посадовими особами країн-учасниць.
Про це йдеться у заяві секретаря РНБО Олександра Турчинова з нагоди річниці підписання Будапештського меморандуму, опублікованій на його .
"Невиконання Будапештського меморандуму довело безглуздість роззброєння, засвідчило повну руйнацію системи колективної безпеки, перевело парадигму нового сторіччя у середньовічний формат "права сили", що створює потенційну загрозу для всіх. Зброя знову стає головним аргументом в міжнародних стосунках, доводячи старе підзабуте правило: хочеш миру для своєї країни, - ретельно готуйся до війни", - зазначив Турчинов.
Він заявив, що досвід України в боротьбі з російським агресором показав: у новому тисячолітті кожен повинен розраховувати виключно на себе.
Тому, наголосив Турчинов, значення для України Збройних Сил сьогодні важко переоцінити.
"Надзвичайно дорогою ціною ми усвідомили, що запорукою нашої незалежності та свободи є саме потужна армія та сучасна зброя. Відродити наш військовий та економічний потенціал - це єдиний шлях відновлення територіальної цілісності та демократичного розвитку України. І в цьому питанні ми зможемо тільки самі допомогти собі", - заявив секретар РНБО.
 

Loner

Well-Known Member


У морі біля берегів Колумбії виявлено іспанський галеон «Сан Хосе», що затонув 300 років тому з вантажем золота, срібла і смарагдів на борту.
Про це заявив президент Колумбії Хуан Мануель Сантос, повідомляє .
«Чудові новини: ми знайшли "Сан Хосе", - написав президент у Твіттері. - Завтра я повідомлю деталі на прес-конференції в Картахені».
«Сан Хосе» затонув 8 червня 1708 року, коли намагався втекти від британських військових кораблів неподалік островів Розаріо біля колумбійських берегів.
Вартість скарбів, які поринули разом із кораблем у морську безодню, сьогодні обчислюється мільйонами доларів.
Кому дістануться скарби, поки що напевне незрозуміло, оскільки Іспанія, найімовірніше, оскаржить їх приналежність.
 

Loner

Well-Known Member


Третя світова фактично розпочалася, тільки у гібридному вигляді, її роздуває Росія. І те, що військові Туреччині збили російський літак, що залетів без дозволу на її територію, не могло бути не узгоджено з НАТО.
Таке переконання в ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу висловив колишній глава Верховної Ради Білорусі Станіслав Шушкевич.
"Фактично в цій гібридній формі розпочалася третя світова війна. Її можна погасити, можна роздути. Росія її роздуває, тому що вводяться вже комплекси С-400 найсучасніші. Турки збивають російський літак. Вони не самостійно його збили, повірте мені - це було узгоджено і з НАТО, і зі Штатами, як би це не видавалося Ердоганом і Обамою", - сказав Шушкевич.
Він проводить історичні паралелі: "Зараз відбувається те, що фактично було перед Другою світовою війною. Тоді були іншого роду провокації, тут інші. Але все почалося з Путіна. Раніше він був абсолютно непопулярною особою, поки не розіграв партію з Кримом".
Розмірковуючи про те, чому російський народ у переважній більшості підтримує дії Путіна, колишній глава Верховної Ради Білорусі говорить: "Думаю, що більшість росіян підтримують дії Путіна як дії антиамериканські. Як подолання загрози американського закабалення Росії. Їм це так подано".
Повне інтерв'ю з колишнім главою Верховної Ради Білорусі Станіславом Шушкевичем читайте на сайті Укрінформу завтра.
 

Loner

Well-Known Member


Прес-центр штабу АТО повідомляє, що з 18.00 вчорашнього дня до 6.00 проросійські найманці 11 разів порушили режим тиші вздовж лінії розмежування.
Зокрема, о 20.20 протягом півгодини противник вів прицільний обстріл нашого опорного пункту в районі Широкиного.
Крім того, ворог вів неприцільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у бік наших позицій у районі Майорська, Авдіївки, Луганського, Пісків та Красногорівки.
Оскільки противник перебував на значній відстані від наших позицій і не робив спроб наблизитися до опорних пунктів військових частин і підрозділів Збройних Сил України, українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.
Як повідомляє , ситуація на сході України станом на 00:00 5 грудня така:

 

Loner

Well-Known Member


Відомого волонтера Яна Зінькевич, яка потрапила у ДТП у суботу вранці, доправили до лікарні у вкрай тяжкому стані з політравмою.
Про це в ефірі "112 Україна" повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.
"Яна Зінькевич поступила в лікарню у вкрай складному стані. Політравма. Лікарі лікарні імені Мечникова борються за її життя. Провели консиліум та всі реанімаційні заходи", - зазначив Риженко.
За його словами, на консиліум зібралися найкращі професори.
Приймав участь у консиліумі і губернатор Дніпропетровської області Валентин Резніченко, який пообіцяв взяти на себе всі майбутні витрати по лікуванню волонтерки, зокрема щодо проведення можливих операцій за кордоном.
Нагадаємо, Зінькевич потрапила у ДТП близько 4-ї години ранку. Авто на слизькому асфальті злетіло з траси і кілька разів перекинулося. Яну Зінкевич викинуло з машини.
 

Loner

Well-Known Member


Туреччина не має наміру змінювати позицію щодо Криму через погіршення турецько-російських відносин.
Про це заявив посол Туреччини в Україні Йонет Джан Тезель в інтерв'ю .
"Позиція Туреччини щодо України, включаючи Крим, була жорсткою з самого початку, і вона не змінювалася, тому що це принцип права і його дотримується Туреччина. Ми на офіційному рівні та в приватному порядку висловлювали нашу критику на рахунок дій Росії", - сказав він, відповідаючи на запитання про ймовірне посилення позиції Туреччини через погіршення турецько-російських відносин.
При цьому посол висловив стурбованість порушеннями прав кримських татар у Криму.
Він додав, що лідери кримських татар, для яких Крим є історичною батьківщиною, не можуть туди повернутися.
На його думку, для повернення Криму "потрібно створити потужний "юридичний файл" і не робити ніяких відступів від правових позицій". "Необхідно якомога ретельніше шукати рішення шляхом діалогу. За умов, коли майже в усьому світі відбуваються конфлікти, військові рішення, як правило, нежиттєздатні" , - сказав він.
 

Loner

Well-Known Member
Российские бомбардировщики полетали над военными базами в США
05.12.2015 - 12:30
You must be registered for see images

Российские бомбардировщики облетели американский остров Гуам в Тихом океане, где расположены крупные базы ВВС и ВМС США.

Об этом сообщает со ссылкой на издание The Washington Free Beacon и его военные источники.
"25 ноября два российских бомбардировщика облетели Гуам, оставаясь в международном воздушном пространстве", - заявил майор армии США Дэйв Истберн.
Как отмечается, российские ВВС в районе Гуама были зафиксированы в четвертый раз. Ранее их полеты происходили 12 февраля 2013 года, а также 12 ноября и 13 декабря 2014-го. В 2013 году на перехват были подняты самолеты США.
Истберн отказался уточнить тип российских бомбардировщиков. Он отметил, что воздушное пространство США вокруг острова нарушено не было.
Другие должностные лица сообщили, что этими самолетами были Ту-95, способные нести ядерное оружие.
Читайте также: США уверяют, что российский самолет таки нарушил авиапространство Турции
Также чиновник отметил, что перед подлетом к Гуаму на перехват российских бомбардировщиков были подняты японские реактивные истребители.
На острове Гуам находится база ВВС Андерсен, где на регулярной основе дислоцируются бомбардировщики B-52, а на временной основе - бомбардировщики-невидимки B-2 и истребители F-22. Также там базируется дрон дальнего радиуса действия Global Hawk. Кроме того, на Гуаме находится военно-морская база, к которой приписаны четыре подводные лодки.
 

Loner

Well-Known Member
"Русский мир" во всей красе: боевики ЛНР разбирают брошенные дома на стройматериалы для блиндажей
05.12.2015 - 11:30
You must be registered for see images

Боевики «ЛНР» в селе Сокольники разбирают близлежащие от позиций дома на стройматериалы и обустраивают блиндажи.

Об этом корреспонденту сообщил закрытый источник. По его словам, сначала боевики посещали дома, в которые попали снаряды и забирали оттуда дерево, сантехнику, шифер, провода. А теперь «ополченцы» занялись разбором целых домов, хозяева которых выехали из «республики».
 

Loner

Well-Known Member
Боевики разворовывают остатки предприятий Донбасса - то, что еще не вывезено в РФ
05.12.2015 - 19:00
You must be registered for see images

Оборудование промышленных предприятий Донбасса, которые остановили свою деятельность с началом АТО, вывезено грузовиками так называемых «гумконвоев» в Россию. Сейчас пророссийские боевики разворовывают остатки этих предприятий на металлолом.
Об этом в эфире «5 канала» сообщил представитель Главного управления разведки Министерства обороны Украины Вадим Скибицкий.
«За последние полмесяца мы наблюдаем такую ситуацию, что те предприятия, которые не работают, и которые были закрыты еще в начале боевых действий, их оборудование было вывезено еще с первыми гуманитарными конвоями. После этого просто началось расхищение этих предприятий на металлолом», - заявил Скибицкий.
 
Зверху